Belépés
Tejszínes zellerkrémleves
... lébe.

Amikor puhák a zöldségek, adjunk hozzá 3 dl főzőtejszínt, és botmixerrel pürésítjük a levesünket.

Pirított zsemlekockával tálalva a legfinomabb.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Janosh küldte. Köszönjük!

For...
2015-01-27 19:51:35
Töktócsni
... feketeborsot adunk hozzá ízlés szerint.

Bő forró olajban spicckanálnyi adagokban kisütjük. Magában vagy tejfellel is fogyasztható, és nagyon finom.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Papusmaci küldte. Köszönjük!

Forrás: Mindmegette.hu...
2015-01-26 22:58:58
Görögdinnye sütemény
... mandulaaromát.

Pingponglabda nagyságú golyókat formázunk a pirosból. A zöldet szétlapítjuk, és rádolgozzuk a pirosra (ez lesz a héj). Hűtőbe tesszük, és tálaláskor cikkekre vágjuk.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Papusmaci küldte. Köszönjük!
|...
2015-01-26 22:57:13
Lőrinci lecsós szelet
... rászórom. Jól összekeverem, az elősütött húst ráteszem, utánízesítek, és annyi vizet teszek rá, hogy a hús megfőhessen.

Rizzsel vagy tarhonyával tálalom.



Megjegyzés:

Téli időszakban a befőzött lecsó is tökéletesen megfelel alapnak.

A rec...
2015-01-26 22:55:32
Tejszínes kukorica-krémleves II.
... majd tejszínt adunk hozzá. Ha a kukorica megpuhilt, összeturmixoljuk.

Reszelt sajttal tálaljuk. Némi pirított bacon vagy sajtos pirítós sem rontja el.



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Papusmaci küldte. Köszönjük!

Forrás: ...
2015-01-26 22:53:51
Fantasztikus fánkok
... fánkmondája is, amely szerint a fánk a XV. századi Berlinben született, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a mai napig a világ sok pontján Berlinerként emlegetik.

A farsangi időszak jellegzetes desszertje a fánk

Pontosan nem tudni, mikor sütötték az első fánkra emlékeztető é...
2015-01-25 22:32:57
Athéni gomba
... vaj

Elkészítés:

A gombafejeket megsózzuk, borssal ízesítjük. Olvasztott vajjal meglocsoljuk, és kb. 2 órát állni hagyjuk. Ezután teflonserpenyőben szép pirosra sütjük.



Kapormártással tálaljuk.

Megjegyzés:

Feltétként, köretként,...
2015-01-25 22:21:23
Almakompót
... vízben. Annak függvényeben, hogy mennyire savanyú az alma, keversz a vízbe cukrot is, és teszel bele 1 kiskanál őrölt fahéjat, aztán megfőzöd. Ennyi az egész :D



Megjegyzés:

A receptet és a fotót Manka küldte, további fotót Blackpaw küldött a recepthez. Köszö...
2015-01-25 22:19:18
Bazsalikomos csirkemell parmezános sajtszósszal...
... helyett...
2015-01-25 22:16:51
Lebbencsleves III.
... fűszerezem, és ízlés szerint zöldborsót teszek hozzá, majd a kockára vágott burgonyát is.

Ha minden megfőtt benne, lezárom, majd petrezselymet szórok bele.



Megjegyzés:

Egyszerű, gyors leves, ugyanakkor kiadós is.

A receptet és a fotót Su...
2015-01-25 22:15:16
1 2 3 ..............540 541 542 543 .......810 811 .......1079 1080 1081 
Címkék: Lebbencsleves III, fotót Janosh, fotót Papusmaci, zöldet szétlapítjuk, elősütött húst, befőzött lecsó, kukorica megpuhilt, farsangi időszak, első fánkra, gombafejeket megsózzuk, vízbe cukrot, fotót Manka, kockára vágott, összeturmixoljuk, zellerkremleves, zellerkrémleves, receptgaleriak, kapormártással, zsemlekockával, mandulaaromát, lebbencsleves, spicckanálnyi, petrezselymet, pingponglabda, meglocsoljuk, főzőtejszínt, szétlapítjuk, függvényeben, sajtszósszal, berlinerként, utánízesítek, fantasztikus, feketeborsot, bazsalikomos, összekeverem, gombafejeket, fogyasztható, mindmegette, gorogdinnye, tarhonyával, fánkmondája, tökéletesen, megfőhessen, emlékeztető, jellegzetes, rádolgozzuk, görögdinnye, legfinomabb, botmixerrel, csirkemell, parmezános, megjegyzés, desszertje, almakompót, lapokkepek, pürésítjük, feltétként, levesünket, olvasztott, tálaláskor, ugyanakkor, elkészítés, bizonyítja, almakompot, fűszerezem, időszakban, zöldborsót, megpuhilt, krémleves, tejszines, emlegetik,
© 2013 TVN.HU Kft.