|
|
|
Mogyorós rokfortkrém
Hozzávalók:
20 dkg rokfort sajt (márványsajt)
10 dkg vaj
5 evőkanál darált sós mogyoró
1 duci gerezd fokhagyma
csipetnyi porcukor
2-3 evőkanál tejföl
Elkészítés:
Elővesszük kedvenc keverőtálunkat, belereszeljük a sajtot, majd rácsurgatjuk a felolvasztott langyos vaja... |
2015-02-28 23:00:07 |
|
|
|
|
|
|
Mogyorós rokfortkrém
Hozzávalók:
20 dkg rokfort sajt (márványsajt)
10 dkg vaj
5 evőkanál darált sós mogyoró
1 duci gerezd fokhagyma
csipetnyi porcukor
2-3 evőkanál tejföl
Elkészítés:
Elővesszük kedvenc keverőtálunkat, belereszeljük a sajtot, majd rácsurgatjuk a felolvasztott langyos vaja... |
2014-05-03 14:50:12 |
|
|
|
|
|
|
...
Párkány Mihály: Családi hidegkonyha
Hozzávalók: 15 dkg márványsajt, 15 dkg vaj, 1 csomó metélőhagyma.
A vajat egy csipetnyi sóval jó habosra keverjük, hozzáadjuk az áttört vagyreszelt sajtot, az apróra vágott metélőhagymát, és simára keverjük.
Felhasználhatjuk alma, körte, paradicsom, paradicsompaprika töltelékeként,valamint szendvicsek és étvágyfalatok kész... |
2010-12-15 05:50:29 |
|
|
|
|
|
|
Pörköltkrém
20 perc Nehézség: 1
Hozzávalók: 5-6 evőkanál maradék pörkölt szaftjával együtt, 5 dkg vaj; 5 dkg reszelt sajt, 1 dl tejföl, ízlés szerint só, törött fekete bors és mustár, 1 teáskanál ketchup, 1 evőkanál gulyáskrém
A húst ledaráljuk, és az összes hozzávalóval addig keverjük, amíg egyneművé nem válik.
A rokfortkrém hozzávalói: 10 dkg reszelt rokfor... |
2010-12-01 11:32:43 |
|
|
|
|