|
|
|
... az
időszakban a legnyugodtabb, teljesítőképességünk igen magas.
11-13 óra között: 11 óra a szívciklus csúcspontja, tehát legjobb
idő a
sportolásra. Délben erősödik a gyomorsav, majd később az
epetermelődés,
készen állunk egy finom ebéd elfogyasztására.
13-15 óra között: lassul a vérkeringés, az energiák a vékonybélben
koncentráló... |
2010-11-08 19:42:46 |
|
|
|
|
|
|
... ásványi anyagokat.
Az egykori szegény ember a sütőben, kemencében sült vagy főtt krumplit frissen, sóval, kevés zsírral ette.
A héjában főtt burgonya közömbösíti a gyomorsavat, hurutra, fekélyre, bélgyulladásra javasolt. Elsősorban akkor fejti ki hátasat, ha só nélkül fogyasztjuk.
Alaposan megmosott, nagyjából egyforma burgonyákat felteszünk főni. ... |
|
2010-11-07 17:43:16 |
|
|
|
|
|
|
... használata,erősíti a fehér vérsejteket
a baktériumokkal, és a vírusokkal folytatott harcban.
Nehéz gyomor:
Egy kanál fahéj, 2 kanál mézzel keverve, megakadályozza a gyomorsav
túlzott termelődését.
Nátha:
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat
tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktérium... |
2010-11-05 17:21:17 |
|
|
|
|
|
|
... szinte mérgezi a szervezetet a retek.
GYOMORÉGÉS: Étkezésnél, minden falatot legalább 60x meg kell rágni,
az íze is ilyenkor jön ki az ételnek. A hurutos gyomorsavat termel
és ettől ég a gyomor, ennek kiváltó oka a gyomorideg. 6 hétig 1
csapott evőkanál orbáncfű 2 dl. forróvíz, 10 perc állás után minden
nap meginni.
... |
|
2010-11-05 02:46:26 |
|
|
|
|
|
|
... az
időszakban a legnyugodtabb, teljesítőképességünk igen magas.
11-13 óra között: 11 óra a szívciklus csúcspontja, tehát legjobb
idő a
sportolásra. Délben erősödik a gyomorsav, majd később az
epetermelődés,
készen állunk egy finom ebéd elfogyasztására.
13-15 óra között: lassul a vérkeringés, az energiák a vékonybélben
koncentráló... |
|
2010-10-31 09:13:45 |
|
|
|
|
|
|
... miatt, csökken az erek rugalmassága).
*Az agyvérzés kialakulása.
* Emésztőrendszeri betegségek, zavarok (felszívódási zavarok, gyomor telítettségi panaszok, fokozott gyomorsav termelődés és refluxbetegség, rossz lehelet, bélrendszeri zavarok fennállása (vastagbélrendszer→ bélflóra, probiotikumok).
* Az izületi és izomfájdalmak és betegségek (kötősz... |
2010-10-29 01:35:17 |
|
|
|
|
|
|
... használata erősíti a fehér vérsejteket
a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.
Nehéz gyomor:
Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav
túlzott termelődését.
Nátha:
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat
tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.... |
2010-10-26 05:50:59 |
|
|
|
|
|
|
... mert
napközben szinte mérgezi a szervezetet a retek.
GYOMORÉGÉS: Étkezésnél, minden falatot legalább 60x meg kell rágni,
az íze is ilyenkor jön ki az ételnek. A hurutos gyomorsavat termel
és ettől ég a gyomor, ennek kiváltó oka a gyomorideg. 6 hétig 1
csapott evőkanál orbáncfű 2 dl. forróvíz, 10 perc állás után minden
nap meginni.
|... |
2010-10-26 05:36:57 |
|
|
|
|
|
|
... szülést. Külsőleg ekcéma, nyálkahártya-gyulladások, aranyér, visszérbánta... |
2010-10-25 17:46:08 |
|
|
|
|
|
|
... használata erősíti a fehér vérsejteket a baktériumokkal és a vírusokkal folytatott harcban.
Nehéz gyomor:
Egy kanál fahéj 2 kanál mézzel keverve megakadályozza a gyomorsav túlzott termelődését.
Nátha:
Spanyol tudósok rájöttek, hogy a méz olyan természetes anyagokat tartalmaz, amelyek megölik a nátha baktériumtörzseit.
Pattanás... |
2010-10-25 12:56:44 |
|
|
|
|