Belépés
Zöldséges csirke
... megtisztítjuk a zöldségeket, majd a répákat karikákra, a zellert és a karalábét kockákra vágjuk.
2. A húsdarabokat megmossuk, megtöröljük, a felesleges zsírtól megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés felhevített olajon hirtelen elősütjük.
3. A pecsenyelében megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, rádobjuk és kicsit megpirítjuk a zöldségeket.
4. Vissz...
2010-08-11 10:14:11
Zöldséges csirke
... megtisztítjuk a zöldségeket, majd a répákat karikákra, a zellert és a karalábét kockákra vágjuk.
2. A húsdarabokat megmossuk, megtöröljük, a felesleges zsírtól megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kevés felhevített olajon hirtelen elősütjük.
3. A pecsenyelében megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát, rádobjuk és kicsit megpirítjuk a zöldségeket.
4. Vissz...
2010-08-11 08:49:11
Fehérboros brokkolifelfújt
... legyen. Közepes lángon besűrítjük. Levesszük a tűzről, hűlni hagyjuk, majd hozzákeverjük a tojássárgákat. Átöntjük egy nagyobb tálba és belekeverjük a fehérboros brokkolipürét. Sózzuk, borsozzuk.
4. A fehérjéket csipet sóval kemény habbá verjük és több részletben, óvatosan hozzáforgatjuk a brokkolis masszához.
5. A szuflétálkákat vajazzuk, lisztezzük és 3/4-ig megt...
2010-08-11 08:07:41
Török lepény darálthússal
... Ezalatt elkészítjük a feltétet.

Az apróra vágott hagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, sózzuk. Mikor kellően átpárolódott, hozzáadjuk a felvágott petrezselymet, borsozzuk.

Miután megkelt a tészta, kis cipókra osztjuk, lisztezett deszkán fél cm vastag korong vagy ovális lapokat nyújtunk. A tölteléket szétterítjük rajta, a tészta széléből 1-2 cm-...
2010-08-11 08:00:21
Sajtos-spenótos-tejfölös
... tejföl
* főzőtejszín
* só
* bors
* petrezselyem
* citromlé

elkészítés

1. A csirkét megmossuk, felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben megpirítjuk. Közben megpároljuk a spenótot.
2. Az újhagymát felkarikázzuk, hozzáadjuk a csirkéhez, majd a párolt spenóttal is így teszünk, és hagyjuk eg...
2010-08-10 23:36:14
Cukkini hot dog
... 3. Ételpárolóban 10 perc alatt megpuhítjuk őket.
4. Eközben pici olajon megpirítjuk a bacon-ös virsliket.
5. A párolt cukkiniket jól lecsöpögtetjük, belsejüket sózzuk-borsozzuk.
6. Egy tűzálló tálba rendezzük a cukkinik egyik felét, megkenjük mustárral és beleterítjük a lapkasajtok felét. Így helyezzük rájuk a sült baconös virsliket, majd a maradék lapkasaj...
2010-08-10 22:33:31
Cukkinis szendvicskrém
... * 2-3 tk tejföl
elkészítés

1. A felmelegített olajon megsütjük a legyalult cukkínit, sózzuk-borso...
2010-08-10 22:32:22
Sajtos-spenótos-tejfölös csirk
... * citromlé
elkészítés

1. A csirkét megmossuk, felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben megpirítjuk. Közben megpároljuk a spenótot.
2. Az újhagymát felkarikázzuk, hozzáadjuk a csirkéhez, majd a párolt spenóttal is így teszünk, és hagyjuk együtt...
2010-08-10 22:27:56
Cserépedényben sült karaj
... hagyma
* 30 dkg sajt
* só
* bors
elkészítés

1. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
2. A bacon szalonnát 3 cm-es csíkokra vágjuk, a kolbászt és a hagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük.
3. A cserépedényben - amelyet ha szükséges előzőleg beázt...
2010-08-10 20:18:42
Vakarcstésztában sült karaj
...

1. A tészta hozzávalóiból könnyű pogácsatésztát gyúrunk, és fél órát kelesztjük.
2. Amíg a tészta pihen, elkészítjük a tölteléket: a karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, és kevés olajon hirtelen mindkét oldalát megpirítjuk.
3. A finomra vágott vöröshagymát kevés forró vajon megpirítjuk, rádobjuk a megtisztított, megmosott és nagyon apróra...
2010-08-10 20:13:40
1 2 3 ...................463 464 .........690 691 692 695 696 ..........926 927 928 
Címkék: répákat karikákra, karalábét kockákra, húsdarabokat megmossuk, felesleges zsírtól, pecsenyelében megfonnyasztjuk, finomra vágott, nagyobb tálba, fehérboros brokkolipürét, fehérjéket csipet, brokkolis masszához, szuflétálkákat vajazzuk, apróra vágott, darált húst, felvágott petrezselymet, tölteléket szétterítjük, tészta széléből, csirkét megmossuk, nagy serpenyőben, újhagymát felkarikázzuk, párolt spenóttal, bacon-ös virsliket, párolt cukkiniket, tűzálló tálba, cukkinik egyik, lapkasajtok felét, sült baconös, maradék lapkasaj, felmelegített olajon, legyalult cukkínit, húst kiklopfoljuk, bacon szalonnát, hagymát felkarikázzuk, sajtot lereszeljük, tészta hozzávalóiból, tészta pihen, karajszeleteket kiklopfoljuk, vakarcstésztában, megfonnyasztjuk, karajszeleteket, brokkolifelfújt, cserépedényben, hozzáforgatjuk, pogácsatésztát, szuflétálkákat, lecsöpögtetjük, megtisztítjuk, megtisztított, felkarikázzuk, ételpárolóban, hozzákeverjük, tojássárgákat, petrezselymet, pecsenyelében, felmelegített, szendvicskrém,
© 2013 TVN.HU Kft.