Belépés
Sajtfánk
... körbevajazzuk az üstöt, majd beletesszük a maradékot, ráöntjük a tejet, a sót, és felforraljuk a keveréket.

Ha forr, folyamatos keverés mellett beletesszük a lisztet, és le reszteljük a masszát.

Ezután beletesszük a reszelt sajtot, és simára keverjük.

Ha megvagyunk, folyamatos keverés mellett a tojást is beletesszük a tésztába, és ezzel teljesen si...
2011-02-02 18:21:03
Pikáns máj cowboy módra
... majoránna, 2. kk. ételkeményítő.

A hagymát a fokhagymával az olajon megpároljuk, hozzátesszük a hártyáitól megtisztított, kis csíkokra vágott májat, és kevergetve 2-3 percig reszteljük. Fokozatosan hozzáadjuk a csíkokra vágott zöldpaprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, a fűszerpaprikát, a majoránnát, a borsot és a szójaszószt. Jól elkeverjük, és 2 dl vizet öntünk alá...
2009-05-01 01:13:54
Vadászleves
... kicsontozott és megmosott őznyakat apró kockákra vágjuk. Az apróra vágott hagymát zsírban megpirítjuk, amelyhez paradicsompürét öntünk. Hozzáadjuk a húst, és mérsékelt lángon tíz percig reszteljük, majd hozzákeverjük a lisztet. 2 liter vízbe tesszük a kockára vágott zöldségeket, az előzőleg zsíron megpirított húst, és puhára főzzük. A csont levét a zöldséggel a húsra öntjük, és 20...
2007-02-02 00:28:42
1 
Címkék: reszelt sajtot, olajon megpároljuk, hártyáitól megtisztított, csíkokra vágott, cikkekre vágott, apróra vágott, kockára vágott, előzőleg zsíron, csont levét, húsra öntjük, paradicsompürét, fűszerpaprikát, hozzákeverjük, ételkeményítő, megtisztított, körbevajazzuk, zöldpaprikát, fokhagymával, felforraljuk, hozzátesszük, paradicsomot, kicsontozott, zöldségeket, vadászleves, megpirított, fokozatosan, beletesszük, megpirítjuk, szójaszószt, megpároljuk, folyamatos, megvagyunk, majoránnát, reszteljük, zöldséggel, hozzáadjuk, elkeverjük, hártyáitól, kevergetve, maradékot, majoránna, megmosott, keveréket, mérsékelt, teljesen, őznyakat, előzőleg, csíkokra, sajtfánk, cikkekre, tésztába, ráöntjük, kockákra, keverjük, amelyhez, masszát, hagymát, lisztet, mellett, keverés, kockára, tesszük, reszelt, zsírban, puhára, apróra, vágjuk, vágott, főzzük, percig, öntünk,
© 2013 TVN.HU Kft.