Belépés
Bortnyikov: alvó terrorsejteket hoznak létre Európában a Szíriában és Irakban vereséget szenvedett terroristák
... meg jobbára nem hivatalosan működő intézményekben - az interneten, ezen belül a nyílt online platformokon is megjelenő - hitszónoklataikkal és előadásaikkal. Bortnyikov arra is figy...
2019-11-07 12:03:14
Önkormányzat 2019 - Kocsis Máté Józsefváros érdekét szolgáló ügyekben együttműködik az új vezetéssel
... jobb hely legyen" - fogalmazott levelében Kocsis Máté.
Gratulált a képviselőtestület tagjainak az elnyert mandátumokhoz és sok sikert kívánt a munkához, ugyanakkor arra is figyelmeztetett: a kampány véget ért, a szlogeneket, a hamisságokat, a vakmerő ígérgetéseket most fel kell váltaniuk a szürke hétköznapok sokszor monoton ügyintézéseinek és a bátor tetteknek egyaránt.
...
2019-11-07 11:05:36
Brexit - Barnier: nehéz és aprólékos tárgyalások várhatók a kereskedelmet érintő kérdésekben
... még messze nem jelenti a folyamat végét. Az uniónak teljesen új viszonyrendszert és együttműködést kell kialakítania Londonnal. Az erre fordítható idő ugyanakkor nagyon rövid - figyelmeztetett Michel Barnier.
Az Európai Bizottság tárgyalói készen állnak a tárgyalásokra, amelyek legalább olyan nehéznek ígérkeznek, mint a Brexit előkészítését szolgáló, éveken át tartó megbeszél...
2019-11-05 15:09:13
EU: Izrael hagyjon fel mindenfajta telepépítési tevékenységével
...
Az uniós szolgálat nyilatkozatában arra figyelmeztetett, hogy az október végén bejelentett, Ciszjordániában megépíteni tervezett mintegy 2000 lakás illegális telepnek minősül. Egy ilyen terv megvalósulása csökkenti az Európai Unió által támogatott, a megbékéléshez vezető egyetlen lehetőség, a kétállami megoldás és a tartós béke kilátásait - szögezték le.
Arra hívták fel ...
2019-11-04 14:01:19
Több tízezres békepárti tüntetéssel emlékeztek Jichák Rabinra Tel-Avivban
... sürgette, és nevének említése nélkül bírálta Benjámin Netanjahu miniszterelnököt.
"A gyűlölet ismét veszélyes fegyverré vált a határokat nem tisztelő politikusok kezében" - figyelmeztetett Ganz. "Rabint a viszálykeltés, az uszítás, a gyűlölet miatt gyilkolták meg. Huszonnégy éve nincs köztünk, de sajnos szégyenünkre az uszítás felüti rút fejét" - tette hozzá.
A demonstrá...
2019-11-02 23:32:48
EEA: további erőfeszítésekre van szükség az EU 2030-as klímavédelmi célkitűzéseinek teljesítéséhez
... tervezett intézkedést végrehajtanak.
A koppenhágai székhelyű ügynökség üdvözölte, hogy tavaly mintegy 2 százalékos csökkenést regisztráltak az előző évhez képest, azonban arra figyelmeztetett, hogy a növekvő energiafogyasztás nehezíti a megújuló források arányának emelkedését.
Kiemelték: tíz tagállam jó úton halad a rövid távú, 2020-as célkitűzések elérése felé, de csak ...
2019-11-01 07:30:56
Halottak napja - Elhunyt szeretteinkre emlékezünk a hét végén
... számítani. A rendőrség a polgárőrséggel közösen országszerte segíti a temetőkbe látogatók közlekedését.
A katasztrófavédelem a tűzesetek, a mentőszolgálat a balesetek megelőzésére figyelmeztetett.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a nagyobb budapesti temetők felé rendkívüli járatokat indított.
A Rákoskeresztúri új köztemetőbe csütörtöktől a szombati zárásig díj...
2019-11-01 07:04:53
Kereszténydemokrácia - Államtitkárok: sikeres a kereszténydemokrata politika
... nincs az az embertelen ideológia, ami ellen eredményesen fel ne lehetne lépni, és nincs az a véleményterror, ami el tudná hallgattatni az igazi kereszténydemokrata gondolatot. Arra figyelmeztetett: továbbra is helyt kell állni és hirdetni kell a sikeres kereszténydemokrata alternatíva értékeit.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára arró...
2019-10-31 17:12:35
Kereszténydemokrácia - Kövér: identitásrombolók és -védők küzdelme zajlik Európában
... mindazon intézmények - a család, a nemzeti államok és keresztény egyházak -, amelyek az emberi önazonosság legfontosabb alkotóelemeit hivatottak erősíteni és oltalmazni.
Arra figyelmeztetett: a "közösséginek mondott média, az úgynevezett mesterséges intelligencia és a kvantumfölény eléréséért vívandó verseny XXI. századi világában" az Istenétől, hazájától és családjától megfo...
2019-10-31 12:31:40
MNB-alelnök: jelentős kihívás előtt áll a bankrendszer az egész világon
... szolgáltatásaikkal. A fintech vállalkozások gyorsak, olcsóbbak a hagyományos bankoknál, ezzel együtt tevékenységük kevésbé szabályozott, így esetenként kockázatosabbak a pénzintézeteknél - figyelmeztetett.
Nagy Márton kitért a kriptovaluták egyre jelentősebb elterjedésére is, azt mondta a kriptopénzek kibocsátói nem egyszer olyan országokban, területeken vannak bejegyezve, ah...
2019-10-31 11:41:16
1 2 3 4 5 ..................241 242 ..........362 363 .........481 482 483 
Címkék: Kocsis Máté Józsefváros, Jichák Rabinra Tel-Avivban, Kocsis Máté, Michel Barnier, Európai Bizottság, Európai Unió, Benjámin Netanjahu, Budapesti Közlekedési Központ, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Nagy Márton, kereskedelmet érintő, egész világon, nyílt online, képviselőtestület tagjainak, elnyert mandátumokhoz, kampány véget, vakmerő ígérgetéseket, szürke hétköznapok, bátor tetteknek, folyamat végét, uniónak teljesen, erre fordítható, uniós szolgálat, október végén, ilyen terv, megbékéléshez vezető, kétállami megoldás, tartós béke, gyűlölet ismét, gyűlölet miatt, uszítás felüti, koppenhágai székhelyű, előző évhez, növekvő energiafogyasztás, megújuló források, rövid távú, polgárőrséggel közösen, temetőkbe látogatók, balesetek megelőzésére, nagyobb budapesti, szombati zárásig, nemzeti államok, emberi önazonosság, úgynevezett mesterséges, kvantumfölény eléréséért, fintech vállalkozások, hagyományos bankoknál, kriptovaluták egyre, kriptopénzek kibocsátói, minisztériumának,
© 2013 TVN.HU Kft.