Belépés
Az egyetlen erő az univerzumban - ami valóban le
Az egyetlen erő az univerzumban - ami valóban legyőzhetetlen - a szeretet. A szeretet csak az adást ismeri, vagyis vákuumot képez, amelybe folyamatosan még több szeretet áramlik. Ilyen erő ellen l...
2019-12-02 07:14:31
Az én kertem
... teremtett és általunk ellenőrzött világ. Rendezett és harmonikus univerzum, szemben a rendezetlen és diszharmonikus külső világgal. A kert egyike annak a ritka pontnak az életünkben és az univerzumban, amelyeket valóban rendben és ellenőrzésünk alatt tudunk tartani."
Hankiss Elemér

,,A boldogság üvegfallal elzárt kert: nincs út se be, se ki." ...
2019-11-16 21:30:26
A sötét energiát kutató hatalmas teljesítményű teleszkópot állítottak munkába
... teszik ki.
Ofer Lahav, a University College London munkatársa szerint felfedezése után 20 évvel még mindig szinte semmit nem tudunk a sötét energiáról. "Zavarba ejtő úgy élni az univerzumban, hogy csak 5 százalékát ismerjük" - idézi a professzort a BBC News.
"A sötét energia természetének megismerése a fizika - a teljes fizika - forradalmához vezethet" - emelte ki....
2019-10-30 16:01:47
Útravaló – 2019. október 27
Az igazságosság látszik fontosabbnak. Hiszen a hatás és ellenhatás törvényére épülő univerzumban, az öntudatlan kozmoszban a rossznak rossz, a jónak pedig jó a végső kimenetele.
Mi lehetne a biztató megoldás a bűn és a bűnhődés, az érdem és a jutalom egyensúlyában a mi esendőségünk számára? Mivel kezdeti bukása óta a szabad ember esendő, miben remélheti mégis öröklétre teremte...
2019-10-27 07:45:45
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Maradjatok m...
2019-10-22 19:16:44
A Fénytest aktiválásának 34 jele
A Fénytest aktiválásának 34 jele


A frekvenciák spektruma az univerzumban mérhetetlen és multidimenzionális. Az érkező hullámok mind, hatnak a fizikai test frekvenciájára, és emelik a rezgését. Mivel a Mindenség frekvenciája magas, ezért ez...
2019-10-21 11:27:59
Nobel-díj - Molnár László: a felfedezések mögötti elméleti munkát is díjazták
... köldöknézegetős filozofálgatás. Bebizonyította, hogy a kozmológia ténylegesen kiszámolható, megmérhető, előre jelezhető jelenségekkel tud dolgozni, akár a háttérsugárzásról, akár az univerzumban az elemek gyakoriságáról, akár a galaxisok távolodási sebességének méréséről van szó" - hangsúlyozta Molnár László.
Michel Mayor asztrofizikus és Didier Queloz csillagász az elismerés...
2019-10-08 16:11:57
Érdekes elmélet
... az anyag mozgását? A tudósok egy váratlan válaszhoz jutottak e téren. A kvantumfizika atyja, Max Planck, a Nobel-díj átvétele alkalmából mondott beszédében ezt állította: ,,Az Univerzumban, minden az erőnek köszönhetően jött létre. Feltételezzük, hogy emögött az erő mögött a tudatos értelem áll, ami az anyag mátrixa!"

A tudat képes az anyag irányítására....
2019-09-21 21:01:17
A stressz, a düh, a gyűlölet savas pH-t hoz lére a test...
... egyensúlya ugyanis kéz a kézben jár. Ha a lelkünk és nyugalmunk valami miatt kibillen az egyensúlyból, az a testben is negatív változásokat hoz.

A gondolat a legerősebb erő az Univerzumban, hatalma által teremtjük meg saját világunkat. Pontosan olyan életünk lesz, amilyet elképzelünk.
Az Avicenna-kísérlet

Az Avicenna-kísérlet során egyik ketrecbe egy bár...
2019-09-17 09:59:21
Az okoknak és következményeknek végtelen száma és változata
" Az okoknak és következményeknek végtelen száma és változata ...
2019-08-02 08:43:34
1 2 3 ....................64 65 ..........96 97 .........127 128 129 
Címkék: Molnár László, Hankiss Elemér, Ofer Lahav, University College London, Michel Mayor, egyetlen ero&#779, sötét energiát, felfedezések mögötti, gyűlölet savas, szeretet csak, kert egyike, ritka pontnak, boldogság üvegfallal, sötét energiáról, sötét energia, teljes fizika, igazságosság látszik, öntudatlan kozmoszban, rossznak rossz, jónak pedig, végső kimenetele, biztató megoldás, jutalom egyensúlyában, szabad ember, legerősebb energia, legnagyobb energia, egyetlen kulcs, összes ajtót, frekvenciák spektruma, univerzumban mérhetetlen, érkező hullámok, fizikai test, kozmológia ténylegesen, elemek gyakoriságáról, galaxisok távolodási, anyag mozgását, váratlan válaszhoz, kvantumfizika atyja, erőnek köszönhetően, tudatos értelem, anyag mátrixa, tudat képes, anyag irányítására, köldöknézegetős, gyakoriságáról, filozofálgatás, frekvenciájára, diszharmonikus, bebizonyította, egyensúlyában, ellenőrzésünk, forradalmához, aktiválásának, kvantumfizika, jelenségekkel, feltételezzük, teljesítményű, természetének,
© 2013 TVN.HU Kft.