Belépés
Bölcs és tanító gondolatok Nikola Teslától...
... hallomásból ismert előnyök nem csak elméletek lesznek, hanem saját magunkon bebizonyosodott igazságok." - Nikola Tesla vegetáriánus volt.

,,Az agyam csak vevő, az Univerzumban van egy mag, amelyből ismeretet, erőt és inspirációt szerezhetünk. Nem ismerem a mag titkait, de tudom, hogy létezik."

,,A szellemi hatalom ajándék Istentől,...
2020-07-14 11:50:35
Fánkalakú, tüzes galaxist fedeztek fel
... szaklapban mutatták be.

Yuan és a világ számos pontján dolgozó kollégái spektroszkópikus adatokat használtak galaxisok azonosítására. A bizonyítékok szerint ez lehet a korai univerzumban megismert első, úgynevezett ütközési gyűrűs galaxis. Az ilyen galaxisok azt követően jönnek létre, hogy összeütköztek egy másik galaxissal.
A kutatás segíthet a csillagászoknak me...
2020-05-26 12:02:26
12 törvény, ami a bibliai tanításokban is megtalálható
... a felelősséget mindazért, ami az életünkben történik.

6. A kapcsolódás törvénye: annak ellenére, hogy valami értelmetlennek és irrelevánsnak tűnik, értelme van, hisz az Univerzumban minden mindennel összefügg. Minden lépésből egy másik lépés következik, és egyik lépés sem kevésbé jelentős a következőnél, vagy az előzőnél, hisz mindezekre szükség van a célunk eléréséhez....
2020-05-07 22:22:05
A történelemérettségi megoldásait is közli az M5 szerdai oktatási sávja
... Sulikalandok és a Felsős aznapi adásait 15 órától ismétlik.
A Mindenki Akadémiájában 12.30-tól Kiss László tart előadást Földön túli földek - Exobolygók és az élet lehetőségei az univerzumban címmel. A műsort este 20 órától ismétlik.
A 14.45-kor kezdődő, Mozogj otthon! című műsorban hivatásos gyógytornászok mozgatják meg a nézőközönséget. A történelemérettségi feladatok...
2020-05-05 16:02:53
Gyémántcsiszolás
... gyötrelmében. Először azt gondolod, hogy az ütés döbbenetes hiba. Mégsem az, mert a legdrágább ékkő vagy a világon Isten szemében. Ő a legnagyobb szakértője az ékkőhasításnak az egész univerzumban.
Egy napon a Király koronájának díszítő drágaköve leszel. Amint most az Ő kezében fekszel, Ő tudja, miként bánjék veled. Egyetlen ütést sem enged meg, hogy megérintse érzékeny lelke...
2020-04-22 07:35:27
Az eddig véltnél jóval később érkeztek az élet alapkövei a Földre
... (UNSW) tudósa szerint azért érdekes ez a felfedezés, mert segít megérteni a földi élet eredetét, az ember kialakulását, sőt azt is, "egyedül vagyunk-e, vagy vannak szomszédjaink az univerzumban".
"Ez azért lehet, mert az eredmények szerint a Föld igazán későn, a növekedési időszak végén vált valóban lakható bolygóvá" - tette hozzá Van Kranendonk.
A bizonyítékok szerint ...
2020-03-13 15:46:34
A legtávolabbi galaxiscsoportot fedezték fel csillagászok
... galaxisok egy sebes kozmikus átalakulási folyamatban, reionizációban vannak. Ez akkor kezdődött, amikor az első csillagokból származó fény megváltoztatta a hidrogén természetét az egész univerzumban hasonló módon ahhoz, ahogyan egy befagyott tó megoldvad tavasszal. Ez átalakította a sötét, fényeket kioltó kozmoszt azzá, amelyet ma ismerünk.
"A fiatal univerzum tele volt hidr...
2020-01-06 16:31:45
A távolról érkezett segítség
... s mindenhonnan elküldenek, mert nincs szakképesítésem eladónői-, pultosi- vagy felszolgálói- stb. Csak egy felsőfokú szakápolóim. Ennyit ér az ember. Egy értéktelen kis porszem az univerzumban. ,,Porból lettünk s porrá leszünk". S ez így igaz. Gondolataimból felébredtem, mert visszajött a Családsegítő hölgy egy kétszáz forintos ,,Enni Kék"- élelmiszer utalvánnyal. Tájékoztatott, h...
2019-12-23 22:08:37
Az egyetlen erő az univerzumban - ami valóban le
Az egyetlen erő az univerzumban - ami valóban legyőzhetetlen - a szeretet. A szeretet csak az adást ismeri, vagyis vákumot képez, amelybe folyamatosan még több szeretet áramlik. Ilyen erő ellen lehetetlen harcolni, ez ugyanis kiolt minden energiát azáltal,...
2019-12-02 07:14:31
Az én kertem
... teremtett és általunk ellenőrzött világ. Rendezett és harmonikus univerzum, szemben a rendezetlen és diszharmonikus külső világgal. A kert egyike annak a ritka pontnak az életünkben és az univerzumban, amelyeket valóban rendben és ellenőrzésünk alatt tudunk tartani."
Hankiss Elemér

,,A boldogság üvegfallal elzárt kert: nincs út se be, se ki." ...
2019-11-16 21:30:26
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 ..........128 129 130 
Címkék: Nikola Teslától, Nikola Tesla, Mindenki Akadémiájában, Kiss László, Enni Kék, Hankiss Elemér, bibliai tanításokban, eddig véltnél, élet alapkövei, legtávolabbi galaxiscsoportot, távolról érkezett, egyetlen ero&#779, agyam csak, szellemi hatalom, világ számos, bizonyítékok szerint, korai univerzumban, ilyen galaxisok, másik galaxissal, kutatás segíthet, felelősséget mindazért, életünkben történik, kapcsolódás törvénye, másik lépés, célunk eléréséhez, élet lehetőségei, univerzumban címmel, műsort este, ütés döbbenetes, legdrágább ékkő, világon Isten, legnagyobb szakértője, egész univerzumban, földi élet, ember kialakulását, eredmények szerint, növekedési időszak, sebes kozmikus, első csillagokból, hidrogén természetét, fiatal univerzum, felsőfokú szakápolóim, kétszáz forintos, szeretet csak, adást ismeri, kert egyike, ritka pontnak, boldogság üvegfallal, galaxiscsoportot, spektroszkópikus, gyémántcsiszolás, csillagászoknak, bebizonyosodott, szakképesítésem, megváltoztatta, diszharmonikus, ékkőhasításnak,
© 2013 TVN.HU Kft.