Belépés
Mumbai az első indiai város, ahol női alak kerül a jelzőlámpákra
... megtanulja, hogy a nők a közösségéhez tartoznak" - mondta Silpa Phadke társadalomkutató.
India p...
2020-08-04 13:51:37
Elindult a RegioJet közvetlen vasúti járata a Prága-Brünn-Bécs-Budapest útirányon
... szükséges személyzetet és infrastruktúrát, mindennemű állami támogatás nélkül. A pályaüzemeltető MÁV Zrt.-nek már ebben az évben jelentős, százmilliós nagyságrendű árbevétele származik a vonatok közlekedése után fizetendő díjakból - írják.
A RegioJet a legnagyobb közép-európai magánvasúti személyszállító társaság. A vonatok jelenleg Csehország, Szlovákia, Magyarország, Auszt...
2020-07-31 20:13:07
MÁV: nagy kapacitású kerékpárszállító kocsikkal bővültek egyes balatoni és velencei-tavi vonatok
...
Ezen felül hétvégéken az egyes Budapest és Székesfehérvár között közlekedő G30-as gyorsított vonatokat is felszerelik ilyen típusú kocsikkal.
További változás, hogy augusztus 3-ától a társaság eltörli a kerékpárhelyjegy-váltási kötelezettséget az összes Déli >- Parti vonaton.
A balatoni vonatok közül példaként említették, hogy a Déli pályaudvarról naponta 8.05-kor B...
2020-07-31 15:42:48
Jagos István Róbert versei
... lüktetik gyerekkori
dallamod. Csak az agy idomtalan - még
él. Bolond igéket suttog az összevarrt
szájnak. De ott a fék - a vég.
Nincs ki értse a zajt. A kattogó vonatok
rendjét. A sikolyok halmazának tágulását.
Megmaradt fogaid lélek-őrlését. Gyomrod
vérének zuhatagát, erek pattanását...
Költő vagy: szenvedj!
Írj szépet....
2020-07-21 22:00:29
Jagos István Róbert versei
... lüktetik gyerekkori
dallamod. Csak az agy idomtalan - még
él. Bolond igéket suttog az összevarrt
szájnak. De ott a fék - a vég.
Nincs ki értse a zajt. A kattogó vonatok
rendjét. A sikolyok halmazának tágulását.
Megmaradt fogaid lélek-őrlését. Gyomrod
vérének zuhatagát, erek pattanását...
Költő vagy: szenvedj!
Írj szépet....
2020-07-21 21:59:59
A RegioJet új vasúti járatot indít a Budapest-Bécs-Brünn-Prága útvonalon
... osztályokon az utazók számára térítésmentesen kávét, ásványvizet szolgálnak fel. A helyben felszolgált ételek és snack-ek közül valamennyi kocsiosztályon lehet online rendelni.
A vonatokra Magyarországon Budapesten a Déli és a Kelenföld pályaudvaron, valamint Győrben, Mosonmagyaróváron és Hegyeshalmon lehet fel- és leszállni. A járatokat belföldi utazásra nem lehet igénybe v...
2020-07-20 17:42:22
Augusztus végére befejeződik a vasúti felújítás a Nyugati pályaudvar és a Városliget között
... vasúttársaság azt írta, saját forrásból mintegy négymilliárd forintot csoportosítottak át a ceglédi vasútvonal felújítására, hogy kevesebb legyen a műszaki hiba és pontosabban közlekedjenek a vonatok. Idén a vágányok átépítésén túl a távközlési eszközöket, a biztosítóberendezéseket, a felsővezetéket és a váltófűtési rendszereket is korszerűsítik.
Hozzátették: a munkagépek a ...
2020-07-19 10:31:31
Szombattól változik a vasúti menetrend Kelenföld és Ferencváros között
...
Szombattól szeptember 4-éig a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon a Railjet express vonatok, vasárnaptól július 23-áig a Budapest-Győr-Szombathely/Sopron InterCity és G10 jelzésű vonatok, hétfőtől csütörtökig pedig az EN462/463-as számú Kálmán Imre vonatok a Keleti pályaudvar helyett Kelenföldről indulnak, és oda is érkeznek.
Szintén hétfőtől csütörtökig a Székesfehérvár-T...
2020-07-17 08:11:02
Koronavírus - Egy nap alatt 116-an fertőződtek meg Ausztriában
... arra, hogy saját maga állítson elő alapgyógyszereket vagy védőfelszereléseket.
Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) hétfőtől akár 40 euró megfizetésére is kötelezheti azokat, akik a vonatokon nem viselnek szájmaszkot. Azokat pedig, akik a figyelmeztetés ellenére sem teszik fel a szájmaszkot, akár le is szállíthatják a járműről. A Bécsi Közlekedési Vállalat (Wiener Linien) már ...
2020-07-16 18:53:21
MÁV: augusztus elsejétől tíz regionális vasútvonalon visszaáll a korábbi menetrend
... június 6-tól csökkentett vasúti menetrendet vezettek be a regionális vonalakon és pótlóbuszokat állítottak forgalomba. Azóta a vasúttársaság folyamatosan figyelemmel kísérte a megmaradt vonatok és a pótlóbuszok utasforgalmát, és ígéretének megfelelően a megrendelővel közösen felülvizsgálta a menetrendet.
A MÁV az Innovációs és Technológiai Minisztériummal történt egyeztetést ...
2020-07-14 18:12:43
1 2 3 4 5 ................395 396 ........593 594 ........790 791 792 
Címkék: Jagos István Róbert, Silpa Phadke, Magyarországon Budapesten, Sopron InterCity, Kálmán Imre, Osztrák Szövetségi Vasutak, Bécsi Közlekedési Vállalat, Wiener Linien, Technológiai Minisztériummal, első indiai, vasúti felújítás, vasúti menetrend, korábbi menetrend, közösségéhez tartoznak, évben jelentős, vonatok közlekedése, legnagyobb közép-európai, vonatok jelenleg, egyes Budapest, társaság eltörli, összes Déli, balatoni vonatok, kattogó vonatok, sikolyok halmazának, utazók számára, helyben felszolgált, vonatokra Magyarországon, járatokat belföldi, ceglédi vasútvonal, műszaki hiba, vágányok átépítésén, távközlési eszközöket, váltófűtési rendszereket, figyelmeztetés ellenére, regionális vonalakon, vasúttársaság folyamatosan, megmaradt vonatok, pótlóbuszok utasforgalmát, megrendelővel közösen, kerékpárhelyjegy, társadalomkutató, csoportosítottak, kerékpárszállító, pályaüzemeltető, személyszállító, minisztériummal, térítésmentesen, infrastruktúrát, kötelezettséget, felsővezetéket, székesfehérvár,
© 2013 TVN.HU Kft.