|
|
|
... hozzá.
2. A masszát sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben kisütjük kb. 35-40 perc alatt.
3. A tortalapot rácson hagyjuk kihűlni. A munkát másnap folytatjuk, amikor morzsálódás nélkül lehet félbevágni a lapot.
4. Az oroszlán tésztája egy vizes piskóta, amit sütés és kihűlés után szintén másnap veszünk kezelésbe.
Elkés... |
2010-08-11 22:58:46 |
|
|
|
|
|
|
... hozzá.
2. A masszát sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben kisütjük kb. 35-40 perc alatt.
3. A tortalapot rácson hagyjuk kihűlni. A munkát másnap folytatjuk, amikor morzsálódás nélkül lehet félbevágni a lapot.
4. Az oroszlán tésztája egy vizes piskóta, amit sütés és kihűlés után szintén másnap veszünk kezelésbe.
Elkés... |
|
2010-08-11 22:30:23 |
|
|
|
|
|
|
... hozzá.
2. A masszát sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk, és előmelegített sütőben kisütjük kb. 35-40 perc alatt.
3. A tortalapot rácson hagyjuk kihűlni. A munkát másnap folytatjuk, amikor morzsálódás nélkül lehet félbevágni a lapot.
4. Az oroszlán tésztája egy vizes piskóta, amit sütés és kihűlés után szintén másnap veszünk kezelésbe.
Elkés... |
2010-08-11 20:26:29 |
|
|
|
|
|
|
... cukor
elkészítés
1. A sütőt (légkeveréses) 165 fokra előmelegítjük.
2. A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és addig folytatjuk a keverést, míg a cukor fel nem olvad benne. (ez kb. 5 perc)
3. A tojások sárg... |
|
2010-08-10 17:33:57 |
|
|
|
|
|
|
... következőképpen rétegezzük a hozzávalókat: egy sor (10 szelet) aszalt paradicsom, egy sor bemártott hús, egy sor sonka, egy sor reszelt trappista, egy sor reszelt Karaván, majd ezt addig folytatjuk, míg minden el nem fogy. A tetejére hússzeletek kerülnek.
6. A tejfölben jól elkeverjük a tojássárgáját, ezzel leöntjük, elsimítjuk. Ráhajtjuk a baconszeleteket, melyek középen ... |
|
2010-08-10 17:22:25 |
|
|
|
|
|
|
... következőképpen rétegezzük a hozzávalókat: egy sor (10 szelet) aszalt paradicsom, egy sor bemártott hús, egy sor sonka, egy sor reszelt trappista, egy sor reszelt Karaván, majd ezt addig folytatjuk, míg minden el nem fogy. A tetejére hússzeletek kerülnek.
6. A tejfölben jól elkeverjük a tojássárgáját, ezzel leöntjük, elsimítjuk. Ráhajtjuk a baconszeleteket, melyek középen ... |
2010-08-10 15:58:14 |
|
|
|
|
|
|
... cs vaníliás cukor
elkészítés
1. A sütőt (légkeveréses) 165 fokra előmelegítjük.
2. A margarint habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot és addig folytatjuk a keverést, míg a cukor fel nem olvad benne. (ez kb. 5 perc)
3. A tojások sárgáját egyesével hozzáadjuk.
4. A lisztet elkeverjük a sütőporral és apránként az előzőekhez dolgo... |
2010-08-10 15:41:46 |
|
|
|
|
|
|
... mártjuk. Utána belehempergetjük a reszelt sajtba, a kezünkkel nyomkodjuk kicsit rá a sajtot, hogy rajta maradjon. Az így előkészített hússzeletet a kivajazott tál aljára fektetjük. Így folytatjuk, amíg a hús el nem fogy: a bundázott filéket szorosan egymás mellé helyezzük a jénaiba, két rétegben. A végén a maradék vajkrémet a sajttal borított csirkemellek tetejére tesszük.
... |
2010-08-10 09:13:27 |
|
|
|
|
|
|
... a tét, hogy meg tudjuk-e egyáltalán őrizni a parlamentarizmusunkat, a jogállamiságunkat és az Európai kultúr-körhöz méltó, modern és koherens jog-rendszerünket. Az a tét, hogy vajon folytatjuk-e felelőtlen robogásunkat az IMF-fel és az Európai Unióval szemben, az államcsőd rémisztő szakadéka felé és végképp elszegényedünk, leszakadunk-e Európától.
Egy ember gátlástalan ... |
2010-08-09 18:33:34 |
|
|
|
|
|
|
... kihűtjük, és robotgéppel hozzákeverjük a natúr tejszínes krémsajtot.
Összerakjuk a tortát. Mindegyik lapot megöntözzük egy kevés kókuszlikőrrel, majd megkenjük a krémmel. Így folytatjuk, míg el nem fogynak a piskóta lapok. Aztán a maradék krémmel megkenjük a torta tetejét és az oldalát is.
Jöhet a díszítés. A torta tetejét megszórjuk alaposan a kókuszreszelék... |
2010-08-09 10:42:31 |
|
|
|
|