Belépés
Linzer 3.
Linzer 3.
Hozzávalók: 10 dkg porcukor, 20 dkg margarin, 30 dkg liszt, 1 tojássárgája, fél csomag vaníliás cukor, fél citrom héja, fél csomag sütőpor.
A lisztben és porcukorban a hideg margarint elmorzsoljuk, majd az ízesítőket, a sütőport és a tojássárgáját hozzáadva tésztát gyúrunk, ügyelve arra, hogy a tészta nehogy kizsírosodjon, mert akkor sütés után kemény lesz. A...
2010-10-01 05:55:06
Grízpogácsa
... Kihűtve beledolgozzuk a to...
2010-09-25 17:06:46
Citromkrém torta
... levét belecsavarjuk. Alaposan kikeverve, megtöltjük a tésztalapok közét, bev...
2010-09-23 05:19:00
Hókifli
... pihentetjük. 3...
2010-09-22 19:15:09
Márványos csokis süti
... is. A sütőport előbb a liszttel keverem el. A massza egy kicsit lágynak tűnik, de 1 -2 órára beteszem a hűtőbe és azalatt megszilárdul annyira, hogy golyókat lehet belőle formálni. Porcukorban alaposan megforgatom és egymástól távol sütőpapíros tepsibe rakosgatom. 180 °C-os sütőben megsütöm. Akkor kész, amikor szépen megrepedezik és puszedli formája lesz. Sokáig eláll egy jól záró...
2010-09-21 19:43:01
Túrós pampuska
Túrós pampuska
Hozzávalók: 250 g túró, 250 g simaliszt, 4 tojás, 10 evőkanál tej, 1 sütőpor, só
A túrót a tojással kikeverjük, hozzáadjuk a tejet, lisztet (amibe már belekevertük előzőleg a sütőport). Teáskanállal kis galuskákat szaggatunk, és forró olajban kisütjük. Még forrón porcukorban meghempergetjük és azonnal tálaljuk
...
2010-09-13 19:41:18
Mogyorós süti
... hozzávalóit keverjük össze. Tegyük 30 percre a hűtőbe. A tésztából formázzunk kis golyókat, m...
2010-09-04 13:12:24
Túrófánk
...2 csomag túró, 2 tojássárgája, 3 kanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, a tojás fehérje,melyet felverünk habnak, 6 kanál liszt.
Az egészet összekavarjuk, egy pici élesztővel, amit felfuttatunk egy pici tejben. Majd bő forró olajban kisütjük. Kakaós porcukorban megforgatjuk....
2010-08-26 20:50:13
Túrós pampuska
Túrós pampuska
Hozzávalók:
250 g túró, 250 g simaliszt, 4 tojás, 10 evőkanál tej, 1 sütőpor, só
A túrót a tojással kikeverjük, hozzáadjuk a tejet, lisztet (amibe már belekevertük előzőleg a sütőport). Teáskanállal kis galuskákat szaggatunk, és forró olajban kisütjük. Még forrón porcukorban meghempergetjük és azonnal tálaljuk....
2010-08-26 19:05:42
Porhanyós kifli
... hőmérsékleten kelesztettem, majd előmelegített sütőben kisütöttem. Villanytűzhelynél 300 fokon előmelegítve, 200 fokra mérsékelve.

Nekem 10 perc alatt megsült. Még melegen diszkréten porcukorban megforgatom. A képen látható nagyobb kiflik azért nagyok, mert nem volt otthon sütésálló gyümölcsíz, és sárgabarack lekvárt tettem bele, a nagyobb kifliben jobban benne tudtam t...
2010-07-21 06:55:04
1 2 3 ..12 13 .18 19 20 .23 24 25 
Címkék: hideg margarint, tojássárgáját hozzáadva, tészta nehogy, tésztalapok közét, sütőport előbb, liszttel keverem, kicsit lágynak, tojással kikeverjük, tésztából formázzunk, tojás fehérje, egészet összekavarjuk, pici élesztővel, pici tejben, képen látható, nagyobb kifliben, meghempergetjük, tojássárgáját, előmelegített, belecsavarjuk, kizsírosodjon, hőmérsékleten, összekavarjuk, beledolgozzuk, belekevertük, teáskanállal, megrepedezik, megszilárdul, megforgatjuk, tojássárgája, felfuttatunk, elmorzsoljuk, kelesztettem, előmelegítve, porcukorban, megforgatom, sütőpapíros, hozzávalóit, tésztalapok, grízpogácsa, sárgabarack, pihentetjük, rakosgatom, megtöltjük, citromkrém, élesztővel, szaggatunk, galuskákat, kisütöttem, mérsékelve, gyümölcsíz, diszkréten, hozzáadjuk, kikeverjük, formázzunk, hozzávalók, ízesítőket, márványos, kikeverve, hozzáadva, simaliszt, margarint, egymástól, porhanyós, sütésálló, tésztából, felverünk, tojással, porcukor, pampuska, vaníliás, liszttel,
© 2013 TVN.HU Kft.