Belépés
Kamara Virtuózok - Nyolc formáció versenyez a Virtuózok ötödik évadában
... egyénileg megálljuk a helyünket az életben és a zenében, hanem hogy együtt, csapatban is.
Minden formációt a Virtuózok korábbi évadainak egy-egy tehetsége - Szüts Apor, Lugosi Dániel Ali, Boros Misi, Bácsy-Schwartz Zoltán, Bencze Máté, Balázs Piri Soma, Ninh Duc Hoang Long és Szabó Vencel - segíti tanácsaival a felkészülésben.
A zsűri tagja ebben az évben is Miklósa Eri...
2019-04-24 20:44:31
A kísértő
... rabságba,
hogy uralja bűnös szenvedély?
S azt mondod, így teljesül vágya -
Hah! sátán, nem, nem hiszem én!
Hát lehet az öröm, való és örök,
mit nyújthat egy boros éjnek mámora?
Ah! eltünnek mind a festett gyönyörök,
elmossa őket a holnap zápora
s a léleken ott marad szennyük nyoma...

Kísértő:
Eh, mit! - a lélek...
2019-04-23 16:56:52
Magnus Aircraft: elkészül a nyár második felére a pécs-pogányi kompozitelem-gyártó üzem
... más repülőknek.
A magyar kormány az összesen 5,16 milliárd forintos beruházással felépülő létesítmény kialakításához 2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít.
Boros László vezérigazgató az MTI kérdésére közölte: cégük 2017-ben több mint 150 millió, tavaly több mint 300 millió forintos nettó árbevételt ért el. A beruházások miatt mindkét évben a cég er...
2019-04-18 12:41:31
Középkori fatemplom rekonstrukciója épült a dinnyési......
Középkori fatemplom rekonstrukciója épült a dinnyési Várparkban
2019. április 8., hétfő | 16:43
Fatemplom rekonstrukciójával bővült a Várpark Árpád-kori skanzenje a Fejér megyei Dinnyésen. Az épületet április 4-én áldotta meg Spányi Antal székesfehérvári megyéspüspök.
.........
A dinnyési...
2019-04-09 11:49:46
Varjúfa
Varjúfa

Magában áll a dérlepett síkon,
társtalanul, mint feltörő sikoly,
mint vad kiáltás. Görcsös ágai
az eget vívják,
de gyökere van: nem tud szállani!

Szárnysuhogástól lesz hangos a köd:
fekete felleg jő s a fán kiköt,
s varjak lombjától roskadnak az ágak.
Mért szeretik úgy
a kóbor varjak a magános fákat?

S...
2019-03-25 17:23:41
Március 15. - Csehországi magyar megemlékezések március 15-ről
... Morvaországi Magyarok Szövetsége (CSMMSZ) rendezett több más szervezettel együtt, szombaton délelőtt Prágában került sor. A csehországi magyar szervezetek és a prágai magyar nagykövetség képviselői Boros Miklós nagykövettel koszorúkat és virágokat helyeztek el II. Rákóczi Ferenc emléktáblájánál a Kisoldali téren, amely már hagyományosan a márciusi megemlékezések központja.
A...
2019-03-16 15:41:42
Közszolgálati sztrájk - Hollik: a sztrájk teljes kudarcba fulladt
... csak az ellenzéki vezetésű önkormányzatoknál.
Szerinte az ellenzéki polgármesterek utasításba adták a munkavállalóknak, hogy sztrájkolniuk kell, de ez "teljes kudarcba fulladt".
Boros Péterné, az érdekképviselet elnöke csütörtök délelőtt a munkabeszüntetés elindításakor a XV. kerületben közölte: országszerte 7500 köztisztviselő vesz részt a Magyar Köztisztviselők, Közalk...
2019-03-14 18:52:17
Közszolgálati sztrájk - Május 1-jére haragos felvonulást szervez az MKKSZ
...
Boros Péterné elmondta: országszerte 7500-an vesznek részt az önkormányzati köztisztviselők és a kormányzati igazgatás kormánytisztviselői körében meghirdetett csütörtöki sztrájkjukban. Közölte: a legtöbben az önkormányzati dolgozók közül sztrájkolnak, kevesebben csatlakoztak a központi közigazgatásban dolgozók közül.
Mint mondta, az önkormányzati dolgozók hatodik alkalo...
2019-03-14 13:52:16
Március 15. - Átadták a Jótollú magyar újságíró díjat
... Magyarországon a sajtó szabad" - jelentette ki, hangsúlyozva, napjainkban is megesik, hogy nem kapják meg a nekik járó elismerést, a kellő figyelmet az azt kiérdemlő teljesítmények.
Boros Bánk Levente, az elismerést alapító Médianéző Központ igazgatója arról beszélt: a rendszerváltás idején olyan véleménydiktatúra uralkodott Magyarországon, hogy aki attól távol akarta tartani...
2019-03-14 12:31:42
Közszolgálati sztrájk - MKKSZ: 7500 köztisztviselő sztrájkol országszerte
...
Boros Péterné az önkormányzati hivatal apparátusi értekezletén kiemelte: egy társadalom működésének fontos eleme, ha az ország hajtóerejét jelentő dolgozók élnek demokratikus jogaikkal. Hozzátette: fel kívánják hívni a kormányzat figyelmét arra a tarthatatlan helyzetre, hogy 11 éve nem emelkedett a köztisztviselői illetményalap.
A szakszervezeti vezető emlékeztetett: az ...
2019-03-14 10:21:07
1 2 3 ............300 301 ......451 452 ......600 601 602 
Címkék: Kamara Virtuózok, Magnus Aircraft, Szüts Apor, Lugosi Dániel Ali, Boros Misi, Bácsy-Schwartz Zoltán, Bencze Máté, Balázs Piri Soma, Ninh Duc Hoang Long, Szabó Vencel, Miklósa Eri, Boros László, Várpark Árpád-kori, Spányi Antal, Morvaországi Magyarok Szövetsége, Boros Miklós, Rákóczi Ferenc, Boros Péterné, Magyar Köztisztviselők, Boros Bánk Levente, Médianéző Központ, nyár második, sztrájk teljes, zsűri tagja, boros éjnek, festett gyönyörök, holnap zápora, magyar kormány, beruházások miatt, dinnyési Várparkban, épületet április, dérlepett síkon, eget vívják, kóbor varjak, magános fákat, csehországi magyar, prágai magyar, márciusi megemlékezések, ellenzéki vezetésű, ellenzéki polgármesterek, érdekképviselet elnöke, munkabeszüntetés elindításakor, önkormányzati köztisztviselők, kormányzati igazgatás, önkormányzati dolgozók, központi közigazgatásban, sajtó szabad, nekik járó, kellő figyelmet, elismerést alapító, rendszerváltás idején, önkormányzati hivatal, társadalom működésének, ország hajtóerejét,
© 2013 TVN.HU Kft.