|
|
|
... helyett
e már készen is kapható gyümölcskeverékből
készített teát, de saját magunk is készíthetünk teá
kat. Cseresznyeszárból, szamócalevélből,
csipkebogyóból, apróbojtorjánból, citromfûből kivál
ó teák készíthetők, folyamatosan
fogyaszthatóak. Finom a hársfatea, borsosmenta, kak
ukkf... |
2015-05-03 00:42:51 |
|
|
|
|
|
|
... sütôben 25-30 percig sütjük.
A Hotel Lövér konyhafônöke igazi lélekmelengetô csipketeát, vagy forralt bort ajánl karácsonyi desszertje mellé:
Csipketea:
15 dkg csipkebogyó két végét levágjuk, majd 1 l forró vizet öntünk rá. 1 napig áztatjuk, majd leszűrjük. Tetszés szerint édesíthetjük mézzel, cukorral, édesítôszerrel. Akár hidegen, langyosan vag... |
|
2011-12-11 22:10:49 |
|
|
|
|
|
|
... segítése
Étkezés előtt 1 órával tejfölbe kevert torma.
Tojássárgájába kevert méz étkezés előtt 1 órával.
Borsmentatea.
Erősítő
Csalántea, csipkebogyó, pitypang, búzavirág, vadárvácska, sóskalevél. A sóskából vagy teaként naponta 3-szor 2-2 dl-t, vagy ételnek készítve heti három tányérral.
Fáradtság
... |
2010-07-03 17:02:41 |
|
|
|
|