|
|
|
... csirkeaprólékot annyi vízzel, hogy ellepje, feltesszük főni. A zsiradékot lábasba tesszük, megfuttatjuk rajta a sárgarépát, majd hozzátesszük a borsót és a karalábét. Fedő alatt félpuhára pároljuk. Feleresszük a csirkelevessel, beletesszük a fűszereket, a petrezselymet, a levestésztát és készre főzzük.
DIÉTÁS ZÖLDBORSÓLEVES
Hozzávalók:
60 dkg hüvelyes ... |
2017-07-03 17:45:51 |
|
|
|
|
|
|
... sütjük tovább.
Ha a csülök elkészült,kiemeljük a levélből,és a gombás húslét átszedjük egy kis lábasba,hozzáadjuk a tejfölt és a paradicsompürét,összekeverjük,meghin tjük liszttel,feleresszük egy kevés vízzel és sűrűre be- forraljuk.A mártást a csülökre öntjük,tetejét megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel és azonnal tálaljuk.
Héjában főtt,karikára felvágott és petre... |
|
2011-12-29 18:32:05 |
|
|
|
|
|
|
... cukrot felhevített zsírban világossárgára pirítunk, hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, aranysárgára pirítjuk, hozzátesszük a lisztet, tovább pirítjuk, s ha a liszt is megbarnult, feleresszük a húslevessel. Megízesítjük sóval, cukorral, törött borssal, kevés ecettel és jól felforraljuk. Utána hegyes szűrőn átszűrjük, szőrszitán áttörjük vagy összeturmixoljuk.
Elkészíté... |
2010-08-26 19:50:18 |
|
|
|
|