Belépés
Kreatív



...
2014-09-14 00:57:24
Kreatív ételek Húsvétra




...
2014-04-01 13:29:02
egyszerű burgonyaleves szalonnával



1 kg burgonya

80 g hagyma

40 g sárgarépa

40 gr zsirszalonna



a zsirszalonnát kockára vágom és kisütöm a zsirját, félre teszem .
a levest lábasba rakom , a kockára vágott burgonyár és répát beleteszem , sozom és borsozom .
a hagymát a szal...
2013-11-20 11:28:10
heringes pástétom
... kapor

a heringet olajat összek...
2013-11-20 11:12:32
tatár tea mézzel, ribizlivel
...

2 marék ribizli

1-2 tk méz

1 tk tea





a teás kannában felforralom a vizet , belerakom a teát, ribizlit , 5 percig állni hagyom , fogyasztható is .

...
2013-11-20 11:03:50
klasszikus tatár tea



100 ml víz
100ml tej
10 g vaj
5-6 gramm tea



a vizet felforralom , beleteszem a teát s kiáztatom ,5 perc után a meleg tejet is hozáöntöm , és pici sót is teszek, bele,
...
2013-11-20 10:58:05
halas piritós



200 gramm sülthús

20 g vaj

4-6 szelet kenyér

3-4 sprotni

2 tojás sárgája

1 fej hagyma

1 ecetes uborka

petrezselyem

bors, só

a kenyereket szárazon megpiritom , félre teszem .
a sülthúst, tojássárgát, spr...
2013-11-20 10:47:15
haltekercs sajttal...
...
ha kell megtüzöm fokpiszkáloval...
2013-04-30 13:49:22
1 
Címkék: zsirszalonnát kockára, levest lábasba, kockára vágott, heringet olajat, teás kannában, vizet felforralom, meleg tejet, kenyereket szárazon, zalivnoepashal, fokpiszkáloval, burgonyaleves, zsirszalonnát, gotovimdetyam, liveinternet, fogyasztható, petrezselyem, zsirszalonna, tojássárgát, perepelinye, felforralom, szalonnával, klasszikus, megpiritom, kenyereket, beleteszem, haltekercs, ribizlivel, kiáztatom, sárgarépa, burgonyár, belerakom, hozáöntöm, ribizlit, heringes, borsozom, pástétom, heringet, kannában, húsvétra, burgonya, egyszerű, szárazon, sülthúst, megtüzöm, sajttal, kreatív, kockára, lábasba, ribizli, stories, piritós, kisütöm, sprotni, sülthús, sárgája, hagymát, preview, zsirját, vágott, ételek, yaytsa, attach, detyam, teszem, hagyma, levest, percig, hagyom, kenyér, szelet, teszek,
© 2013 TVN.HU Kft.