Belépés
Influenza H1N1 és társai
... szaporodását a szervezetben. Ezért az elsı torokkaparáskor, közérzeti hanyatláskor javasolt a hús, tej, tojás, vaj, sajt, tejföl, joghurt, túró teljes mellızését megkezdeni. Fogyasztható gyümölcs, kompót, nyers-és párolt zöldség, gabonanemő
(kenyér, müzli gyümölcslével, köles, zabpehelykása, egyéb gabonakásák, gabonapelyhek, rizs, puliszka), krumpli, répa, stb.)...
2011-02-03 08:22:14
Influenza H1N1 és társai
... szaporodását a
szervezetben. Ezért az első torokkaparáskor, közérzeti hanyatláskor javasolt a
hús, tej, tojás, vaj, sajt, tejföl, joghurt, túró teljes mellőzését megkezdeni.
Fogyasztható gyümölcs, kompót, nyers-és párolt zöldség, gabona nemű
(kenyér, müzli gyümölcslével, köles, zabpehelykása, egyéb gabonakásák,
gabonapelyhek, rizs, puliszka), krumpli, répa...
2011-02-02 17:18:34
Influenza H1N1 és társai
... vírusok gyors szaporodását a szervezetben. Ezért az első torokkaparáskor, közérzeti hanyatláskor javasolt a hús, tej, tojás, vaj, sajt, tejföl, joghurt, túró teljes mellőzését megkezdeni. Fogyasztható gyümölcs, kompót, nyers-és párolt zöldség, gabonanemű (kenyér, müzli gyümölcslével, köles, zabpehely kása, egyéb gabonakásák, gabonapelyhek, rizs, puliszka), krumpli, répa, stb.)...
2011-02-01 06:34:53
A savanyú káposztáról......
... citromlét, a sót és a borsot alaposan keverd össze, majd tedd hozzá a lilahagymát és a savanyított káposztát. Addig kavard az összetevőket, amíg minden egyes káposzta olajos nem lesz. Fogyaszthatod önálló ételként, vagy kiegészítőként bármilyen ételhez.

...
2011-01-31 21:33:26
a savanyú káposztáról
... citromlét, a sót és a borsot alaposan keverd össze, majd tedd hozzá a lilahagymát és a savanyított káposztát. Addig kavard az összetevőket, amíg minden egyes káposzta olajos nem lesz. Fogyaszthatod önálló ételként, vagy kiegészítőként bármilyen ételhez.

Wellness Cafe tipp: www.receptgyar.hu, www.izletes.hu, www.egyszerugyorsreceptek.com

Orosz csirkeleves...
2011-01-31 18:21:32
Az emberi vashiányról.......
... fertőződhetett valamilyen mikroorganizmussal. Éppen ezért nyers, vagy nem kellőképpen hőkezelt húst, pl. tatár bifszteket, véres bélszínt, házi húskészítményt: hurkát, disznósajtot nem fogyaszthat hosszabb időn keresztül a beteg, de fövetlen füstölt hűtött ételeket, kolbászt, sonkát vagy kemény, pácolt szalámiféléket: téliszalámit, paprikás szalámit sem ehet.

...
2011-01-28 17:13:49
Receptek
... karajból a csontot eltávolítjuk, a húst sonkapáclében (a "PÁCLÉ 2" recept szerint) átérleljük, majd nagyon lassan megabáljuk. Kiszikkasztás után édes pirospaprikával meghintjük. Hidegen fogyasztható.

Brassói szász lakodalmi leves
Hozzávalók: 1 öreg kövér tyúk, 1 kg marhahús, 6 murok, 4 petrezselyemgyökér, 2 közepes zeller, 2 fej hagyma, 2 pohár rizs, 2 evők. vagdal...
2011-01-27 12:34:38
Receptek
... rakjuk, 6 napig így tartjuk, páclébe téve ("PÁCLÉ 1"), 6-8 napig állni hagyjuk. Erős zsinegre fűzve, meleg vízben lemossuk, bőrét tisztára kaparva, levegőn kissé megszárítjuk, ezután fogyasztható. Mivel ezt a szalonnát nem paprikázzuk, füstöljük, különös gonddal tisztítsuk le mindenütt. Gyorsan fogyasszuk el, bár hideg helyen soká eláll.

Alföldi füstölt disznósajt ...
2011-01-26 19:39:51
Lecsószerűség
... ha szükséges, a vizet pótoljuk közben. Beletesszük a felvágott zöld-fűszereket, össze-rottyantjuk és kész. Ha szeretjük, illik hozzá a zöld vagy fekete oliva-bogyó is.
Tanácsok: Fogyasztható önmagában, esetleg pirítóssal. Lehet könnyű köret pulyka steak mellé.
Bár könnyű, zöldséges nyári étel, és mentes minden húsneműtől, mégis nagyon klassz, intenzív, aromás ízű. Meste...
2011-01-26 16:31:43
Teafajták ismertetője
... nemespenész réteg okoz. Egy speciális alapteából, a Quing Mao-ból készítik. Kínában gyógyító erőt tulajdonítanak neki. Teintartalma igen alacsony, ezért késő este és gyerekek számára is fogyasztható. Rendszeres fogyasztása segítséget jelenthet a súlyfelesleg leadásában. Magas polifenol tartalmának köszönhetően kitűnő antioxidáns.


Elkészítése: A forrázáshoz 100 C°...
2011-01-25 20:58:49
1 2 3 .........29 30 ....42 43 44 45 ....58 59 
Címkék: Influenza H1N1, Wellness Cafe, savanyú káposztáról, emberi vashiányról, első torokkaparáskor, borsot alaposan, savanyított káposztát, csontot eltávolítjuk, húst sonkapáclében, vizet pótoljuk, felvágott zöld-fűszereket, zöld vagy, speciális alapteából, Quing Mao-ból, súlyfelesleg leadásában, pirospaprikával, torokkaparáskor, kiegészítőként, fertőződhetett, tulajdonítanak, húskészítményt, szalámiféléket, gyümölcslével, zabpehelykása, gabonapelyhek, fogyaszthatod, sonkapáclében, lecsószerűség, kiszikkasztás, fogyasztható, hanyatláskor, szervezetben, megszárítjuk, wellnesscafe, teintartalma, köszönhetően, súlyfelesleg, szaporodását, összetevőket, eltávolítjuk, disznósajtot, téliszalámit, vashiányról, tartalmának, ismertetője, nemespenész, lilahagymát, gabonakásák, elkészítése, káposztáról, antioxidáns, beletesszük, savanyított, rottyantjuk, paprikázzuk, kaposztarol, fogyaszthat, kellőképpen, fogyasztása, csirkeleves, forrázáshoz, hozzávalók, valamilyen, megkezdeni, megabáljuk, mellőzését, profimedia, bifszteket, disznósajt,
© 2013 TVN.HU Kft.