Belépés
Dijoni mustáros-burgonyás
... megpároljuk. Felöntjük a húslevessel,...
2010-08-11 23:09:04
Sült camembert
... Szárított esetén csak szórjuk meg vele.
2. Tepsibe vagy jénaiba tesszük. Olajat és bort öntünk alá ízlés szerint, amit aztán később ki lehet tunkolni.
3. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben átsütjük.
4. Tálaláskor kinyitjuk a tetejét, és friss, ropogós kenyérrel vagy például krumplival tunkoljuk ki a belsejét. Citromolajjal ízesített salátát...
2010-08-11 23:07:46
Olasz fűszeres csirkecomb
... csirkecombokat félbevágjuk. Lábasba (amiben sütni-főzni lehet) öntjük az olívaolajat, ebbe tesszük a húsokat, és minden oldalon kissé átpirítjuk-forgatjuk az olajban.
3. Sózzuk, borsozzuk, kevés vegetával ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, ezzel is kicsit átpirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágot...
2010-08-11 23:00:01
Olasz fűszeres csirkecomb
... csirkecombokat félbevágjuk. Lábasba (amiben sütni-főzni lehet) öntjük az olívaolajat, ebbe tesszük a húsokat, és minden oldalon kissé átpirítjuk-forgatjuk az olajban.
3. Sózzuk, borsozzuk, kevés vegetával ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, ezzel is kicsit átpirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágot...
2010-08-11 22:27:58
Dijoni mustáros-burgonyás
... megpároljuk. Felöntjük a húslevessel,...
2010-08-11 22:13:19
Sült camembert
... Szárított esetén csak szórjuk meg vele.
2. Tepsibe vagy jénaiba tesszük. Olajat és bort öntünk alá ízlés szerint, amit aztán később ki lehet tunkolni.
3. Kissé sózzuk, borsozzuk, majd előmelegített sütőben átsütjük.
4. Tálaláskor kinyitjuk a tetejét, és friss, ropogós kenyérrel vagy például krumplival tunkoljuk ki a belsejét. Citromolajjal ízesített salátát...
2010-08-11 22:09:43
Olasz fűszeres csirkecomb
... csirkecombokat félbevágjuk. Lábasba (amiben sütni-főzni lehet) öntjük az olívaolajat, ebbe tesszük a húsokat, és minden oldalon kissé átpirítjuk-forgatjuk az olajban.
3. Sózzuk, borsozzuk, kevés vegetával ízesítjük, beletesszük a zúzott fokhagymát, ezzel is kicsit átpirítjuk. Hozzáöntjük a vizet, 3-4 perc alatt felforraljuk.
4. Beletesszük a nagyobb kockákra vágot...
2010-08-11 20:24:47
spenótos rakott krumpli
...

Megpucoljuk a burgonyát és tepsibe szeleteljük fél centi vastagra vágva. Annyi burgonyát pucoljunk, hogy a tepsi alját 2-4 centi vastagon fedje. Locsoljuk meg (olíva)olajjal, sózzuk, borsozzuk, majd öntsünk alá kb. egy dl vizet. Fedjük le alufóliával és 200 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt süssük/ pároljuk meg.
Közben készítsük el a többit. A spenótot (ha...
2010-08-11 15:20:27
Labda pecsenye
... tojás
* 1 burgonya
* 1 fej hagyma
* só, bors ízlés szerint

Elkészítés:

...
2010-08-11 14:58:42
Körözött
... szerint tejföl

Elkészítés:

A hagymát apróra felvágjuk. A túrót eldolgozzuk a pirospaprikával (akkor elég a paprika, ha a krém narancssárga színűvé válik), sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a hagymát is és a köménymagot is.
Az egészet jól kikeverjük, rövid időre hűtőszekrénybe tesszük - és máris ehető a finom kőrözött.

A körözött készíthető cs...
2010-08-11 11:07:54
1 2 3 ...................463 464 .........689 690 691 695 696 ..........926 927 928 
Címkék: zúzott fokhagymát, nagyobb kockákra, tepsi alját, hagymát apróra, túrót eldolgozzuk, krém narancssárga, finom kőrözött, körözött készíthető, pirospaprikával, csirkecombokat, hűtőszekrénybe, előmelegített, citromolajjal, felforraljuk, narancssárga, beletesszük, olívaolajat, hozzáöntjük, megpároljuk, alufóliával, félbevágjuk, eldolgozzuk, húslevessel, szeleteljük, köménymagot, megpucoljuk, csirkecomb, átpirítjuk, elkészítés, fokhagymát, készíthető, tálaláskor, krumplival, hozzáadjuk, kikeverjük, tunkoljuk, ízesített, borsozzuk, burgonyát, vegetával, ízesítjük, forgatjuk, pucoljunk, locsoljuk, burgonyás, felöntjük, camembert, szárított, kinyitjuk, kenyérrel, készítsük, felvágjuk, átsütjük, kockákra, tunkolni, spenótos, belsejét, mustáros, fűszeres, vastagra, körözött, burgonya, pecsenye, pároljuk, spenótot, kőrözött, vastagon, tepsibe, tesszük, salátát, hagymát,
© 2013 TVN.HU Kft.