|
|
|
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l... |
2013-11-15 20:55:29 |
|
|
|
|
|
|
... lehűtött ujjaid közé csippentett masszának 2-3 centit kell nyúlnia, mielőtt elszakad, akkor kész. Ha többféle szaloncukrot szeretnél készíteni, oszd szét a masszát keverőtálakban. A citromoshoz csavard bele egy citrom levét, a felhasznált víz mennyiségét viszont arányosan csökkentsd. A diósba vagy mogyorósba keverj tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót. Finom szaloncukrokat k... |
|
2012-11-27 15:15:17 |
|
|
|
|
|
|
... lehűtött ujjaid közé csippentett masszának 2-3 centit kell nyúlnia, mielőtt elszakad, akkor kész. Ha többféle szaloncukrot szeretnél készíteni, oszd szét a masszát keverőtálakban. A citromoshoz csavard bele egy citrom levét, a felhasznált víz mennyiségét viszont arányosan csökkentsd. A diósba vagy mogyorósba keverj tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót. Finom szaloncukrokat k... |
2012-11-24 06:52:12 |
|
|
|
|
|
|
... kristálycukor
1/4 teáskanál borkősav
1 evőkanál rózsavíz
2-3 csepp piros ételfesték (elhagyható)
2 evőkanál porcukor
1 evőkanál kukoricakeményítő
A citromoshoz:
1,5 dl víz
1 evőkanál zselatin
25 dkg kristálycukor
1/4 teáskanál borkősav
1 db citrom átszűrt leve
2-3 csepp sárga ételfesték (elhagyható)
2 evőkanál... |
|
2012-07-28 08:48:12 |
|
|
|
|
|
|
... lehűtött ujjaid közé csippentett masszának 2-3 centit kell nyúlnia, mielőtt elszakad, akkor kész. Ha többféle szaloncukrot szeretnél készíteni, oszd szét a masszát keverőtálakban. A citromoshoz csavard bele egy citrom levét, a felhasznált víz mennyiségét viszont arányosan csökkentsd. A diósba vagy mogyorósba keverj tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót. Finom szaloncukrokat k... |
|
2011-12-26 16:48:04 |
|
|
|
|
|
|
... méz
só
bors
fél csokor snidling
A római köményeshez:
2 dl joghurt
1 teáskanál római kömény
fél gerezd fokhagyma
só
4 csepp citromlé
A citromoshoz:
1 tojás
2 dl étolaj
1 citrom leve és héja
1 citrom kifilézve
1 evőkanál dijoni mustár
Elkészítés: A páchoz a lime levét a lereszelt héjáva... |
2011-01-16 18:38:28 |
|
|
|
|
|
|
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l... |
2010-12-08 05:19:43 |
|
|
|
|
|
|
... gyömbér, 1 csapott kiskanál szódabikarbóna, fél kiskanál őrölt fahéj, fél kiskanál őrölt szegfűszeg, 0,5 dl olvasztott margarin, 1 dl (kb. 10 dkg) kristálycukor, 1 dl méz, 1 tojás, a citromoshoz: 4 dl (kb. 25 dkg) finomliszt, 1 púpozott kiskanál sütőpor, fél mokkáskanál só, 1,5 dl olvasztott vaj, 1-1 púpozott kiskanál reszelt citrom- és narancshéj (lehet mandarin is), 1 dl (kb. 10... |
2010-12-07 15:17:18 |
|
|
|
|
|
|
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l... |
2010-11-28 21:27:32 |
|
|
|
|
|
|
... masszába, kivesszük, és belefújunk. Ha hólyagocskák repülnek ki belőle, akkor is kész. A pépet osszuk annyifelé, ahányféle cukrot szeretnénk készíteni. Keverjük hozzá az ízesítőket. A citromoshoz belecsavarunk egy citrom levét, de annyival kevesebb vizet veszünk. A diósba vagy mogyorósba tíz deka finomra darált diót vagy mogyorót keverünk. Finom aromát ad a pár csepp citromlével l... |
2010-11-19 18:49:58 |
|
|
|
|