Belépés
Az időskori betegségeket is csökkenti a zöldbab


A zöldbab nem kerül fókuszba, azonban amilyen csendben meghúzódik a háttérben, olyannyira tömve van tápanyagokkal, azaz vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és olyannyira hasznos a szervezetünk számára. Hiszen még az időskori betegségek kialakulásának esélyét is csökken...
2024-04-09 22:21:34
A bab gyógyhatásairól
A cinkben, magnéziumban gazdag bab fokozza a szív és idegrendszer egészségét - paradicsomos babsalátarecepttel


A bab egy nagyon megosztó hüvelyes. Sokan kedvelik, sokan viszont nem preferálják. Szüleink és nagyszüleink asztalán rendszeresen szerepelt ez az ...
2024-04-07 22:13:57
Csicseriborsóliszt
Jót tesz az emésztésnek és csökkenti a gyulladást - csicseriborsóliszt

A csicseriborsóliszt magas rosttartalommal rendelkezik csakúgy, mint a bab, a lencse vagy a zöldborsó. A csicseriborsó és más hüvelyesek rendszeres fogyasztása csökkentheti a 2-es típusú cukorbetegség, az elhízás és a szívkoszorúér-betegség kialakulásának kockázatait. A csicseriborsónak és a bel...
2024-03-17 21:24:30
A retek segíti a máj munkáját


A C-vitaminban gazdag retek segíti a máj munkáját - kiüríti a toxinokat a szervezetből

A retek egy roppant egészséges zöldség, ugyanis tele van olyan értékes tápanyagokkal, amelyek aktívan hozzájárulnak az egészségünkhöz. Ezek a tápanyagok a következők...
2024-03-12 22:30:35
A szív egészségéért
Piros gyümölcsök és zöldségek a szív egészségéért

A szív egészsége mindennél fontosabb. A piros zöldségek és gyümölcsök nagyon is hozzájárulnak a szív egészségének fenntartásához, ugyanis tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat, és elősegítik a szervezet hidratációját, hiszen nagy mennyiségben tartalmaznak vizet is. Ezek a táplálékok nagyon sokat seg...
2024-03-11 22:36:12
Egy ősi gabona, amely egészséggel ajándékoz meg


Egy ősi gabona, amely egészséggel ajándékoz meg: bulgur - zöldbabos bulgursaláta-recepttel

A bulgur egy ősi étel, amelynek kimagasló a tápértéke és tápanyagtartalma. Már a Bibliában is említést tesznek róla, illetve az ókorban is nagyon kedvelték, és ...
2024-03-09 20:53:12
A burgonya egészségre gyakorolt hatásai


Az egyik leggyakoribb élelmiszer a világon nem más, mint a burgonya. Ez a táplálék az egész világon nagyon népszerű, és háború idején is gyakran csak ezt fogyasztották az emberek. Nem pusztán azért, mert többek között ez a táplálék volt elérhető, hanem azért is, mivel ...
2024-03-05 21:19:01
Egészséges zöldségek és gyümölcsök

Egészséges zöldségek és gyümölcsök - színesek, illatosak és jót tesznek nekünk

A gyümölcsöknek és zöldségeknek mindenképpen a napi étrend részét kell képezniük, hiszen kulcsszerepük van az egészség megőrzésében és a betegségek elkerülésében. Olyan alapvető vitamin...
2024-03-03 20:44:45
A 10 legegészségesebb növény
Tudósok megállapították, hogy melyik a 10 legegészségesebb élelmiszer a világon.

Íme a lista

Cékla

Miért egészséges?
Alkotóelemei csökkentik a vér homociszteinszintjét, amely az érfalak meszesedését okozza. Természetes színezőanyaga pedig csökkenti a rák kialakulásának esélyét.

Hogyan fogyasszuk?
Gyökere és levele egyaránt fo...
2024-03-02 21:31:23
Tumor ellen és bőrgyulladásra gyógyszer a ribizli!


Kitűnő gyógyszer, sok C-vitamint, antioxidánst és növényi rostot tartalmaz, zsírégető tulajdonsága miatt ajánlott fogyókúrázóknak.

Flavonoidjainak és béta-karotinjának köszönheti tumor ellenes hatását. Hallgat a ribiszke és a vadegres névre is.

A...
2024-03-01 21:08:14
1 2 3 .....................69 70 ...........104 105 ...........138 139 140 
Címkék: időskori betegségeket, retek segíti, szív egészségéért, burgonya egészségre, szervezetünk számára, időskori betegségek, nagyon megosztó, gyulladást &#8211, lencse vagy, 2-es típusú, roppant egészséges, szív egészsége, piros zöldségek, szív egészségének, szervezet hidratációját, táplálékok nagyon, egyik leggyakoribb, egész világon, táplálék volt, napi étrend, egészség megőrzésében, betegségek elkerülésében, érfalak meszesedését, vadegres névre, legegészségesebb, csicseriborsónak, tápanyagtartalma, gyógyhatásairól, flavonoidjainak, antioxidánsokat, megállapították, rosttartalommal, fogyókúrázóknak, bőrgyulladásra, kialakulásának, egészségünkhöz, fenntartásához, fogyasztották, tápanyagokkal, hidratációját, szívkoszorúér, hozzájárulnak, elkerülésében, cukorbetegség, csicseriborsó, színezőanyaga, kulcsszerepük, gyümölcsöknek, szervezetből, tulajdonsága, rendszeresen, karotinjának, szervezetünk, vitaminokkal, bulgursaláta, meszesedését, magnéziumban, leggyakoribb, tartalmaznak, zöldségeknek, betegségeket,
© 2013 TVN.HU Kft.