|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
2017-12-12 10:23:28 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
|
2014-12-07 10:57:27 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
2014-12-07 10:54:43 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
|
2014-12-07 10:53:21 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
|
2014-12-07 10:53:18 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
2014-12-07 10:53:14 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
2014-12-06 07:10:23 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukrot. Jól kidolgozzuk, míg hólyagokat vet, hozzáadjuk az olvasztott margarint és a mazsolát. Meglisztezzük a tetejét és kb. 20-25 percig meleg helyen kelesztjük. Miután megkelt a tészta, beletekerjük a kihűlt tölteléket, a tésztát kikent formába tesszük, majd előmelegített 170 C-os sütőben 35-40 percig sütjük.
Díszítés: Marcipánízű cukormázzal megspricceljük, majd m... |
2014-12-04 18:00:30 |
|
|
|
|
|
|
... húsba 2 sonkát, a gomba 1/4-ét, és pórét tekerünk.
Alufóliába tekerjük, sütőben 200 fokon 30 percig sütjük.
Utána:
A leveles tésztát kb. fél centire nyújtjuk, és beletekerjük a húst, tojással megkenjük (8-10 perc alatt megsül).
------------------------------------ ---------
2. KARAJ TEJSZÍNES MUSTÁRMÁRTÁSBAN
Hozzávalók:
8 vékony kara... |
2013-01-04 20:51:52 |
|
|
|
|
|
|
... másik puncspudingos.
Krém:
Vaníliapudingos lásd: legyező receptjénél.
Az őzgerincsütőbe sült piskótákat 4 felé vágjuk, krémmel töltjük, barna piskótát krémmel megkenjük és beletekerjük az őzgerincbe sült piskótát.
ÁLVÉ SZELET
Ostyalapok közé
5 tojásfehérjét kemény habbá verünk. Hozzáadunk 42 dkg porcukrot, 1 vaniliáscukrot, 4 e... |
2011-10-22 07:06:53 |
|
|
|
|