Belépés
Nyúlpástétom kacsamájjal
... átdarált nyúlcombot, sóval, borssal ízesítve egy percig pirítjuk. Utána kivesszük a serpenyőből, egy keverőtálba tesszük.

Egy másik serpenyőben kevés olajon megsütjük a felszeletelt kacsamájat, aláöntjük a konyakot, hozzáadjuk a maradék hagymát és készre sütjük. Egy kis kerámiaformát kibélelünk a baconnel, beleteszünk egy réteg ízesített, előpirított darált húst, rá egy...
2007-03-20 11:15:17
Elég a hátfájásból!
... jegelés az akut rándulások és gyulladások esetén összehúzza a vérereket, ezáltal leapadnak a duzzanatok.

Erős paprika, pálinka
A fájdalmas területre helyezzünk fel 1-2 felszeletelt csípős paprikát. Vagy vigyünk föl melegvizes borogatást, a fájdalmas ponttal érintkező helyre tegyünk egy kis pálinkát. Mindkét esetben kitágulnak az erek, a fájdalom többnyire megszűnik...
2007-03-19 12:31:14
Balzsamos pulykasaláta
... Keverjük alaposan össze, majd tegyük félre.

Egy nagy salátás tálba tépkedjük bele a jégsalátát, tegyük bele a felkockázott sonkát, paradicsomot, sajtot, az olívabogyót, a f...
2007-03-19 00:51:14
Az almafa zamatos kincsei
... eltávolítjuk a magházat, és héjastul vékonyan felszeleteljük. A tojásfehérjét habbá verjük, és óvatosan a tésztába keverjük. Palacsintasüt...
2007-03-16 00:41:10
Parmigiana
... hozzá a frissen tépet bazsalikomot, durvára vágva, majd forrald össze. Ezalatt egy kiolajozott tepsiben helyezd el a grillezett szeletek felét, öntsd rá a szósz felét és tedd rá a felszeletelt mozzarella szintén arányos részét. Csinálj így két réteget, mintha csak rakott krumpli készülne a tepsiben...:o)


...
2007-03-13 14:19:14
Póréhagymás-gombás lasagne
... evőkanál olaj

30 dkg gomba

9 db lasagne lap

15 dkg reszelt sajt


Elkészítése: A póréhagymát az olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát, enyhén sózzuk, borsozzuk. Amikor elforrta a levét, felöntjük 5 dl hideg vízzel elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke Rafinériával. Felforraljuk, néhány perc alatt besűrítjük. ...
2007-03-13 13:44:26
Lengyel húsos káposzta
... káposztát, enyhén megsózzuk, és együtt főzzük kb. 45 percig. Másik edényben sorban megpirítjuk a kockára vágott húsokat, fövési sorrendben, hozzáadjuk a fűszereket, a beáztatott és felszeletelt gombát, majd a legyalult édes káposztát és a füstölt húst. Óvatosan sózzuk, mivel a füstölt hús is sós. Kb. 15 percig főzzük, majd hozzáadjuk az aszalt szilvát, a kockára vágott szalonnát é...
2007-03-07 01:17:56
Bárányborda olaszosan elkészít
... egy kicsi adag pürét, kevéske paradicsomszószt a tetejére, rakjunk rá egy szelet füstölt sajtot, majd ismét pürét a tetejére.
Előmelegített sütőben süssük 10-15 percet.
A felszeletelt báránybordákat sózzuk be, adjuk hozzá a fent felsorolt fűszereket ízlés szerint, végezetül, pedig jó alaposan forgassuk be a hússzeleteket a zsemlemorzsába. Kevés olajat hevítsünk fel, ki...
2007-03-04 16:50:30
Narancsos kacsa
... serpenyőt pedig a sütésnél képződött pörzsanyagokkal visszateszszük a tűzre, előbb a narancslikőrrel és narancslével leoltjuk, majd hozzáön...
2007-02-27 00:51:47
mediterrán saláta
... padlizsán, félcentis szeletekre vágva,
1 evőkanál olívaolaj,
1 nagy, vékonyra szelt lilahagyma,
1 tört fokhagymagerezd,
1 kiskanál oregano,
1 kicsumázott, felszeletelt paradicsompaprika,
1 kicsumázott, felszeletelt zöldpaprika,
3-4 közepes paradicsom,
1 kiskanál kapribogyó,
2 evőkanál almaecet,őrölt bors

A padlizsánszeleteket...
2007-02-26 01:14:12
1 2 3 ..............................193 194 ...............289 290 ...............382 383 384 385 386 387 
Címkék: KNORR Serpenyős, almafa zamatos, percig pirítjuk, keverőtálba tesszük, másik serpenyőben, felszeletelt kacsamájat, maradék hagymát, réteg ízesített, akut rándulások, fájdalmas területre, fájdalmas ponttal, fájdalom többnyire, nagy salátás, felkockázott sonkát, tojásfehérjét habbá, tésztába keverjük, frissen tépet, kiolajozott tepsiben, grillezett szeletek, szósz felét, felszeletelt mozzarella, olajon megpirítjuk, felszeletelt gombát, kockára vágott, legyalult édes, füstölt húst, aszalt szilvát, kicsi adag, szelet füstölt, felszeletelt báránybordákat, fent felsorolt, sütésnél képződött, paradicsomszószt, narancslikőrrel, pörzsanyagokkal, fokhagymagerezd, báránybordákat, felszeleteljük, zsemlemorzsába, visszateszszük, előmelegített, kerámiaformát, palacsintasüt, tojásfehérjét, hússzeleteket, felszeletelt, nyúlpástétom, narancslével, felforraljuk, eltávolítjuk, rafinériával, pulykasaláta, bazsalikomot, paradicsomot, felkockázott, olívabogyót, kiolajozott, előpirított, megpirítjuk, póréhagymát, gyulladások,
© 2013 TVN.HU Kft.