Belépés
Néhány nap múlva megváltoznak a kenyér összetevői
... hatályba. A változásokat Ludwig Klára, a Jókenyér pékmestere foglalta össze az Indexnek:

- A rozskenyereknél a termékekben az eddigi 40 százalékról 60 százalékra kell növelni a rozstartalom arányát. A rozsos kenyerekben pedig a mostani 15,1 százalékról 30 százalékra kell emelni a rozstartalmat.

- Eddig egy teljes kiőrlésű kenyér estében elég volt csupán 5%-os...
2017-06-19 21:55:04
1 
Címkék: Ludwig Klára, kenyér összetevői, változásokat Ludwig, rozstartalom arányát, rozsos kenyerekben, teljes kiőrlésű, rozskenyereknél, rozstartalmat, rozstartalom, változásokat, megváltoznak, termékekben, kenyerekben, százalékról, pékmestere, összetevői, százalékra, jókenyér, foglalta, indexnek, kiőrlésű, hatályba, arányát, növelni, mostani, estében, csupán, kenyér, néhány, rozsos, emelni, eddigi, teljes, ludwig, eddig, múlva, pedig, klára, össze,
© 2013 TVN.HU Kft.