|
|
|
... felkarikázzuk, és a fele mennyiséggel kirakjuk a tál alját. Erősen sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk rozmaringgal és kakukkfűvel és összetört babérlevelekkel az egészet.
2.) A csirkecombokat besózzuk és bedörzsöljük csirkefűszerrel. Szépen elrendezzük a combokat a burgonyán. Minden csirkecombra egy-egy vékony szelet angol szalonnát teszünk, majd az egész tetejére 4 szelet hú... |
2008-05-16 09:54:33 |
|
|
|
|
|
|
... felkarikázzuk, és a fele mennyiséggel kirakjuk a tál alját. Erősen sózzuk, borsozzuk, majd megszórjuk rozmaringgal és kakukkfűvel és összetört babérlevelekkel az egészet.
2.) A csirkecombokat besózzuk és bedörzsöljük csirkefűszerrel. Szépen elrendezzük a combokat a burgonyán. Minden csirkecombra egy-egy vékony szelet angol szalonnát teszünk, majd az egész tetejére 4 szelet hú... |
|
2008-05-10 13:05:10 |
|
|
|
|
|
|
... margarin
1/2 citrom leve és reszelt héja
4 kávéskanál apróra vágott, friss kapor
3 dkg liszt
5 dkg vöröshagyma
2 dl tejföl (12%-os)
Elkészítés: A csirkecombokat lemossuk, konyhai papírtörlővel leszárítjuk, majd mélyebb serpenyőben, kevés felforrósított margarinon átpirítjuk. Sóval, a citromlével meg a reszelt héjával, a kaporral ízesítjük, és k... |
2008-05-09 13:36:46 |
|
|
|
|
|
|
...
15 dkg paprika,
1 db vöröshagyma,
margarin,
petrezselyem,
só, bors, paprika, bazsalikom, oregánó, majoránna.
Elkészítés:
A csirkecombokat lemossuk, besózzuk, és majoránnával bedörzsöljük. A zöldségeket megtisztítjuk, és felaprítjuk. A tál aljára tesszük a zöldségek felét és a csirkecombokat, kevés olívaolajjal megkenjük, ... |
|
2008-05-08 18:45:31 |
|
|
|
|
|
|
...
Hozzávalók:
csirkecomb,
méz,
sör,
alma,
aszaltszilva,
só
Elkészítés:
A csirkecombokat megmossuk, és bőrüket nem szedjük le. Besózzuk, és alufóliával letakart tepsibe tesszük, és fél órát sütjük 200 fokon. Kb. 1 ... |
|
2008-05-08 15:59:53 |
|
|
|
|
|
|
... babérlevél,rozmaring ágacska, só, bors
Elkészítés:
Az olivaolajon párold meg az összevágott vöröshagymát, utána tedd bele a szétkapart fokhagymákat, kicsit forgasd át, majd tedd rá csirkecombokat (ha fogyókúrázol bőrözd le előtte). Sózd, borsozd, dobd rá a babért és a rozmaringot, majd az összevágott paradicsomot. Főzd puhára. Szedd ki a húsokat, és a mártást paszí... |
2008-04-24 09:17:51 |
|
|
|
|
|
|
... mustárt összekeverjük, és óvatosan a csirke bőre alá töltjük. Meglocsoljuk olívaolajjal, és beszórjuk liszttel. Egy tepsiben felmelegítünk 4 evőkanál olívaolajat, és megpirítjuk a csirkecombokat minden oldalon. Ha a csirkék kellemesen megpirultak, kiszedjük egy tálra. A maradék olajba beleszórjuk a hagymát, a fokhagymát és a zellerszárat, és megpirítjuk őket. Ha ez kész, akkor a c... |
2008-04-23 09:45:17 |
|
|
|
|
|
|
... sütőben készre sütöm. A hagymát nagyon apróra vágom, és kevés olajon megdinsztelem, majd hozzárakom a ketchupot és a mézet, összeforralom, megsózom, megborsozom. Az időközben elkészült csirkecombokat egy lapos tűzálló tálra rendezem (a tepsiben is maradhat, de akkor a sütés közben keletkezett levet leöntöm), mindegy tetejét bekenem a ketchupos mázzal, és visszateszem a sütőbe, hog... |
2008-04-20 21:22:12 |
|
|
|
|
|
|
Hozzávalók:
5 csirkecomb, 3-4 ek. olaj, 3-4 ek. sötét szójaszósz, 2 gerezd fokhagyma, 2 cm-nyi friss gyömbér, 2 ek. barna cukor, 7,5 dl Coca-Cola, só.
A csirkecombokat, miután a bőrüket lehúztuk, a forgónál kettévágjuk. Lábasban vagy magas peremű serpenyőben megforrósítjuk az olajat, s a húst körös-körül megpirítjuk rajta. Meglocsoljuk a szójaszó... |
2008-04-20 00:42:26 |
|
|
|
|
|
|
... serpenyő alján.
só
bors
olaj
sok fokhagyma
mandula, mazsola, napraforgó-, szezámmag
édes fehér bor
méz
Elkészítés:
A csirkecombokat megsózom, borsozom, majorannázom. (Finomabb ha előtte este ezt már megteszem.) Edénybe olajat forrósítok, (nem baj ha egy kicsit több az olaj, mert így több és sűrűbb lesz majd a szaftija... |
2008-04-14 20:11:36 |
|
|
|
|