Belépés
Az izületi gyulladás étrendje
... sok C-vitamint tartalmaznak, és köztudottan erős antioxidáns vitamin lévén eredményesen csökkenti a gyulladást. A citrusfélék közé tartozik a citrom, a lime, a narancs, a grapefruit és a mandarin.

Szintén rendelkeznek antioxidáns hatással a bogyós gyümölcsök, így a szeder, az áfonya, az eper vagy a málna is segíthet ízületi gyulladás esetén. Hasonlóképpen a rostban gazd...
2021-04-21 20:13:12
A tüdő egészségének javítása
... C-vitamin-bevitel nemcsak a megfázás kialakulásának esélyét csökkenti, hanem a betegség időtartamát is lerövidítheti. A C-vitamin gazdag forrásai a citrusos gyümölcsök, mint a citrom, a narancs, a mandarin vagy a grapefruit.

A vörös ginszeng is kedvező hatással van a tüdő egészséges működésére, illetve az immunrendszerre, hiszen vírusellenes hatással rendelkezik.
|...
2021-03-14 22:30:55
Elixir püré - csupa vitaminban gazdag
Én készítettem - Narancs, mandarin, alma, citrom fokhagyma - ezeket össze turmixoltam, majd kis üvegekbe elosztottam és hűtöbe tettem.
Fél vagy egy évente fogom a szervezetemet méregteleníteni..
Méregtelenítés alkalmával reggel éhgyomorral 2 teás kanálnyit kell elfogyasztani.
Nem kell megijedni a hasmenés jellegű széklettől, mert így ürülnek ki a méreganyagok
...
2021-03-10 18:25:26
mandarin.jpg
Érdekes évszakok...
2021-02-22 11:09:03
Mandarinok zsákban
...
2021-02-19 19:56:43
Bizony nem mindenki kap elvtársi luxusnyugdijat-mint Apró Pi
... szovjet realizmus legnagyobbjait idézi: ,,Nemrég találkoztam egy idős asszonnyal. Gyümölcsöt válogatott, és látszott, azon vívódik, mit tegyen a kosárba. (...) hogy tud-e banánt és mandarint venni, vagy csak az egyiket".

Rákay Philip a bejegyzéssel kapcsolatban leírta véleményét.

Dobrev Klárából mélyről tört fel a szociális érzékenység - mint egy régen s...
2021-02-13 18:30:25
Emlékezés
... patront.Majd a könyvelőt kerestem fel, minent ami ...
2021-02-02 16:29:53
Házi praktikák tüsszentés ellen
... található szennyező anyagokra, de még a száraz levegő is irritálhatja a nyálkahártyát. Tüsszentést válthatnak ki egyes gyógyszerek és fűszeres ételek is.

A narancs, a citrom, a mandarin, a grapefruit a citrusfélék családjába tartoznak és nagyon sok flavonoidot tartalmaznak. A flavonoid egy erős antioxidáns, amely erőteljesen küzd a baktériumok ellen, és még a megfelelő ...
2021-01-27 22:24:54
Kutya a zöldségesnél
Ebéd után elsétáltam a közeli zöldségeshez, hogy mandarint, krumplit és savanyúságot vegyek. Közben jött egy idősebb nő, a kutyájával. A kutya mindent megszagolt, lihegett és odadörgölte magát a rekeszekhez is.
Megkérdeztem tőle, hogy miért van erre szükség, persze jött a védekezés, hogy az Ő kutyája nem hullajtja a szőrét, meg milyen jól nevelt, végül kivitte az állatot....
2021-01-18 14:39:29
Egészséges táplálékok
... immunrendszer zavarát és a magas vérnyomást. Miben található? A szederben, az áfonyában, a ribizliben, a kiviben, a málnában, a vörös szőlőben, az eperben.

A grépfrútban, a lime-ban, a mandarinban és a narancsban lévő heszperidinnel védelmet élvezhetünk a magas vérnyomással és a szívbetegségekkel szemben.

Az indolok a DNS-károsodástól és a daganatos megbetege...
2021-01-01 19:32:13
1 2 3 ..............................97 98 ...............145 146 ...............193 194 195 
Címkék: Apró Pi, Rákay Philip, Dobrev Klárából, izületi gyulladás, tüdő egészségének, citrusfélék közé, bogyós gyümölcsök, eper vagy, rostban gazd, megfázás kialakulásának, betegség időtartamát, citrusos gyümölcsök, mandarin vagy, vörös ginszeng, tüdő egészséges, évente fogom, szervezetemet méregteleníteni, hasmenés jellegű, idős asszonnyal, bejegyzéssel kapcsolatban, szociális érzékenység, könyvelőt kerestem, száraz levegő, citrusfélék családjába, erős antioxidáns, baktériumok ellen, közeli zöldségeshez, kutya mindent, magas vérnyomást, vörös szőlőben, narancsban lévő, magas vérnyomással, szívbetegségekkel szemben, daganatos megbetege, immunrendszerre, méregteleníteni, legnagyobbjait, méregtelenítés, heszperidinnel, kialakulásának, luxusnyugdijat, szervezetemet, elfogyasztani, nyálkahártyát, lerövidítheti, immunrendszer, hasonlóképpen, méreganyagok, egészségének, károsodástól, zöldségesnél, bejegyzéssel, eredményesen, vérnyomással, rendelkeznek, vírusellenes, kapcsolatban, savanyúságot, zöldségeshez, tartalmaznak,
© 2013 TVN.HU Kft.