Belépés
4. ARABKONYHA FOLYTATÁS
... tálaljuk.
Meglocsoljuk joghurttal, bőven meghintjük durvára vágott petrezselyemzölddel. Különösen ízletes paradicsomsalátával együtt fogyasztva.



Húspástétomos batyu (Lahme bi adzsi)

Hozzávalók:

50 dkg finomliszt,
3 dl víz,
2 kávéskanál só,
8 g élesztő,
20 dkg vaj,
1,20 kg sovány vagdalt vagy darált bárányh...
2012-03-26 22:21:48
1 
Címkék: ARABKONYHA FOLYTATÁS, húspástétomos, meglocsoljuk, fogyasztva, arabkonyha, finomliszt, meghintjük, hozzávalók, kávéskanál, joghurttal, különösen, folytatás, tálaljuk, vagdalt, ízletes, durvára, élesztő, bárányh, darált, vágott, együtt, sovány, lahme, adzsi, batyu, bőven,
© 2013 TVN.HU Kft.