|
|
|
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítj... |
2010-10-09 07:37:46 |
|
|
|
|
|
|
... paprika, 40 deka csuszatészta, 10 deka juhtúró
Elkészítése: Az olajjal és a szalonnazsír felével vöröshagymából, paradicsomból, paprikából alapot készítünk. A harcsaszeleteket belehelyezzük, és az egészet készre főzzük.
A csuszatésztát külön kifőzzük, a szalonnazsír másik felével meglocsoljuk. A tetejére tesszük a ki-sült szalonnadarabokat. Tálaláskor tejföl... |
|
2010-10-09 07:37:25 |
|
|
|
|
|
|
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítj... |
2010-09-01 19:55:16 |
|
|
|
|
|
|
...
Egy edénybe olajat teszünk és 2 percig 500 W-on melegítjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a szalonnát felkockázzuk és az olajba téve 5 percig 500 W-on pároljuk. A harcsaszeleteket citromlével meglocsoljuk, sóval bedörzsöljük, fűszerezzük. A hagymás szalonnás alapra tesszük és letakarva 15 percig 500 W-on megsütjük. Párolt rizzsel vagy pirított burgonyával tála... |
|
2010-05-23 22:41:58 |
|
|
|
|
|
|
... lecsó szerűrűre, majd egy csapott evőkanál édes-nemes paprikát keverünk bele és 4 dl körüli víz hozzáadásával pörköltalapot nyerünk. Ebbe a pörköltalapba tess... |
|
2010-02-21 15:58:14 |
|
|
|
|
|
|
... lecsó szerűrűre, majd egy csapott evőkanál édes-nemes paprikát keverünk bele és 4 dl körüli víz hozzáadásával pörköltalapot nyerünk. Ebbe a p... |
2010-02-21 11:30:09 |
|
|
|
|
|
|
... Ezután kezdem pucolni a pontyokat. A jól megtisztított pontyok vérét az uszonyokat, fejeket és belsőséget szintén hozzáadom 2 púpozott evőkanálnyi sóval kísérve. A pontyszeleteket, harcsaszeleteket, (nagyobb törpeharcsa törzseket), halikrát, haltejet lesózom és a hűtőbe teszem a befőzésig.
Ezt követően még annyi vizet öntök a bográcsba összeállított alapanyagokra, hogy annak ... |
2010-02-12 18:06:43 |
|
|
|
|
|
|
... min. 15 percig állni hagyjuk.... |
2009-10-20 09:48:12 |
|
|
|
|
|
|
... káposztát kevés zsíron megpároljuk, a burgonyakarikákat olajban megsütjük. A bur-gonya egyik felét egy kizsírozott tepsi aljára rakjuk, rátesszük a dinsztelt káposzta felét, majda harcsasze... |
2009-08-30 13:28:11 |
|
|
|
|
|
|
... deciliter tejföl
Néhány szál petrezselyem
4 adag galuska
Só
fűszerpaprika ízlés szerint
A gombát lepirítva tejfölös, paprikás mártással összeforraljuk. A harcsaszeleteket sózzuk, lisztbe forgatva, kevés forró zsírban pirosra sütjük. Tálra helyezve bevonjuk a tejfölös, paprikás gombás mártással. Tejföllel, zöldpaprika- és paradicsomkarikákkal díszítjük,... |
2009-07-27 15:11:30 |
|
|
|
|