Belépés
Fűszeres padlizsánpörkölt
... két deci vízzel, ízesítsük sóval, kevés darált borssal és mézzel. Lefedve pároljuk addig, míg a padlizsán puha nem lesz. Tálalás előtt keverjünk hozzá egy csokornyi ...
2007-01-05 00:37:14
Narancsos epersaláta
... dkg eper
4 mentalevél



ELKÉSZÍTÉS

A megtisztított epreket kettévágjuk, salátástálba tesszük. Ráöntjük a 4 narancs kifacsart levét, 4 szárított mentalevelet teszünk rá, és óvatosan megkeverjük. Lefedjük, 2 órára hűtőbe tesszük. Tálalás előtt a mentaleveleket kivesszük, leöblítjük, és megszárítjuk. A fél narancsot négy cikkre vágjuk. A salátát k...
2006-10-02 07:22:12
Mentás barack ribizlimártással
... kihűlni. A ribizlit megtisztítjuk, simára turmixoljuk. A mentát megmossuk, leszárítjuk. Fél liter kihűlt szirupot a borhoz keverünk...
2006-10-02 07:04:33
Meglepetés dinnye
... kettévágjuk. A mazsolát rövid időre vízbe ázatjuk. A barackokat 1 percre forró vízbe tesszük, hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, és kis kockákra vágjuk. 3 mentalevelet megmosunk. A dinnyék felső harmadát - mint egy kalapot - levágjuk, a magokat kiszedjük, belsejüket kikaparjuk, ügyelve, hogy a héja mellett kevés hús is maradjon. A kikapart gyümölcshúst ...
2006-10-02 07:03:13
Dinnyés ricotta
... (zöld)
mentalevelek



ELKÉSZÍTÉS

A zselatinlapokat néhány percre hideg vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és a tejszínbe keverjük. A ricottát és 2 apróra vágott mentalevelet is beledolgozunk. Sóval, borssal ízesítjük. A dinnyét meghámozzuk, belsejét kikaparjuk, húsát kis hasábokra vágjuk, és a citromlével együtt a sajtos krémbe keverjük. Hosszú...
2006-09-11 07:25:35
Almazselé málnával
... takaréklángon feloldjuk. A citromok levét egy lábosban összekeverjük az almalével, a mézzel, a feloldott zselatinnal, és forrásig hevítjük, majd levesszük a tűzről. A formák aljára mentalevelet és málnát teszük, majd lassan ráfolyatjuk a kissé kihűlt zselét, és amikor teljesen kihűlt, másnapig hűtőbe tesszük. Másnap a formát forró vízbe merítjük, és a kész zselét tompa végű kés se...
2006-09-05 09:05:27
1 2 3 ...11 12 .16 17 .21 22 23 
Címkék: padlizsán puha, megtisztított epreket, mentaleveleket kivesszük, ribizlit megtisztítjuk, mentát megmossuk, borhoz keverünk, mazsolát rövid, dinnyék felső, magokat kiszedjük, héja mellett, kikapart gyümölcshúst, zselatinlapokat néhány, tejszínbe keverjük, dinnyét meghámozzuk, citromlével együtt, sajtos krémbe, citromok levét, lábosban összekeverjük, feloldott zselatinnal, formák aljára, kissé kihűlt, formát forró, kész zselét, ribizlimártással, padlizsánpörkölt, zselatinlapokat, mentaleveleket, takaréklángon, összekeverjük, megtisztítjuk, beledolgozunk, megtisztított, kinyomkodjuk, mentalevelet, megszárítjuk, salátástálba, mentalevelek, gyümölcshúst, turmixoljuk, leszárítjuk, kettévágjuk, meghámozzuk, zselatinnal, ráfolyatjuk, citromlével, megkeverjük, leöblítjük, meglepetés, epersaláta, elkészítés, mentalevél, barackokat, kikaparjuk, belsejüket, kimagozzuk, tejszínbe, ízesítjük, hasábokra, narancsot, kivesszük, feloldjuk, megmossuk, feloldott, kiszedjük, almalével, levesszük, almazselé, megmosunk, csokornyi, padlizsán, keverjünk,
© 2013 TVN.HU Kft.