|
|
|
... 2 ek. olívaolaj, 4-12 olívabogyó.
1. A zöldségeket megtisztítjuk. A gombát vékony szeletekre, a hagymát karikákra, a kaprot (néhány szél kivételével) finomra vágjuk. A paradicsomokat almaszerűen, vékony csíkban meghámozzuk, héjukat (mintegy rózsát formálva) feltekerjük, és félretesszük a díszítéshez. Magjaikat-levüket eltávolítjuk, a paradicsomhúst karcsú gerezdekre sze... |
2006-08-21 20:42:16 |
|
|
|
|
|
|
... csilipor, só, bors, 1 tasak (125 g) mozzarellagyöngy, 12-16 szem fekete olívabogyó, 50 g pácolt, nyers sonka vékony szeletben, egy dús szál bazsalikom, 4 kk. olívaolaj.
1. A paradicsomokat (egy kivételével) 2 percre forró, majd hideg vízbe dobjuk, meghámozzuk, magjaikat eltávolítjuk, húsukat felaprózzuk. A vörös- és a fokhagymát megtisztítjuk. Az előbbit finomra vágjuk,... |
|
2006-08-14 19:57:22 |
|
|
|
|
|
|
... hagymákat vastagabb cikkekre, a paprikákat h... |
2006-08-09 00:11:08 |
|
|
|
|
|
|
... felével, a kaporral, a bazsalikommal és a citromdarabokkal megtöltjük a pisztrángot.
A metélőhagymát, petrezselyem másik felét és a kimagozott olívabogyókat apróra vágjuk. A paradicsomokat kb. 1 percre forró vízbe mártjuk, héjukat lehúzzuk, magjukat eltávolítjuk és apróra kockázzuk. Mindezt a tejfölhöz keverjük. Hozzáadjuk a kapribogyót és a zöldborsot. Sóval, borssal í... |
|
2006-08-08 17:43:02 |
|
|
|
|