Belépés
Borjúfodor olasz módra
... fodrot félórai főzés után metéltre vágjuk. Az összevágott hagymát a zsíron aranysárgára pirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, beletesszük a fodrot, keverés után a paradic...
2007-05-11 00:56:57
Túrókrémes roló
... tészta
4-5 olivaolaj
fekete és fehér szezámmag.

Elkészítés:

A fokhagymát megtisztítjuk és finomra aprítjuk.
A metélőhagymát kis karikára vágjuk.
A petrezselymet megmossuk, megszárítjuk és apróra felvágjuk.
A Zöldfűszeres Rama Créme Bonjour-t a túróval, a fokhagymával és az apróra vágott petrezselyemmel összekeverjük és ízlés szeri...
2007-05-04 11:05:31
ĺzletes bébiételek
... fasírt

Meghámozunk 3 nagy főtt krumplit, és melegen lereszeljük. Hozzáadunk 2 kávéskanál lisztet, 2 evőkanál darát, 1 evőkanál olajon pirított vöröshagymát, csipetnyi vegetát, apróra vágott petrezselymet, 1 tojást. Összekeverjük. Lisztbe, tojásba, morzsába panírozzuk. Olajban kisütve hús helyett adható.

Főzelék csecsemőknek

A csecsemőknek készülő f...
2007-05-04 00:57:48
Csirkemáj parmezános panírban
... adagot is. Az uborkás mártással kínáljuk.
4. Uborkás mártás
A csemegeuborkát lecsepegtetjük, apróra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, és a kés lapjával szétn...
2007-05-01 01:07:46
Sertésborda Gellért módra
... sütjük. Ebben a vajban megpirítjuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a felszeletelt gombát, a felkockázott tarját, és kissé megpirítjuk. Beletesszük a főtt zöldborsót és a vágott petrezselymet. Sóval, borssal fűszerezzük, liszttel megszórjuk, és annyi tejszínt öntünk rá, hogy kenhető maszszát kapjunk. Kicsit hagyjuk hűlni, majd belekeverjük a tojást, és a megsütött hússzeletekr...
2007-04-30 00:50:27
Teknősbéka
... lámpabúra alatt.

Tolószékben az öregember, szájában pipa lóg, de nem ég, az orvos eltiltotta, de a szokás... legalább az íze... Az öregasszony görnyed az asztal mellett, petrezselymet apróz, főt hús lesz párolt krumplival. Ősz haja kendővel felkötve, szája keskeny, kezei erőtlenek, de mozdulatai szaporák még. Zöld, piszkos szúnyoghálón át vetülnek be a betonra a nap ara...
2007-04-29 16:23:06
Zöldséges zúzaleves
... puhára főzzük.
3. A galuskához a vajat 1 dl vízzel felforraljuk. Beleszórjuk a lisztet, és lassú tűzön 1 percen át kevergetjük. Félrehúzzuk, langyosra hűtjük. Belekeverjük a petrezselym...
2007-04-22 00:48:55
Gombás szarvastokány
... a reszelt narancshéjat és levét, a bor felét és készre pároljuk. A tejfölben simára keverjük a lisztet, behabarjuk a mártást, és egyet forralunk rajta, végül belekeverjük...
2007-04-18 10:09:35
Keleti spagetti
... evőkanál tárkonyos ecettel ízesítve.

Három liter forró vízben főzzük meg a spagettit, majd öblítsük le. Közben a húst, sajtot, tojást, sót, borsot, zsemlemorzsát, tejet, petrezselymet és fokhagymát keverjük jól össze, formáljunk belőle apró gombócokat, és süssük ki forró olajban. Tegyük a gombócokat a spagettira, és öntsük le paradicsommártással. Sütőben melegítsük fel...
2007-04-15 11:10:50
Marokkói kuszkusz párolt csirk
... fémszitába, hogy megálljon a cserépfazék tetején, vagy egy kissé belecsússzon. Pároljuk a kuszkuszt 25 percig. Ezután vegyük le a szitát a fazékról, és adjuk a csirkéhez a kurkumaport, a petrezselymet és a sót. Közben keverjük össze a kuszkuszt a vajjal, tegyük vissza a cserpfazékra a kuszkuszos szitát, és pároljuk még 25 percig a kuszkuszt, majd villával háromszor keverjük meg, ...
2007-04-15 11:06:43
1 2 3 ....................244 245 ..........366 367 ..........482 483 484 487 488 489 
Címkék: Sertésborda Gellért, Zöldfűszeres Rama Créme Bonjour-t, összevágott hagymát, zsíron aranysárgára, fokhagymát megtisztítjuk, petrezselymet megmossuk, apróra vágott, csecsemőknek készülő, uborkás mártással, csemegeuborkát lecsepegtetjük, vajban megpirítjuk, finomra vágott, felszeletelt gombát, felkockázott tarját, főtt zöldborsót, vágott petrezselymet, megsütött hússzeletekr, orvos eltiltotta, öregasszony görnyed, asztal mellett, reszelt narancshéjat, tejfölben simára, cserépfazék tetején, kissé belecsússzon, kuszkuszos szitát, petrezselyemmel, csemegeuborkát, lecsepegtetjük, összekeverjük, petrezselymet, szarvastokány, zsemlemorzsát, megtisztítjuk, metélőhagymát, narancshéjat, belekeverjük, megszárítjuk, belecsússzon, zöldfűszeres, felforraljuk, felszeletelt, csecsemőknek, szúnyoghálón, felkockázott, vöröshagymát, aranysárgára, fokhagymával, cserpfazékra, hússzeletekr, összevágott, öregasszony, kevergetjük, fűszerezzük, petrezselym, félrehúzzuk, lereszeljük, beleszórjuk, megpirítjuk, sertésborda, kurkumaport,
© 2013 TVN.HU Kft.