Belépés
Kolozsvári csirke
... szalonnát apró darabokra vágom, zsírját kiolvasztom, majd a pörcöt leszűröm és félreteszem. A visszamaradt zsíron sárgára fonnyasztom az apró kockákra vágott vöröshagymát, majd a csirkedarabokat egyenként, mindkét oldalukon jól átsütöm a hagymás zsíron. A serpenyőből kiveszem, és melegen tartom. A pecsenyeléhez hozzákeverem a meghámozott, felszeletelt paradicsomot, a megtisztított...
2010-09-01 06:14:36
Csongrádi tepsis csirke
... füstölt szalonna zsírjával vékonyan kikenünk, majd 1 réteg burgonyával kibéleljük. Ráhelyezzük a paprika és paradicsomszeleteket és meglocsoljuk tejföllel. A rétegezésben a megsütött csirkedarabok következnek, majd tojáskarika, paradicsom és paprikaszeletek. Végül vékony szalonnaszeleteket teszünk rá, és az egészet betakarjuk a maradék burgonyával. Ismét meglocsoljuk tejföllel, és...
2010-08-30 20:29:55
Budai sült csirke
... sütéshez, 1 dl sűrű majonéz.
Elkészítése: A megmosott, leszárított csirkét 8 darabra vágom. A konyakba belekeverem a megtisztított, szétzúzott fokhagymát, a sót, a cukrot. A csirkedarabokat a konyakos lében megmártom, majd egymásra teszem a húsokat, és legalább 2 órán keresztül érlelem. A tálba visszacsurgó páclében időnként újból megmártom a húsdarabokat. Még nedvesen megfo...
2010-08-30 18:51:56
Bakonyi gombás csirkeleves
... darabokra vágom. A megtisztított és apró kockákra vagdalt vöröshagymát a felforrósított olajon sárgára fonnyasztom, majd a tűzről félrehúzva elkeverem benne a pirospaprikát. Ezután a csirkedarabokat mindkét oldalukon átsütöm, majd másfél liter vízzel felöntöm. Megsózom, megborsozom, és belekeverem a megtisztított, pépesre zúzott fokhagymát. Félpuhára főzöm. Közben a gombát megtisz...
2010-08-29 18:43:39
Pácolt currys csirke
...
Elkészítése:
A megtisztított csirkét kis darabokra vágom. A 1/2 dl olajban elkeverem az ecetet, a finomra metélt petrezselyemzöldet, a sót, a borsot, a curryt, majd a csirkedarabokat egyenként megmártom benne, és egy mély tálba egymásra teszem. Néhány órán keresztül a hűtőszekrényben érlelem. (Akár egy-két napig is maradhat a páclében a csirke, csak néhányszor meg kell...
2010-08-25 19:11:28
Máltai csirke
... fokhagymát, 2 apróra vágott zöldpaprikát, 2 evőkanál paradicsompürét, sót, rozmaringot, és egy kevés vízzel fölengedve néhány percig forraljuk. Ebben a mártásban megf...
2010-08-25 06:27:42
Csirkecurry
... korianderrel, a borssal, a kókuszreszelékkel, és a sóval mozsárban péppé törjük. Egy magas falú serpenyőben felforrósítjuk a zsiradékot, és aranysárgára pirítjuk a hagymát. Beletesszük a csirkedarabokat, és körös-körül megpirítjuk. Hozzáadjuk a fűszeres pépet, és kevergetve mintegy 2 percig sütjük. Rászórjuk a garam masalát, meglocsoljuk a citrom levével és felöntjük 2,5 dl vízzel...
2010-08-24 20:07:11
Gombás csirke
... ételízesítő

elkészítés

1. A hagymát apróra vágjuk, és az olajon egy jénai tálban üvegesre pároljuk.
2. Ha hűl a tál, belerakjuk a besózott csirkedarabokat, rászórjuk a szeletelt gombát, és a levét is ráöntjük.
3. Ételízesítőt szórunk rá.
4. Hideg sütőbe tess...
2010-08-22 21:38:03
Gombás csirke
... só elkészítés

1. A hagymát apróra vágjuk, és az olajon egy jénai tálban üvegesre pároljuk.
2. Ha hűl a tál, belerakjuk a besózott csirkedarabokat, rászórjuk a szeletelt gombát, és a levét is ráöntjük.
3. Ételízesítőt szórunk rá.
4. Hideg sütőbe tesszük, hogy a jé...
2010-08-22 21:31:33
Gombás csirke
... ételízesítő


elkészítés

1. A hagymát apróra vágjuk, és az olajon egy jénai tálban üvegesre pároljuk.
2. Ha hűl a tál, belerakjuk a besózott csirkedarabokat, rászórjuk a szeletelt gombát, és a levét is ráöntjük.
3. Ételízesítőt szórunk rá.
4. Hideg sütőbe tesszük, hogy a jénai meg ne repedjen, és lefedve 1 órát sütjük, majd a ...
2010-08-22 17:15:06
1 2 3 ........28 29 ....43 44 45 46 ...56 57 58 
Címkék: pörcöt leszűröm, visszamaradt zsíron, apró kockákra, csirkedarabokat egyenként, hagymás zsíron, serpenyőből kiveszem, pecsenyeléhez hozzákeverem, megsütött csirkedarabok, egészet betakarjuk, maradék burgonyával, konyakba belekeverem, konyakos lében, tálba visszacsurgó, felforrósított olajon, tűzről félrehúzva, csirkedarabokat mindkét, gombát megtisz, megtisztított csirkét, finomra metélt, mély tálba, hűtőszekrényben érlelem, kevés vízzel, mártásban megf, sóval mozsárban, magas falú, fűszeres pépet, garam masalát, citrom levével, hagymát apróra, jénai tálban, besózott csirkedarabokat, szeletelt gombát, hűtőszekrényben, csirkedarabokat, paradicsompürét, paprikaszeletek, felforrósítjuk, felforrósított, megtisztított, pecsenyeléhez, csirkedarabok, pirospaprikát, ételízesítőt, visszamaradt, paradicsomot, meglocsoljuk, vöröshagymát, aranysárgára, rétegezésben, felszeletelt, korianderrel, visszacsurgó, húsdarabokat, hozzákeverem, zöldpaprikát, burgonyával, serpenyőben, megborsozom, meghámozott, csirkecurry,
© 2013 TVN.HU Kft.