Belépés
Magyarságkutató KISZELY ISTVÁN
... találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt.

Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából é...
2010-05-09 21:09:51
Olive e Formaggio rezept
...
Zutaten

225 g Oliven, schwarz oder bunt (nach Geschmack)
50 ml Olivenöl, extra nativ
1 TL Rosmarin, frisch, gehackt
50 g Feta-Käse, gewürfelt (alternativ Mozzarella)
etwas Balsamico oder Sherryessig

Die Oliven mit Öl, Rosmarin und Käse vermengen und mindestens 1 Stunde ziehen lassen.
Nach Belieben mit ein paar Tropfen Bal...
2010-02-17 21:02:42
Az igazi magyar őstörténetről
...
Ott, ahol Önök éltek.
És mi van a Pizzában? Van tészta.
Mi lepényt ettünk.
Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom.
Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt.
A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították,
ahonnan önök származnak.
De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük.
Önök egy ...
2010-01-28 16:19:31
Kiszely - Ott kell keresni
... négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából ...
2010-01-27 12:58:11
Magyarok_eredete[
... négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából ...
2010-01-24 17:26:17
Európában egyedüli népként....
... négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta.. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából...
2010-01-07 14:16:56
Az igazi őstörténet
... négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából ...
2009-01-20 08:43:09
a magyar pörköltet evett, amik
... négyezer éve találták fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk, magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb kultúrából ...
2008-12-28 17:34:23
Az igazi magyar őstörténetről
... találták
fel. Ott, ahol Önök éltek. És mi van a Pizzában? Van tészta. Mi lepényt
ettünk. Önök behozták a kovászt. Van rajta paradicsom. Közép-Amerikából
vettük át. Van rajt formaggio, sajt. A szarvasmarhát, a juhot és a kecskét
ott háziasították, ahonnan önök származnak. De mi mindent átvettünk,
magunkévá tettük és kifejlesztettük. Önök egy sokkal magasabb...
2008-11-17 16:52:07
Magyarság, Attila
Kiszely István: a magyar pörköltet evett, amikor az európai még köleskását

Kiszely István jeles magyarságkutató volt az Erdélyi Napló-esték sorozat árpilisi meghívottja. A nagy közönségsikernek örvendő előadás szerkesztett, rövidített változata:



Ki kell ábrándítanom önöket, mert én nem vagyok történész. Biológus, orvosember vagyok. Soha nem akartam...
2008-10-17 10:55:45
1 2 3 4 
Címkék: Magyarságkutató KISZELY ISTVÁN, Nach Belieben, Tropfen Bal, Kiszely István, Erdélyi Napló-esték, igazi magyar, igazi őstörténet, magyar pörköltet, sokkal magasabb, nagy közönségsikernek, közönségsikernek, kifejlesztettük, magyarságkutató, háziasították, szarvasmarhát, őstörténetről, ábrándítanom, szerkesztett, sherryessig, meghívottja, paradicsom, származnak, amerikából, kultúrából, alternativ, őstörténet, mozzarella, köleskását, rövidített, orvosember, mindestens, formaggio, magunkévá, átvettünk, geschmack, európában, balsamico, gewürfelt, vermengen, pörköltet, magyarság, történész, változata, belieben, pizzában, magasabb, négyezer, behozták, találták, egyedüli, magyarok, biológus, árpilisi, rosmarin, olivenöl, előadás, örvendő, lepényt, kecskét, sorozat, ahonnan, kovászt, mindent, keresni, akartam, kiszely, népként, erdélyi, európai, eredete, tropfen,
© 2013 TVN.HU Kft.