|
|
|
... megpároljuk. Felöntjük a húslevessel,... |
2010-08-11 23:09:04 |
|
|
|
|
|
|
... Szárított esetén csak szórjuk meg vele.
2. Tepsibe vagy jénaiba tesszük. Olajat és bort öntünk alá ízlés szerint, amit aztán később ki lehet tunkolni.
3. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben átsütjük.
4. Tálaláskor kinyitjuk a tetejét, és friss, ropogós kenyérrel vagy például krumplival tunkoljuk ki a belsejét. Citromolajjal ízesített salátát... |
|
2010-08-11 23:07:46 |
|
|
|
|
|
|
... csirkecombokat félbevágjuk. Lábasba (amiben sütni-főzni lehet) öntjük az olívaolajat, ebbe tesszük a húsokat, és minden oldalon kissé átpirítjuk-forgatjuk az olajban.
3. Sózzuk, borsozzuk, kevés vegetával ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, ezzel is kicsit átpirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágot... |
2010-08-11 23:00:01 |
|
|
|
|
|
|
... csirkecombokat félbevágjuk. Lábasba (amiben sütni-főzni lehet) öntjük az olívaolajat, ebbe tesszük a húsokat, és minden oldalon kissé átpirítjuk-forgatjuk az olajban.
3. Sózzuk, borsozzuk, kevés vegetával ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, ezzel is kicsit átpirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágot... |
|
2010-08-11 22:27:58 |
|
|
|
|
|
|
... megpároljuk. Felöntjük a húslevessel,... |
|
2010-08-11 22:13:19 |
|
|
|
|
|
|
... Szárított esetén csak szórjuk meg vele.
2. Tepsibe vagy jénaiba tesszük. Olajat és bort öntünk alá ízlés szerint, amit aztán később ki lehet tunkolni.
3. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben átsütjük.
4. Tálaláskor kinyitjuk a tetejét, és friss, ropogós kenyérrel vagy például krumplival tunkoljuk ki a belsejét. Citromolajjal ízesített salátát... |
2010-08-11 22:09:43 |
|
|
|
|
|
|
... csirkecombokat félbevágjuk. Lábasba (amiben sütni-főzni lehet) öntjük az olívaolajat, ebbe tesszük a húsokat, és minden oldalon kissé átpirítjuk-forgatjuk az olajban.
3. Sózzuk, borsozzuk, kevés vegetával ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, ezzel is kicsit átpirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágot... |
2010-08-11 20:24:47 |
|
|
|
|
|
|
...
Megpucoljuk a burgonyát és tepsibe szeleteljük fél centi vastagra vágva. Annyi burgonyát pucoljunk, hogy a tepsi alját 2-4 centi vastagon fedje. Locsoljuk meg (olíva)olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd öntsünk alá kb. egy dl vizet. Fedjük le alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt süssük/ pároljuk meg.
Közben készítsük el a többit. A spenótot (ha... |
2010-08-11 15:20:27 |
|
|
|
|
|
|
... tojás
* 1 burgonya
* 1 fej hagyma
* só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
... |
2010-08-11 14:58:42 |
|
|
|
|
|
|
... szerint tejföl
Elkészítés:
A hagymát apróra felvágjuk. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a hagymát is és a köménymagot is.
Az egészet jól kikeverjük, rövid időre hűtőszekrénybe tesszük - és máris ehető a finom kőrözött.
A körözött készíthető cs... |
2010-08-11 11:07:54 |
|
|
|
|