Belépés
Koronavírus - Fauci: az Egyesült Államokban "zavarba ejtő mértékben" nő a fertőzöttek száma
... mindazonáltal optimistának nevezte magát. Úgy vélekedett, hogy az ország felkészült a járvány második hullámára. Hozzáfűzte ugyanakkor: egyáltalán nem bánja, hogy már nem korábban figyelmeztetett a szájmaszkok viselésének fontosságára.
Fauci arról tájékoztatta a törvényhozókat, hogy a korábbiaknál több vírustesztet végeznek majd, s a The New York Times című lap tudósítása sz...
2020-06-23 21:56:27
Az Oltáriszentség Jézus gyógyító szeretete
Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepén, Úrnapján délelőtt Ferenc pápa a Szent Péter bazilika katedra oltáránál mutatta be a szentmisét Angelo Comastri bíborossal, a bazilika főpapjával és Vittorio Lanzani püspökkel, a Szent Péter Művek delegátusával. A szertartáson mintegy ötven hívő vett részt. A szentmisét adoráció és szentségi áldás követte, a világjárvány következtében a ha...
2020-06-15 10:26:09
Koronavírus - Az orosz régiók kevesebb mint egynegyedében nyugodt a járványhelyzet
... zajlik" - mondta a tárcavezető.
Murasko Tyumeny megyét és Moszkvát emelte ki a kórházban ápolt betegek és a koronavírusos új fertőzések számának csökkenése szempontjából. Arra figyelmeztetett ugyanakkor, hogy a javulás ellenére is be kell tartani a lakosság számára tanácsolt higiéniai szabályokat és egészségvédelmi korlátozásokat.
Egyebek között óvott a vendégségbe járás...
2020-06-12 13:03:21
Arab diplomata: a ciszjordániai annektálás az arab-izraeli kapcsolatok normalizálásának végét jelentheti
... közel-keleti béketervének bemutatásán, amely engedélyezte Izraelnek Ciszjordánia körülbelül 30 százalékának bekebelezését, amit a palesztinok azonnal elutasítottak.
Az arab diplomata figyelmeztetett szokatlan, közvetlenül az izraeli nagyközönséghez eljuttatott videoüzenetében, hogy a július 1-jétől tervezett izraeli lépés felszíthatja az erőszakot, és felélesztheti a szélsős...
2020-06-12 12:42:33
Tőzsde - Erős csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek
... kedélyeket friss gazdasági előrejelzésével.
A Fed arra számít, hogy idén 6,5 százalékkal csökken az amerikai gazdaság teljesítménye, jövőre pedig 5 százalékkal emelkedik. Egyúttal figyelmeztetett arra, hogy a gazdaság teljes körű fellendüléséhez többre van szükség annál, mint egyszerűen csak lazítani a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos korlátozásokat.
Rontotta a hangul...
2020-06-11 19:13:31
Koronavírus - A British Airways eladja műgyűjteményének egy részét, hogy megtarthassa dolgozóit
... rengeteg dolgozójuk veszítette el állását. A British Airways is összeomlott, több ezer dolgozójától kellene megválnia.
Alex Cruz, a légitársaság vezetője a múlt héten arra figyelmeztetett, hogy drasztikus változtatásokra lesz szükség, ha túl akarják élni a válságot. Számításaik szerint akár 12 ezer dolgozót is el kell bocsátani, köztük ezer pilótát.
A brit légitársaság ...
2020-06-11 16:43:10
Koronavírus - Ukrajnában minden eddiginél több fertőzöttet azonosítottak
... fokozatos enyhítését, mert megértette, hogy az emberek belefáradtak az elszigeteltségbe.
Ez azonban nem jelenti...
2020-06-11 12:02:00
Amerikai tüntetések - Kaliforniában fejbe lőttek egy seriff-helyettest, a minisztérium a rendőrök elleni támadá
... országszerte. Sok rendőr, köztük magas rangú rendőrtiszt maga osztja meg a közösségi platformokon az adatait, köztük a lakcímét vagy a telefonszámát is.
A belbiztonsági tárca arra figyelmeztetett, hogy ez ahhoz a szakmai zsargonban "kipécézésnek" nevezett gyakorlathoz vezethet, amelynek során "erőszakos és szélsőséges elemek" célzott támadásokat intézhetnek rendőrök ellen, v...
2020-06-11 07:05:43
Koronavírus - Törökországban továbbra is kilencszáz feletti az új fertőzöttek száma
... éven aluliakat érintő korlátozást pedig teljesen feloldották azzal a feltétellel, hogy szüleik kíséretében mozdulnak ki otthonról.
Mindazonáltal Fahrettin Koca szerdán arra figyelmeztetett, hogy a vírus jelentette kockázat továbbra is fennáll. A tárcavezető jelezte egyúttal, hogy Törökország középső, valamint keleti és délkeleti részén "részleges" növekedés figyelhető meg a n...
2020-06-10 20:43:15
A német külügyminiszter aggodalmát fejezte ki Jeruzsálemben a ciszjordániai annektálás miatt
... annektálás előtt érkezett Izraelbe a koronavírus megjelenése óta első külföldi útján. "Izrael barátjaként aggódunk az annektálás miatt, mert nem felel meg a nemzetközi jognak" - figyelmeztetett Jeruzsálemben, és közölte, hogy országa továbbra is a kétállami megoldást támogatja, vagyis Izrael mellett a palesztin állam megteremtését.
Askenázi azzal próbálta eloszlatni aggodalma...
2020-06-10 16:42:42
1 2 3 4 5 .....................256 257 ..........384 385 ..........511 512 513 
Címkék: Egyesült Államokban, Oltáriszentség Jézus, British Airways, York Times, Krisztus Szent Testének, Szent Péter, Angelo Comastri, Vittorio Lanzani, Szent Péter Művek, Murasko Tyumeny, Izraelnek Ciszjordánia, Alex Cruz, Mindazonáltal Fahrettin Koca, fertőzöttek száma, orosz régiók, ciszjordániai annektálás, arab-izraeli kapcsolatok, vezető nyugat-európai, rendőrök elleni, német külügyminiszter, ország felkészült, járvány második, szájmaszkok viselésének, korábbiaknál több, szentmisét Angelo, bazilika főpapjával, szertartáson mintegy, szentmisét adoráció, világjárvány következtében, kórházban ápolt, javulás ellenére, lakosság számára, vendégségbe járás, palesztinok azonnal, arab diplomata, izraeli nagyközönséghez, július 1-jétől, amerikai gazdaság, gazdaság teljes, légitársaság vezetője, múlt héten, brit légitársaság, emberek belefáradtak, közösségi platformokon, lakcímét vagy, belbiztonsági tárca, szakmai zsargonban, vírus jelentette, tárcavezető jelezte, koronavírus megjelenése, annektálás miatt,
© 2013 TVN.HU Kft.