Belépés
Mézes narancsos csirke
Hozzávalók:

Kb 4 db csirkecomb (de más hús is megfelel), só, őrölt bors,vegeta, fahéj, őrölt gyömbér és szerecsendió, méz, narancs, kevés olaj.

Elkészítés:

A húsokat metisztítjuk, megmossuk, majd sózzuk, borsozzuk, és a többi fűszerrel is bekenjük mindkét oldalát. Kevés olajat öntünk egy serpenyőbe, beletesszük a fűszerezett húst és kb félig megsütj...
2006-09-02 11:51:30
Kolbászos csirkenyársak
Hozzávalók (4 személyre): 8 felső csirkecomb, só, bors, 150 g lángolt kolbász, egy ágacska rozmaring, 2-3 szál kakukkfű, 8-10 zsályalevél, 15-20 citromfűlevél, 2 gerezd fokhagyma, 4 ek. olaj, 1,5 dl félszáraz fehérbor.
1. A felső combokat a bőr nélküli, belső oldalukon hosszában felvágjuk, kiemeljük belőlük a csontot, kissé kiverjük, besózzuk őket. A kolbászt héjának lehúzása ...
2006-08-03 18:33:50
1 2 3 ..................114 115 .........171 172 .........227 228 229 
Címkék: húsokat metisztítjuk, többi fűszerrel, fűszerezett húst, ágacska rozmaring, felső combokat, kolbászt héjának, csirkenyársak, citromfűlevél, szerecsendió, metisztítjuk, beletesszük, fűszerezett, zsályalevél, hozzávalók, csirkecomb, serpenyőbe, elkészítés, fűszerrel, megmossuk, oldalukon, személyre, kolbászos, felvágjuk, fokhagyma, félszáraz, narancsos, borsozzuk, hosszában, kiemeljük, rozmaring, kiverjük, combokat, fehérbor, besózzuk, kakukkfű, megfelel, bekenjük, lehúzása, kolbászt, oldalát, lángolt, ágacska, kolbász, mindkét, megsütj, héjának, gyömbér, nélküli, narancs, csontot, belőlük, húsokat, vegeta, sózzuk, csirke, olajat, öntünk, gerezd, felső, őrölt, kissé, mézes, fahéj, belső, félig, kevés, többi,
© 2013 TVN.HU Kft.