Belépés
Meglátni a fényt a sötétben
... sötétségen és lásd meg Krisztus világosságát! Mély szomorúságodban is fogadd el azt a vigaszt, amit csak ...
2021-12-07 21:14:33
Az oltásról
... ezeket a fertőző betegségeket. A valódi vîrus helyzet és annak megoldása az idén is ugyanolyan, mint tavaly vagy 10 évvel ezelőtt volt. Ennek tisztázásában szeretnék segíteni a gondolkodni hajlandó lakosoknak.
A vîrusfertőzések legyőzésének 5-ös szabálya.
Alapigazságok:
1. Az ember Isten képmására lett teremtve: ,,És monda Isten: Teremtsünk embert a...
2021-11-18 05:19:38
Dr. Oláh Kálmán: Több éve dolgozom háziorvosként, kérem jól
... kezelni ezeket a fertőző betegségeket. A valódi vírus helyzet és annak megoldása az idén is ugyanolyan, mint tavaly vagy 10 évvel ezelőtt volt. Ennek tisztázásában szeretnék segíteni a gondolkodni hajlandó lakosoknak.

A vírusfertőzések legyőzésének 5-ös szabálya, Alapigazságok:
17 évig könyörgött az orvosainál. A fájdalom elillant amint felhelyezte a.....
17 ...
2021-11-12 07:17:10
A fotó a spanyolnátha idején készült 1919/20 környékén
... léteztek. És mélyebbre néztek, és hallgattak.
Volt, aki meditált, mások imádkoztak és akadt, aki táncolt. Néhányan találkoztak a démonjaikkal. És akkor az emberek elkezdtek másképpen gondolkodni. És az emberek meggyógyultak.
És a gondatlan életvitel, a veszélyesen, ostobán és szívtelenül élő emberek hiányában a Föld is meggyógyult.
És amikor a veszély elmúlt, az emb...
2021-11-07 15:09:17
Sose hagyd el magad
... rosszat vonzhat, s az élet silányul.
A panaszkodással és a kesergéssel,
fájdalmat, kórságot a szívedbe vésel.

Pedig van már időd magadra figyelni,
bölcsen gondolkodni, új utakra lelni,
csak az öregségért hálásnak kell lenned,
és a régi szikra újra gyúlhat benned.

Hiszen akad olyan, mit még te sem láttál,
amit fiatalon sohasem pró...
2021-10-02 06:05:30
Nincs Cím
... koldusasszonynak, hogy holtig urasan élhetett belőle.

Aztán teltek-múltak az esztendők, nőtt, nevelkedett a királyfi. Amikor úgy tíz-tizenkét esztendős forma lehetett, elkezdett gondolkodni, hogy vajon van-e az ő apján kívül több király a világon; van-e több ország az apja országain kívül.

Egyszer megszólítja az apját:

- Édesapám, én már sokat gond...
2021-09-30 22:00:12
Cselekedd Isten akaratát!
Cselekedd Isten akaratát!

Textus: 1Kir 17,7 - 16

,,Egy idő múlva azonban kiszáradt a patak, mert nem volt eső az országban.
Ekkor így szólt hozzá az ÚR igéje: Kelj föl, és menj el a Szidónhoz tartozó Sareptába, és maradj ott! Én megparancsoltam ott egy özvegyasszonynak, hogy gondoskodjék rólad. Fölkelt tehát, és elment Sareptába. Amikor a város...
2021-09-19 22:33:57
A szorongás leküzdése egyszerű módszerekkel
... kellemtelen. A szorongás tünetei mindkét esetben ugyanazok vagy nagyon hasonlóak. A tünetek közé sorolhatjuk a megnövekedett pulzusszámot, amely hatására az egyén képtelen tisztán és józanul gondolkodni. De ide tartozik még a heves szívdobogás, a hőhullámok, az izzadás, a bőr nyirkos érzete, a gyors, szapora légzés, a gyakori gyomor- és bélrendszeri panaszok.

A szorongá...
2021-09-08 21:35:26
Hogyan nyerhetünk meg másokat Krisztusnak?
... ez a személy?

Pál rendelkezett egy üzenettel, az evangéliummal, amit soha nem változtatott meg. De kulturálisan, figyelembe vette hallgatóinak nézetét és megpróbált úgy gondolkodni és cselekedni mint ők, amíg ez nem ütközött Isten törvényébe, azért hogy meghallgassák az üzenetet.

A zsidóknak olyanná lett, mint aki zsidó (9:20). Hát nem volt zsidó? Az volt, d...
2021-08-14 22:57:33
A jelen napokról
... biztos pontok eltűntek életünkben melyek visszahúztak.
Ezek a napok káoszt, kisebb összekuszálódott helyzeteket hozhatnak, mikor nem látjuk át a dolgokat és nem tudunk tisztán gondolkodni oly mértékben a következő meglépendő lépcsőfokkal kapcsolatban.
Az embertársi kapcsolatok vannak most előtérben. Ez mind meglévő párkapcsolat, előző házasságok, élettársak, családi ka...
2021-08-11 08:28:54
1 2 3 ..................454 455 ..........681 682 .........908 909 910 
Címkék: Oláh Kálmán, Nincs Cím, Cselekedd Isten, spanyolnátha idején, szorongás leküzdése, jelen napokról, valódi vîrus, gondolkodni hajlandó, ember Isten, fertőző betegségeket, valódi vírus, vírusfertőzések legyőzésének, fájdalom elillant, emberek elkezdtek, emberek meggyógyultak, gondatlan életvitel, veszély elmúlt, élet silányul, szívedbe vésel, öregségért hálásnak, régi szikra, apja országain, szorongás tünetei, tünetek közé, megnövekedett pulzusszámot, egyén képtelen, heves szívdobogás, gyakori gyomor-, zsidóknak olyanná, napok káoszt, következő meglépendő, embertársi kapcsolatok, koldusasszonynak, özvegyasszonynak, összekuszálódott, megparancsoltam, szomorúságodban, vírusfertőzések, panaszkodással, alapigazságok, meghallgassák, tisztázásában, háziorvosként, evangéliummal, meggyógyultak, megnövekedett, legyőzésének, gondoskodjék, spanyolnátha, pulzusszámot, betegségeket, visszahúztak, rendelkezett, lépcsőfokkal, bélrendszeri, világosságát, módszerekkel, démonjaikkal, kapcsolatban, hallgatóinak, párkapcsolat,
© 2013 TVN.HU Kft.