Belépés
Zöldborsóragu sonkával
... a sárgaborsót a sonka főzővizébe, adjuk hozzá a felkockázott burgonyát és a fagyasztott zöldborsót. ĺzesítsük sóval és darált feketeborssal, majd főzzük 15 percig. Ha a zöldségek is megpuhultak, botmixerrel pürésítsük, de ne teljesen, elég ha csak párszor belekeverünk a bekapcsolt mixerrel, hogy maradjanak benne nagyobb darab zöldségek is. Szeleteljük fel vékony csíkokra a megfőzö...
2007-03-23 00:38:22
pikáns leves pulykamellből
... fokhagymával, majd felöntöm kb. 2 l vízzel. A tárkonyból is teszek hozzá egy keveset. Addig főzöm, amíg a hús nagyjából megpuhul. Ekkor hozzáadom a krumplit és a sárgarépát. Ha azok is megpuhultak, hozzákeverem a zöldbabot. A tejfölt, tejszínt és lisztet kikeverem alaposan. A meleg levesből egy keveset hozzáadok, alaposan eldolgozom, majd ezzel behabarom a levest. Egyet forralok m...
2007-02-26 05:31:20
Pikáns leves pulykamellből
... fokhagymával, majd felöntöm kb. 2 l vízzel. A tárkonyból is teszek hozzá egy keveset. Addig főzöm, amíg a hús nagyjából megpuhul. Ekkor hozzáadom a krumplit és a sárgarépát. Ha azok is megpuhultak, hozzákeverem a zöldbabot. A tejfölt, tejszínt és lisztet kikeverem alaposan. A meleg levesből egy keveset hozzáadok, alaposan eldolgozom, majd ezzel behabarom a levest. Egyet forralok m...
2007-01-25 14:32:27
Spárgakrémleves barna kenyérel
... kíméletesen főzzük 40 percen át.
2. A fövő lébe 4 percre belemártjuk a spárgafejeket is egy szűrőkanál segítségével, majd kivesszük, félretesszük.
3. Amikor a spárgadarabok megpuhultak, belefacsarjuk a citrom levét, majd összeturmixoljuk, és finom szűrőn leszűrjük.
4. Ismét felforraljuk, megszórjuk a metélőhagymával, beleteszszük a tejszínt, ha szükséges, ízesítjük,...
2006-11-30 01:00:15
Hagymaleves burgonyával
... vaj felolvadt, felöntjük fehérborral. A zöldségeket félpuhára pároljuk, majd a csillagánizzsal fűszerezzük, és felöntjük annyi vízzel, hogy kb. 1,2 l levest ...
2006-11-10 18:25:50
1 2 3 .......27 28 ....41 42 ....54 55 56 
Címkék: sonka főzővizébe, felkockázott burgonyát, fagyasztott zöldborsót, bekapcsolt mixerrel, meleg levesből, keveset hozzáadok, fövő lébe, szűrőkanál segítségével, spárgadarabok megpuhultak, citrom levét, zöldségeket félpuhára, csillagánizzsal fűszerezzük, összeturmixoljuk, csillagánizzsal, spárgakrémleves, metélőhagymával, pulykamellből, zöldborsóragu, spárgafejeket, feketeborssal, spárgadarabok, belefacsarjuk, fokhagymával, felkockázott, felforraljuk, hozzákeverem, segítségével, beleteszszük, félretesszük, belekeverünk, szeleteljük, fűszerezzük, botmixerrel, hagymaleves, kíméletesen, belemártjuk, megpuhultak, fehérborral, burgonyával, zöldségeket, fagyasztott, sárgaborsót, maradjanak, tárkonyból, főzővizébe, eldolgozom, megszórjuk, bekapcsolt, sárgarépát, zöldborsót, pürésítsük, szűrőkanál, hozzáadom, kikeverem, nagyjából, félpuhára, zöldbabot, kivesszük, hozzáadok, leszűrjük, behabarom, szükséges, ízesítjük, felöntjük, felolvadt, burgonyát, zöldségek, mixerrel, tejszínt, krumplit, levesből,
© 2013 TVN.HU Kft.