Belépés
Gibanica
... rétegenként belerakjuk, a rétegek közé tölteléket teszünk.
A töltelékek sorrendje: dió, alma, túró, mák, túró, alma, dió. Minden réteget alaposan megkenünk zsírral. A felső lapot meglocsoljuk tejföllel, majd közepesen meleg sütőben egy órahosszáig sütjük.
A töltelékek elkészítése:
1. Almatöltelék: a meghámozott almát vékony szeletekre vágjuk, és cukorral félig megpá...
2010-12-14 04:52:53
Flambírozott almáslepény
... őszibarackízzel és visszatesszük a sütőbe...
2010-12-14 04:48:20
Feketeerdei meggytorta 2.
... kirakjuk a kihűlt meggyszemekkel, és vékony habréteget simítunk rá. A töltelékre könnyed nyomással ráhelyezzük a második lapot, és a cseresznyepálinka-szirup keverékkel egyenletesen meglocsoljuk. Tejszínhabréteget simítunk rá, kirakjuk meggyel, ezután letakarjuk a harmadik lappal, ezt is meglocsoljuk. A tortát bevonjuk tejszínhabbal. A torta közepét csokoládéreszelékkel kitöltjük,...
2010-12-14 04:47:50
Kuglóf gazdagon recept
... sütőben 180 C) kb. 1 órán át sütjük. Elkészültét a bel...
2010-12-13 19:24:54
Fatörzs torta
... pudingport megfőzzük a 6 dl tejben,(1 kanál lisztet is belekeverünk). A vajat habosra kavarjuk a porcukorral, és lassan hozzáadagoljuk a kihűlt pudingot.

A tésztát kigöngyöljük, meglocsoljuk rumos sziruppal és megkenjük a krém felével, és szorosan felcsavarjuk. Kis időre hűtőbe tesszük, hogy tudjuk majd szépen szeletelni. Amikor jól kihűlt a tészta egyik végét ferdén le...
2010-12-13 16:34:55
Karácsonyi csillag
... sütőben kb. 1 órát sütjük. Még 5 percig a formában pihentetjük, majd rácsra borítjuk.
A narancslevet összekeverjük 2 evőkanál likőrrel, meglangyosítjuk, és a még meleg tortát meglocsoljuk vele.
Hagyjuk teljesen kihűlni.
A mázhoz a porcukrot simára keverjük a maradék likőrrel és 3 evőkanál vízzel. Ezzel a sűrű masszával a tortát lepelszerűen bevonjuk, cukrozott gyü...
2010-12-13 16:07:56
Szegedi derelye
... áttörjük, hozzáadjuk a kaprot, sózzuk, borsozzuk, m...
2010-12-13 15:08:51
Burgonyás tojás saláta
... kanál. ecet
só, bors

Elkészítése: A hosszába ...
2010-12-13 14:37:07
Savanyúkáposzta saláta
... magházát és a húsát cikkekre vágjuk héjastól. A tökmagot száraz serpenyőben megpirítjuk, majd durvára törjük. A káposztát, az almát és a tökmagot egy tálban összekeverjük és alaposan meglocsoljuk az olajjal. Fóliával letakarva fél órára a hűtőbe tesszük.

Megjegyzés:Egy egyszerű, gyorsan elkészíthető nagyon ízletes saláta, mely kíméli a pénztárcát, ám kíméletlen a kóroko...
2010-12-13 14:34:17
Húsgolyók nyári fűszerkoszorúban recept
... vékony karikára, a nektarint apró kockákra vágjuk, majd az összes hozzávalót a kapribogyóval együtt lazán összekeverjük.
Elkeverjük a citromlét, az olívaolajat, a sót, a bor...
2010-12-13 11:30:34
1 2 3 .............318 319 320 321 322 .......482 483 ......641 642 643 
Címkék: rétegek közé, töltelékek sorrendje, felső lapot, órahosszáig sütjük, töltelékek elkészítése, meghámozott almát, kihűlt meggyszemekkel, töltelékre könnyed, második lapot, harmadik lappal, tortát bevonjuk, torta közepét, vajat habosra, kihűlt pudingot, tésztát kigöngyöljük, krém felével, tészta egyik, formában pihentetjük, narancslevet összekeverjük, porcukrot simára, maradék likőrrel, sűrű masszával, tortát lepelszerűen, húsát cikkekre, tökmagot száraz, tálban összekeverjük, hűtőbe tesszük, nektarint apró, összes hozzávalót, kapribogyóval együtt, fűszerkoszorúban, savanyúkáposzta, őszibarackízzel, meglangyosítjuk, hozzáadagoljuk, meggyszemekkel, összekeverjük, visszatesszük, kapribogyóval, tejszínhabbal, meglocsoljuk, almatöltelék, belekeverünk, egyenletesen, felcsavarjuk, narancslevet, kigöngyöljük, flambírozott, lepelszerűen, elkészíthető, rétegenként, feketeerdei, elkészítése, órahosszáig, pihentetjük, meghámozott, ráhelyezzük, elkészültét, almáslepény, olívaolajat, porcukorral, megpirítjuk, serpenyőben,
© 2013 TVN.HU Kft.