|
|
|
... körbevajazzuk az üstöt, majd beletesszük a maradékot, ráöntjük a tejet, a sót, és felforraljuk a keveréket.
Ha forr, folyamatos keverés mellett beletesszük a lisztet, és le reszteljük a masszát.
Ezután beletesszük a reszelt sajtot, és simára keverjük.
Ha megvagyunk, folyamatos keverés mellett a tojást is beletesszük a tésztába, és ezzel teljesen si... |
2011-02-02 18:21:03 |
|
|
|
|
|
|
... majoránna, 2. kk. ételkeményítő.
A hagymát a fokhagymával az olajon megpároljuk, hozzátesszük a hártyáitól megtisztított, kis csíkokra vágott májat, és kevergetve 2-3 percig reszteljük. Fokozatosan hozzáadjuk a csíkokra vágott zöldpaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, a fűszerpaprikát, a majoránnát, a borsot és a szójaszószt. Jól elkeverjük, és 2 dl vizet öntünk alá... |
|
2009-05-01 01:13:54 |
|
|
|
|
|
|
... kicsontozott és megmosott őznyakat apró kockákra vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, amelyhez paradicsompürét öntünk. Hozzáadjuk a húst, és mérsékelt lángon tíz percig reszteljük, majd hozzákeverjük a lisztet. 2 liter vízbe tesszük a kockára vágott zöldségeket, az előzőleg zsíron megpirított húst, és puhára főzzük. A csont levét a zöldséggel a húsra öntjük, és 20... |
2007-02-02 00:28:42 |
|
|
|
|