Belépés
Advent tizennegyedik napja - minden évre -Szaloncukor
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l...
2013-11-15 20:55:29
Szaloncukor házilag
... lehűtött ujjaid közé csippentett masszának 2-3 centit kell nyúlnia, mielőtt elszakad, akkor kész. Ha többféle szaloncukrot szeretnél készíteni, oszd szét a masszát keverőtálakban. A citromoshoz csavard bele egy citrom levét, a felhasznált víz mennyiségét viszont arányosan csökkentsd. A diósba vagy mogyorósba keverj tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót. Finom szaloncukrokat k...
2012-11-27 15:15:17
szeretnél HÁZILAG KLSZÍTENI SZALONCUKROT???????????????
... lehűtött ujjaid közé csippentett masszának 2-3 centit kell nyúlnia, mielőtt elszakad, akkor kész. Ha többféle szaloncukrot szeretnél készíteni, oszd szét a masszát keverőtálakban. A citromoshoz csavard bele egy citrom levét, a felhasznált víz mennyiségét viszont arányosan csökkentsd. A diósba vagy mogyorósba keverj tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót. Finom szaloncukrokat k...
2012-11-24 06:52:12
Lokum (török csemege)
... kristálycukor
1/4 teáskanál borkősav
1 evőkanál rózsavíz
2-3 csepp piros ételfesték (elhagyható)
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál kukoricakeményítő

A citromoshoz:
1,5 dl víz
1 evőkanál zselatin
25 dkg kristálycukor
1/4 teáskanál borkősav
1 db citrom átszűrt leve
2-3 csepp sárga ételfesték (elhagyható)
2 evőkanál...
2012-07-28 08:48:12
Szaloncukrok házilag
... lehűtött ujjaid közé csippentett masszának 2-3 centit kell nyúlnia, mielőtt elszakad, akkor kész. Ha többféle szaloncukrot szeretnél készíteni, oszd szét a masszát keverőtálakban. A citromoshoz csavard bele egy citrom levét, a felhasznált víz mennyiségét viszont arányosan csökkentsd. A diósba vagy mogyorósba keverj tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót. Finom szaloncukrokat k...
2011-12-26 16:48:04
Csirkeszárny - szószokra hango
... méz

bors
fél csokor snidling

A római köményeshez:
2 dl joghurt
1 teáskanál római kömény
fél gerezd fokhagyma

4 csepp citromlé

A citromoshoz:
1 tojás
2 dl étolaj
1 citrom leve és héja
1 citrom kifilézve
1 evőkanál dijoni mustár

Elkészítés: A páchoz a lime levét a lereszelt héjáva...
2011-01-16 18:38:28
Szaloncukor variációk 1.
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l...
2010-12-08 05:19:43
Gyömbéres-citromos figurák
... gyömbér, 1 csapott kiskanál szódabikarbóna, fél kiskanál őrölt fahéj, fél kiskanál őrölt szegfűszeg, 0,5 dl olvasztott margarin, 1 dl (kb. 10 dkg) kristálycukor, 1 dl méz, 1 tojás, a citromoshoz: 4 dl (kb. 25 dkg) finomliszt, 1 púpozott kiskanál sütőpor, fél mokkáskanál só, 1,5 dl olvasztott vaj, 1-1 púpozott kiskanál reszelt citrom- és narancshéj (lehet mandarin is), 1 dl (kb. 10...
2010-12-07 15:17:18
Szaloncukor variációk 1.
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l...
2010-11-28 21:27:32
Szaloncukor variációk 1.
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l...
2010-11-19 18:49:58
1 2 3 
Címkék: HÁZILAG KLSZÍTENI SZALONCUKROT, pépet osszuk, citromoshoz belecsavarunk, citrom levét, diósba vagy, masszát keverőtálakban, citromoshoz csavard, római köményeshez, lime levét, lereszelt héjáva, szaloncukrokat, keverőtálakban, szódabikarbóna, belecsavarunk, kristálycukor, tizennegyedik, hólyagocskák, szaloncukrot, szaloncukrok, csirkeszárny, citromoshoz, csippentett, szaloncukor, mennyiségét, mokkáskanál, citromlével, felhasznált, köményeshez, mogyorósba, olvasztott, ízesítőket, ételfesték, szeretnénk, elkészítés, narancshéj, csökkentsd, elhagyható, belefújunk, szegfűszeg, finomliszt, arányosan, variációk, lereszelt, teáskanál, ahányféle, készíteni, fokhagyma, annyifelé, kifilézve, klszíteni, szószokra, masszának, kivesszük, szeretnél, gyömbéres, zselatin, annyival, mandarin, masszába, keverjük, citromlé, elszakad, repülnek, mogyorót, snidling, rózsavíz, evőkanál, keverünk, porcukor, borkősav, többféle,
© 2013 TVN.HU Kft.