|
|
|
... gyümölcsök és zöldségek színüket az antociánoknak köszönhetik. Rendkívül hatékony antioxidánsok, csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, meggátolják például a vérrögök (thrombusok) képződését. Ilyen hatású tehát nemcsak a vörösbor és alapanyaga, a szőlő, hanem a cseresznye, áfonya, cékla, málna vagy éppen a vöröskáposzta is.
Zöldessárga látásvédők
... |
2011-09-26 12:05:35 |
|
|
|
|
|
|
... megbetegedések kialakulásának megelőzését, illetve késleltetését. A fokhagyma kúraszerű alkalmazása mérsékli a thrombocyták (vérlemezkék) összetapadásának mértékét, védő hatású a vérrögök (thrombusok) létrejöttével szemben, valamint csökkenti a vér káros koleszterinszintjét. Véralvadásgátlót szedő betegek esetén a fokhagyma rendszeres bevitele az étrendbe módosíthatja a gyógyszer ... |
|
2011-02-21 21:14:03 |
|
|
|
|
|
|
... erek, és ezzel csökken a szervek vér- és oxigénellátása. A nikotin különösen negatív hatást gyakorol a szív koszorúereire, mert azok összeszűküléséhez vezet, és elősegíti a vérrögök (thrombusok) képződését. Mindkét folyamat a koszorúerek elzáródásához és szívinfarktushoz vezethet.
A cigarettafüst a nikotinon kívül természetesen további káros anyagokat tartalmaz, köztük ... |
2011-01-28 18:49:26 |
|
|
|
|
|
|
... megbetegedések kialakulásának megelőzését, illetve késleltetését. A fokhagyma kúraszerű alkalmazása mérsékli a thrombocyták (vérlemezkék) összetapadásának mértékét, védő hatású a vérrögök (thrombusok) létrejöttével szemben, valamint csökkenti a vér káros koleszterinszintjét. Véralvadásgátlót szedő betegek esetén a fokhagyma rendszeres bevitele az étrendbe módosíthatja a gyógyszer ... |
|
2010-05-26 15:02:38 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölcsök és zöldségek színüket az antociánoknak köszönhetik. Rendkívül hatékony antioxidánsok, csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, meggátolják például a vérrögök (thrombusok) képződését. Ilyen hatású a szőlő, a cseresznye, áfonya, cékla, málna vagy éppen a vörös káposzta is.
Zöldessárga látásvédők
A spenót, zöldbab vagy éppen a zöldpaprika sz... |
|
2010-04-01 14:59:11 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölcsök és zöldségek színüket az antociánoknak köszönhetik. Rendkívül hatékony antioxidánsok, csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, meggátolják például a vérrögök (thrombusok) képződését. Ilyen hatású a szőlő, a cseresznye, áfonya, cékla, málna vagy éppen a vörös káposzta is.
Zöldessárga látásvédők
A spenót, zöldbab vagy éppen a zöldpa... |
2010-02-09 13:30:20 |
|
|
|
|
|
|
... gyümölcsök és zöldségek színüket az antociánoknak köszönhetik. Rendkívül hatékony antioxidánsok, csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, meggátolják például a vérrögök (thrombusok) képződését. Ilyen hatású tehát nemcsak a már említett vörösbor és alapanyaga, a szőlő, hanem a cseresznye, áfonya, cékla, málna vagy éppen a vöröskáposzta is.
Zöldessárga látásvédő... |
2010-01-22 12:33:01 |
|
|
|
|