|
|
|
... hasonlóan, a furán is a rákkeltő hatású anyagok egyik csoportjába tartozik, amelyek az élelmiszerek és az italok hőkezelése során keletkezne... |
2011-04-19 07:20:20 |
|
|
|
|
|
|
... hasonlóan, a furán is a rákkeltő hatású anyagok egyik csoportjába tartozik, amelyek az élelmiszerek és az italok hőkezelése során keletkeznek, a szénhidrátok, telítetlen zsírsavak, aszk... |
|
2011-04-17 06:48:37 |
|
|
|
|
|
|
... kálium, foszfor, magnézium, nátrium, jód, vas, A-provitamin, B- és C-vitamin ( 20 mg/100 g ). Ha a fejes káposztát megfőzzük, vitamintartalma megemelkedik, mert a hő hatására az aszkorbinsavak C-vitaminná alakulnak.
34. Zellergumó: A zeller egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy rendkívül sok szerves nátriumot tartalmaz. Erős vízajtó, étvágycsökkentő, nyugtató... |
2009-10-25 21:32:29 |
|
|
|
|