Belépés
Harcsapaprikás körösi módra
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítj...
2010-10-09 07:37:46
Harcsapaprikás 2. (juhtúrós cs
... paprika, 40 deka csuszatészta, 10 deka juhtúró
Elkészítése: Az olajjal és a szalonnazsír felével vöröshagymából, paradicsomból, paprikából alapot készítünk. A harcsaszeleteket belehelyezzük, és az egészet készre főzzük.
A csuszatésztát külön kifőzzük, a szalonnazsír másik felével meglocsoljuk. A tetejére tesszük a ki-sült szalonnadarabokat. Tálaláskor tejföl...
2010-10-09 07:37:25
Körösi harcsapaprikás
... is). A zöldpaprikát, paradicsomot beleaprítj...
2010-09-01 19:55:16
Mikrohullámú receptek
...
Egy edénybe olajat teszünk és 2 percig 500 W-on melegítjük. A vöröshagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, a szalonnát felkockázzuk és az olajba téve 5 percig 500 W-on pároljuk. A harcsaszeleteket citromlével meglocsoljuk, sóval bedörzsöljük, fűszerezzük. A hagymás szalonnás alapra tesszük és letakarva 15 percig 500 W-on megsütjük. Párolt rizzsel vagy pirított burgonyával tála...
2010-05-23 22:41:58
Harcsapörkölt turóscsuszával
... lecsó szerűrűre, majd egy csapott evőkanál édes-nemes paprikát keverünk bele és 4 dl körüli víz hozzáadásával pörköltalapot nyerünk. Ebbe a pörköltalapba tess...
2010-02-21 15:58:14
Harcsapörkölt túrós csuszával
... lecsó szerűrűre, majd egy csapott evőkanál édes-nemes paprikát keverünk bele és 4 dl körüli víz hozzáadásával pörköltalapot nyerünk. Ebbe a p...
2010-02-21 11:30:09
Tiszamenti halászlé
... Ezután kezdem pucolni a pontyokat. A jól megtisztított pontyok vérét az uszonyokat, fejeket és belsőséget szintén hozzáadom 2 púpozott evőkanálnyi sóval kísérve. A pontyszeleteket, harcsaszeleteket, (nagyobb törpeharcsa törzseket), halikrát, haltejet lesózom és a hűtőbe teszem a befőzésig.
Ezt követően még annyi vizet öntök a bográcsba összeállított alapanyagokra, hogy annak ...
2010-02-12 18:06:43
Sörtésztás harcsafilé.
... min. 15 percig állni hagyjuk....
2009-10-20 09:48:12
bodrogi káposztás harcsa !
... káposztát kevés zsíron megpároljuk, a burgonyakarikákat olajban megsütjük. A bur-gonya egyik felét egy kizsírozott tepsi aljára rakjuk, rátesszük a dinsztelt káposzta felét, majda harcsasze...
2009-08-30 13:28:11
Harcsa receptek
... deciliter tejföl
Néhány szál petrezselyem
4 adag galuska

fűszerpaprika ízlés szerint
A gombát lepirítva tejfölös, paprikás mártással összeforraljuk. A harcsaszeleteket sózzuk, lisztbe forgatva, kevés forró zsírban pirosra sütjük. Tálra helyezve bevonjuk a tejfölös, paprikás gombás mártással. Tejföllel, zöldpaprika- és paradicsomkarikákkal díszítjük,...
2009-07-27 15:11:30
1 2 3 4 5 
Címkék: szalonnazsír felével, harcsaszeleteket belehelyezzük, egészet készre, csuszatésztát külön, szalonnazsír másik, tetejére tesszük, ki-sült szalonnadarabokat, edénybe olajat, vöröshagymát megtisztítjuk, szalonnát felkockázzuk, olajba téve, harcsaszeleteket citromlével, hagymás szalonnás, csapott evőkanál, pörköltalapba tess, hűtőbe teszem, bográcsba összeállított, burgonyakarikákat olajban, bur-gonya egyik, kizsírozott tepsi, dinsztelt káposzta, gombát lepirítva, harcsaszeleteket sózzuk, harcsaszeleteket, pontyszeleteket, vöröshagymából, harcsapaprikás, turóscsuszával, összeforraljuk, paradicsomból, pörköltalapot, fűszerpaprika, összeállított, megtisztított, hozzáadásával, harcsapörkölt, megtisztítjuk, csuszatésztát, alapanyagokra, belehelyezzük, pörköltalapba, mikrohullámú, szalonnazsír, felkockázzuk, vöröshagymát, meglocsoljuk, zöldpaprikát, paradicsomot, petrezselyem, bedörzsöljük, csuszatészta, kizsírozott, burgonyával, fűszerezzük, megpároljuk, törpeharcsa, elkészítése, citromlével, evőkanálnyi, zöldpaprika,
© 2013 TVN.HU Kft.