Belépés
Algíri krumpli
Hozzávalók:

60 dkg burgonya, 6 tojás, 60 dkg gesztenyemassza, 15 dkg vaj, liszt, só.

Elkészítése:

A meghámozott krumplit főzzük meg sós vízben, alaposan szűrjük le, törjük át, hagyjuk kihűlni, majd keverjük hozzá a két tojás sárgáját és a gesztenyemasszát, s adjunk hozzá kevés sót. A maradék fehérjét a többi tojással és egy kis sóval habarjuk össze,...
2006-11-03 22:04:38
Gesztenyés csokikrém
HOZZÁVALÓK:

10 dkg gesztenye (mirelit, massza)
1 dl tej
5 dkg vaj
4 nagy tojás
25 dkg étcsokoládé
1 evőkanál kakaó
1 evőkanál rum
1 tasak vaníliáscukor
5 cl erős kávé

A díszítéshez:
tejszínhab



ELKÉSZÍTÉS

A gesztenyemasszát szobahőmérsékleten felolvasztjuk, villával összetörjük, ...
2006-09-14 06:59:57
Gesztenyegolyók
Hozzávalók:

40 dkg gesztenyemassza, porcukor, rum, rumos meggy, kakaó, vaj

Elkészítése:

40 dkg gesztenyemasszát villával áttörünk, majd ízlés szerint porcukorral és rummal összekeverünk. A masszából vizes kézzel golyókat formálunk, úgy, hogy a közepébe egy-egy kimagozott rumos meggyszemet teszünk.

A máz: 2 evőkanál porcukorral 3 evőkanál ...
2006-09-10 13:49:37
1 2 3 .......................75 76 ............113 114 ............150 151 152 
Címkék: meghámozott krumplit, maradék fehérjét, többi tojással, masszából vizes, közepébe egy-egy, gesztenyemasszát, gesztenyegolyók, gesztenyemassza, felolvasztjuk, vaníliáscukor, összekeverünk, elkészítése, díszítéshez, meghámozott, meggyszemet, porcukorral, összetörjük, étcsokoládé, gesztenyés, hozzávalók, kimagozott, tejszínhab, elkészítés, csokikrém, gesztenye, masszából, formálunk, porcukor, tojással, evőkanál, villával, áttörünk, golyókat, habarjuk, fehérjét, közepébe, sárgáját, alaposan, burgonya, keverjük, krumplit, szerint, kihűlni, szűrjük, teszünk, krumpli, hagyjuk, mirelit, maradék, kézzel, algíri, vízben, adjunk, törjük, főzzük, massza, rummal, tasak, vizes, rumos, hozzá, kevés, tojás, többi, ízlés, liszt, sóval, kakaó, meggy, össze,
© 2013 TVN.HU Kft.