|
|
|
... napfény, csak 25-30 fok közötti, lehetőleg körülbelül egyenletes meleg.
Ha túl sok meleg éri, az erjedési folyamat leállhat, vagy az uborkák túlérhetnek, és pépessé puhulhatnak. Ha viszont megfázik, leállhat az érés.
Tudta, hogy az uborka is egy szuperélelmiszer? Méghozzá az egyik legolcsóbb - kattintson!
A káros mikroorganizmusokkal sz... |
2017-07-24 06:48:47 |
|
|
|
|
|
|
... tűző napfény, csak 25-30 fok közötti, lehetőleg körülbelül egyenletes meleg.
Ha túl sok meleg éri, az erjedési folyamat leállhat, vagy az uborkák túlérhetnek, és pépessé puhulhatnak. Ha viszont megfázik, leállhat az érés. Mennyi só kell a kovászos uborkához?
Kovászos uborka készítésnél az ajánlott sótartalom 5-10% között van. Tehát 1 liter vízhez 50-100 g sót ... |
|
2017-07-12 16:03:36 |
|
|
|
|
|
|
... napfény, csak 25-30 fok közötti, lehetőleg körülbelül egyenletes meleg.
Ha túl sok meleg éri, az erjedési folyamat leállhat, vagy az uborkák túlérhetnek, és pépessé puhulhatnak. Ha viszont megfázik, leállhat az érés.
Mennyi só kell a kovászos uborkához?
Kovászos uborka készítésnél az ajánlott sótartalom 5-10% között van. Tehát 1 liter vízhe... |
2017-07-12 12:34:26 |
|
|
|
|
|
|
... kell tűző napfény, csak 25-43 fok közötti, lehetőleg körülbelül egyenletes meleg. Ha túl sok meleg éri, az erjedési folyamat leállhat, vagy az uborkák túlérhetnek, és pépessé puhulhatnak. Ha viszont megfázik, leállhat az érés.
Olyan helyet kell hát neki keresni az ablakban, erkélyen vagy a kertben, ahol egyenletes melegben lehet.
Ha az éjszakák még nagyon hidege... |
|
2017-06-27 10:20:19 |
|
|
|
|
|
|
... reformtervek egyes részei. Hangsúlyozzuk, hogy a dokumentum csupán néhány héttel korábbi terveket takar, így egyes lépések akár el is maradhatnak, vagy az egyeztetésekben akár fel is puhulhatnak. Azt kértük az illetékes Emberi Erőforrások Minisztériumától (Emmi), hogy kommentálja az információkat. Zombor Gábor egészségügyi államtitkár válaszait cikkünk végén olvashatják.
Adó... |
|
2014-11-19 17:08:18 |
|
|
|
|
|
|
... melyek csak a fán maradva lesznek színesek és elég ízesek. Az őszibarack és a kajszi átmenetet képeznek a két csoport között: beltartalmi értéküket a fán gyűjtik össze, de leszedve még puhulhatnak, színesedhetnek.
Csörög már?
Ha télire szeretnénk betárolni pár rekesz almát, nem kell megvárnunk a gyümölcs fogyasztási érettségének elérését. Akkor kell szüreteln... |
2007-08-17 00:25:34 |
|
|
|
|