Belépés
Sárgabarackos pite
... betakarjuk a tésztát a gyümölccsel.
8. Fahéjas porcukorral hintjük a tetejét és légkeverésen 180 fokra előmelegített sütőben kb 30 perc alatt megsütjük (tűpróba...
2010-07-01 21:33:06
Sárgabarackfelfújt
... Alaposan összedolgozzuk, hogy a cukor mindenhol bevonja a barackokat, majd egy enyhén kivajazott tepsibe vagy tortaformába szórjuk, és jól lenyomkodjuk.
4. A vajat megolvasztjuk, majd hagyjuk, hogy kicsit kihűljön
5. A lisztet, a maradék 7 dkg cukrot és a sütőport összekeverjük.
6. A kihűlt vajba ütjük a tojást, és melléöntjük az írót.
7. A vajas és...
2010-07-01 21:29:26
Nyári töltött káposzta
... elkészítés

1. Elkészítjük a tölteléket: a husit összekeverjük a fűszerekkel (só, bors, vegeta, fokhagymapor), az előzőleg megfőzött rizzsel, illetve az apróra vágott hagymával, és hagyjuk egy pár órát a hűtőben pihenni.
2. A káposztát akkora forró vizes lábasba tesszük, hogy ellepje a víz, és leszedegetjük a leveleit. Ha később a tekerésnél repedezik, vissz...
2010-07-01 21:16:36
cseresznyelekváros palacsinta
... 1. A cseresznyét többször átmossuk, szártalanítjuk, kimagozzuk.
2. 1 kg kimagozott cseresznyét és 25 dkg kimagozott meggyet 1 kg kristálycukorral összekeverünk, és 24 órát állni hagyjuk.
3. Következő nap forrásig melegítjük, és 5-10 percig kavargatva főzzük, levesszük a tűzről, tűzálló tálba öntjük, és kihűtjük.
4. A harmadik nap lábasba öntjük, ismét forrá...
2010-07-01 21:13:32
Várd el az aratást
... És ha ezt úgy tenné, hogy közben mások éheznek, akkor azt gondolnád, hogy szörnyen felelőtlen.

Nos, ha anyagi magot vetünk, pontosan ilyen felelőtlenség az, ha figyelmen kívül hagyjuk az aratást, amit Isten megígért. Főként akkor, amikor az aratás lehetővé tenné, hogy olyan emberekhez eljusson az Evangélium, akik éhesek arra, hogy hallják. Éppen olyan helytelen dolog fi...
2010-07-01 18:34:54
Édes gombóckák
... kisebb gombóc...
2010-07-01 17:58:04
Édes gesztenyepogácsa
... cukrot, az áttört gesztenyemasszát és a lisztet. Az egészet jól összekeverjük. A gesztenyés masszából kisebb pogácsaformákat formálunk, a tepsire tesszük, és kb. 15 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a sütemény, a papírról leszedjük, és kettőt-kettőt összeragasztunk a baracklekvárral, majd porcukorral megszórjuk.
...
2010-07-01 17:55:03
Édes fodros tészta
... alma

Elkészítés:

A tojást a cukorral összekeverjük, majd a többi hozzávalóból - a tészta kivételével - masszát készítünk. Egy nagy tálba öntjük. Hozzáadjuk ...
2010-07-01 17:52:34
Sajt készítés házilag
... szűrön) csöpögtetjük.
Összekeverjük 6 dkg olvasztott vajjal, 1 tojással, 1 teás kanál szódabikarbónával. Lassú tűzön 10 perc alatt kevergetve összefőzzük. Szilikon mini torta-formában hagyjuk hűlni. Minél tovább áll annál keményebb, sőt már másnap reszelhető állagú lesz. Fűszerezhetjük köménnyel, fokhagymával, snidlinggel, zöld fűszerekkel.
Ha egyszer ezt megkóstolod.so...
2010-07-01 16:15:04
Sajtkészités házilag.....
... eltennünk, ahol viszont két évig is eláll.

4. A tejet 30 fokos hőmérsékleten tartjuk, 40 perc elteltével elkeverjük benne az oltóanyagot. Három percig kevergetjük, majd pihenni hagyjuk, s megvárjuk míg megalszik. Akkor jó, ha a konyhakéssel megvágva a felszínét, szétpattan.

...
2010-07-01 16:05:45
1 2 3 ..........2122 2123 .....3140 3141 3142 3184 3185 ......4244 4245 4246 
Címkék: cukor mindenhol, enyhén kivajazott, vajat megolvasztjuk, sütőport összekeverjük, kihűlt vajba, husit összekeverjük, előzőleg megfőzött, apróra vágott, hűtőben pihenni, tekerésnél repedezik, cseresznyét többször, aratás lehetővé, áttört gesztenyemasszát, gesztenyés masszából, tepsire tesszük, papírról leszedjük, cukorral összekeverjük, többi hozzávalóból, tészta kivételével, nagy tálba, konyhakéssel megvágva, gesztenyemasszát, gesztenyepogácsa, kristálycukorral, pogácsaformákat, összeragasztunk, baracklekvárral, szártalanítjuk, összedolgozzuk, fűszerezhetjük, sárgabarackos, összekeverjük, előmelegített, felelőtlenség, hőmérsékleten, összekeverünk, leszedegetjük, megolvasztjuk, lenyomkodjuk, sajtkészités, tortaformába, fokhagymával, fokhagymapor, légkeverésen, konyhakéssel, csöpögtetjük, hozzávalóból, mindmegette, kevergetjük, cseresznyét, összefőzzük, megkóstolod, elkészítjük, oltóanyagot, fűszerekkel, snidlinggel, porcukorral, kivételével, melléöntjük, gyümölccsel, felelőtlen, tölteléket, elkeverjük, olvasztott,
© 2013 TVN.HU Kft.