Belépés
ZÖLDBORSÓLEVES -variációk
... csirkeaprólékot annyi vízzel, hogy ellepje, feltesszük főni. A zsiradékot lábasba tesszük, megfuttatjuk rajta a sárgarépát, majd hozzátesszük a borsót és a karalábét. Fedő alatt félpuhára pároljuk. Feleresszük a csirkelevessel, beletesszük a fűszereket, a petrezselymet, a levestésztát és készre főzzük.

DIÉTÁS ZÖLDBORSÓLEVES

Hozzávalók:
60 dkg hüvelyes ...
2017-07-03 17:45:51
x
... sütjük tovább.
Ha a csülök elkészült,kiemeljük a levélből,és a gombás húslét átszedjük egy kis lábasba,hozzáadjuk a tejfölt és a paradicsompürét,összekeverjük,meghin tjük liszttel,feleresszük egy kevés vízzel és sűrűre be- forraljuk.A mártást a csülökre öntjük,tetejét megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel és azonnal tálaljuk.
Héjában főtt,karikára felvágott és petre...
2011-12-29 18:32:05
Hagymamártás
... cukrot felhevített zsírban világossárgára pirítunk, hozzáadjuk a karikára vágott vöröshagymát, aranysárgára pirítjuk, hozzátesszük a lisztet, tovább pirítjuk, s ha a liszt is megbarnult, feleresszük a húslevessel. Megízesítjük sóval, cukorral, törött borssal, kevés ecettel és jól felforraljuk. Utána hegyes szűrőn átszűrjük, szőrszitán áttörjük vagy összeturmixoljuk.
Elkészíté...
2010-08-26 19:50:18
1 
Címkék: DIÉTÁS ZÖLDBORSÓLEVES, zsiradékot lábasba, csülök elkészült, gombás húslét, kevés vízzel, csülökre öntjük, karikára vágott, összeturmixoljuk, petrezselyemmel, csirkeaprólékot, paradicsompürét, zöldborsóleves, világossárgára, csirkelevessel, petrezselymet, összekeverjük, aranysárgára, vöröshagymát, felforraljuk, hozzátesszük, megízesítjük, levestésztát, hagymamártás, megfuttatjuk, feleresszük, húslevessel, felhevített, beletesszük, hozzáadjuk, feltesszük, fűszereket, megbarnult, meghintjük, megszórjuk, hozzávalók, zsiradékot, szőrszitán, sárgarépát, elkészült, átszedjük, forraljuk, variációk, karalábét, elkészíté, átszűrjük, félpuhára, felvágott, kiemeljük, áttörjük, csülökre, liszttel, tálaljuk, karikára, levélből, pároljuk, hüvelyes, pirítjuk, cukorral, pirítunk, finomra, lábasba, tesszük, tetejét, mártást, tejfölt, borssal, azonnal, zsírban, ellepje, ecettel, héjában,
© 2013 TVN.HU Kft.