|
|
|
Hozzávalók:
60 dkg burgonya, 6 tojás, 60 dkg gesztenyemassza, 15 dkg vaj, liszt, só.
Elkészítése:
A meghámozott krumplit főzzük meg sós vízben, alaposan szűrjük le, törjük át, hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a két tojás sárgáját és a gesztenyemasszát, s adjunk hozzá kevés sót. A maradék fehérjét a többi tojással és egy kis sóval habarjuk össze,... |
2006-11-03 22:04:38 |
|
|
|
|
|
|
HOZZÁVALÓK:
10 dkg gesztenye (mirelit, massza)
1 dl tej
5 dkg vaj
4 nagy tojás
25 dkg étcsokoládé
1 evőkanál kakaó
1 evőkanál rum
1 tasak vaníliáscukor
5 cl erős kávé
A díszítéshez:
tejszínhab
ELKÉSZÍTÉS
A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten felolvasztjuk, villával összetörjük, ... |
|
2006-09-14 06:59:57 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
40 dkg gesztenyemassza, porcukor, rum, rumos meggy, kakaó, vaj
Elkészítése:
40 dkg gesztenyemasszát villával áttörünk, majd ízlés szerint porcukorral és rummal összekeverünk. A masszából vizes kézzel golyókat formálunk, úgy, hogy a közepébe egy-egy kimagozott rumos meggyszemet teszünk.
A máz: 2 evőkanál porcukorral 3 evőkanál ... |
2006-09-10 13:49:37 |
|
|
|
|