Belépés
4 finom recept kellemetlen
... és aprítsd fel. Egy pici sóval és a ricottával keverd el jó alaposan, és tedd a hűtőbe. Vendégeknek előételnek vagy délutáni egészséges nassnak is nagyon finom!

Zöldséges tésztaleves ázsiai módra

Hozzávalók:

20 dkg gomba
3 sárgarépa
fél zeller
1 póréhagyma vagy 1 csokor újhagyma
20 dkg spagetti
1 lit...
2011-06-19 19:18:11
Szombat - menü ajánlat
Szombat - menü ajánlat


Reggeli: Orosz hússaláta zsemlével
Előétel: Libahúsleves
Főétel: Csípős-babos sertéskaraj tócsnival és káposztasalátával
Desszert: Mandulagolyócskák
Vacsora: Mogyorós rokfortkrém pirítós kenyéren, paradicsommal és pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Pörkölt tarkababból juhtúrós tócsnival, zöldsalátával

|...
2011-06-17 11:28:57
Petrezselymes-tejszínes
Petrezselymes-tejszínes karfiol

Hozzávalók:

egy fej karfiol
egy citrom leve
egy csokor petrezselyem
1 dl tejszín
2 dl húsleves
5 dkg vaj
só, bors

Elkészítése:

A karfiolt rózsáira szedjük. 2l vizet forralunk, sózzuk és a citromlével ízesítjük, majd 2 percig főzzük benne a karfiolt, ...
2011-06-16 22:05:46
Rend a lelke az asztalnak
... centimétereseket ma a 28-30-33 centiméter átmérőjűek váltják fel. Ennek oka egyszerű: egy nagyobb felületen ízlésesebben, szebben el lehet helyezni az ételt, szebben is lehet dekorálni azt. A leveshez annak milyensége szerint társítanak tányért. A krémleveseket csészében, a sűrűbb (pl. gulyás) leveseket mélytányérban kínálják a vendégnek. Ha csészébe kerül a leves, akkor azt illik...
2011-06-16 15:29:47
Nyári hűsítő gyümölcslevesek
Nyári hűsítő gyümölcslevesek

A nyár elképzelhetetlen a hűs, édes, fűszeres, gyümölcsös levesek nélkül. Anyáink meggylevese után manapság már sokféle módon, sokféle gyümölcsből készíthetünk hűsítő levet, amit akár leves formájában, akár desszertként is fogyaszthatunk.

A meggyleves igazi klasszikus

A gazdag nyári kínálatnak köszönhetően sokféle gyümöl...
2011-06-15 07:40:50
Húsleves gazdagon recept
... benne, majd 2,5 liter vízzel felengedjük és hozzátesszük a csontot, a babérlevelet, a borsot meg a hagymát és ...
2011-06-14 16:25:51
Kedd menü ajánlat
Kedd menü ajánlat - ma Marcipán konyhájába látogatunk


Előétel: Frankfurti leves
Főétel: Dubarry sertésszűz
Desszert: Gyümölcsös-túrós palacsinta vaníliaszósszal
Vegetáriánus ajánlat: Bundás hagymakarikák édes-csípős mártogatóssal


Frankfurti leves IV.:

Hozzávalók:
1 közepes fej kelkáposzta
4 nagyobb gerezd fokh...
2011-06-13 11:01:34
Hétfő menü ajánlat
Hétfő menü ajánlat - Pünkösd hétfő


Reggeli: Sonkás sült paprika
Előétel: Eperkrémleves mézes tejszínhabbal
Főétel: Mustáros hússzelet burgonyakrokettel
Desszert: Tavaszi citromfüves muffin
Vacsora: Tojásos töltött karalábé
Vegetáriánus ajánlat: Citromos-zelleres hosszúmetélt


Sonkás sült paprika:

Hozzávalók:...
2011-06-12 23:04:05
Diétás pisztráng recept
... hagymát apróra vágva megpirítjuk a vajban. Ha megpuhul, fél pohár vízzel felöntjük és hozzáadjuk a fehér bort. Ezután jön a só, a bors, a babérlevél, a vágott petrezselyem és a fél pohár leves. Főzzük pár percig és hozzátesszük a pisztrángokat. Pár perc alatt megpároljuk benne a halakat. Köretnek vajon párolt zöldséget kínáljunk. A pároló levet zöld fűszerekkel is gazdagíthatjuk. ...
2011-06-11 18:49:23
1 2 3 .......................141 142 143 ...........211 212 ...........281 282 283 
Címkék: pici sóval, ricottával keverd, citrom leve, csokor petrezselyem, karfiolt rózsáira, citromlével ízesítjük, 28-30-33 centiméter, nagyobb felületen, leveshez annak, krémleveseket csészében, nyár elképzelhetetlen, meggyleves igazi, gazdag nyári, fehér bort, vágott petrezselyem, pároló levet, centimétereseket, elképzelhetetlen, gyümölcslevesek, vaníliaszósszal, zsemlegombóccal, gazdagíthatjuk, fogyaszthatunk, tejszínhabbal, mélytányérban, petrezselymes, hagymakarikák, mártogatóssal, pisztrángokat, paradicsommal, csiperkegomba, eperkrémleves, zöldsalátával, krémleveseket, hosszúmetélt, petrezselyem, desszertként, hozzátesszük, vegetáriánus, babérlevelet, készíthetünk, ízlésesebben, köszönhetően, libahúsleves, pirospaprika, kellemetlen, sertéskaraj, kelkáposzta, felengedjük, tésztaleves, vendégeknek, elkészítése, tarkababból, gyümölcsből, menüajánlat, megpirítjuk, megpároljuk, meggylevese, citromfüves, citromlével, fűszerekkel, rokfortkrém, kínálatnak, társítanak, milyensége, átmérőjűek, klasszikus, hozzávalók, konyhájába, centiméter,
© 2013 TVN.HU Kft.