Belépés
Tavaszi fáradtság
... kihasználtsága és sokszor helytelen kezelése miatt jelentősen csökkent.
Ráadásul, ha nem nyersen fogyasztjuk el a vásárolt termékeket, akkor még azzal is számolnunk kell, hogy a tárolás, feldolgozás vagy a konyhai felhasználás során az élelmiszerek vitamintartalma jelentősen károsodhat, főzésnél az amúgy is kevés vitamin további ötven százaléka elvész.

Az egyik ok:...
2009-12-20 07:17:44
1 
Címkék: vásárolt termékeket, konyhai felhasználás, élelmiszerek vitamintartalma, vitamintartalma, kihasználtsága, élelmiszerek, felhasználás, feldolgozás, fogyasztjuk, számolnunk, károsodhat, jelentősen, termékeket, százaléka, fáradtság, helytelen, főzésnél, vásárolt, csökkent, ráadásul, kezelése, tavaszi, konyhai, tárolás, további, sokszor, nyersen, vitamin, elvész, egyik, során, azzal, akkor, miatt, kevés, amúgy, ötven,
© 2013 TVN.HU Kft.