|
|
|
... megsüthetjük, kevés olívaolajjal nyakon öntve. A pirításnak köszönhetően édesek és ropogósak lesznek, aminek egyszerűen nem lehet ellenállni.
Zsenge, leveles paraj pirított gombaszeletekkel
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók 4 személyre:
30 dkg paraj, megmosva és szárától megfosztva
2 evőkanál szűz olívaolaj
1 gerezd zúzott fokhagyma... |
|
2018-04-04 11:54:50 |
|
|
|
|
|
|
... felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10... |
2012-07-23 10:10:16 |
|
|
|
|
|
|
... megkenjük mustárral összekevert grill fűszerkeverékkel. Egy tepsit kibélelünk alufóliával és belehelyezzük a húsokat. Ezeket egyenletesen beborítjuk a megtisztított, apróra vágott gombaszeletekkel. A vékony sonka/tarja szeletekkel letakarjuk a gombát és erre karikázzuk rá a paradicsomot. Ha mindezzel megvagyunk, vékony sajtszelet a tetejére (ha sok a sajt, leszalad, de fólián finc... |
|
2011-10-11 11:28:10 |
|
|
|
|
|
|
... * 1 csokor petrezselyemzöld
* 8-10 levél friss bazsalikom (bordó, citromos, görög, hagyományos)
* 4 ek mézkaramell
* 550 g Dawtona Milánói szósz (gombaszeletekkel)
Körethez:
* 2 cs durum spagetti
* víz, só, olaj
Tálaláshoz:
* 200 g mini mozzarella
* friss bazsalikomlevél (citromos, ... |
|
2011-08-09 17:03:22 |
|
|
|
|
|
|
... szalonnakockákra teszek megsózott burgonyakarikákat, erre fektetem a megsózott, megborsozott csirkecombokat (személyenként 2 fél combot), ezt beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom, a tetejére is szórok a szalonnakockákból, és lazán becsomagolom. Akár a grillsütőbe, akár gázsütőbe teszem a négy csomagot, az első oldalát 5 perccel tovább kel... |
2010-12-02 05:33:13 |
|
|
|
|
|
|
... szalonnakockákra teszek megsózott burgonyakarikákat, erre fektetem a megsózott, megborsozott csirkecombokat (személyenként 2 fél combot), ezt beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom, a tetejére is szórok a szalonnakockákból, és lazán becsomagolom. Akár a grillsütőbe, akár gázsütőbe teszem a négy csomagot, az első oldalát 5 perccel tovább kel... |
2010-10-21 05:28:41 |
|
|
|
|
|
|
... s... |
2010-07-02 22:04:06 |
|
|
|
|
|
|
... karikára vágom.
Elkészítése: a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 ... |
2010-06-24 14:58:12 |
|
|
|
|
|
|
... a hagymát karikára vágom.
a megsózott, megborsozott csirkecombdarabokat külön-külön, bőrével lefelé az alufóliára fektetem, majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel. Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom. Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot. Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 per... |
2010-06-23 11:09:37 |
|
|
|
|