|
|
|
... és hosszában vágjuk - fel félcentis szeletekre. A padlizsánt hámozzuk meg, és a cukkinihoz hasonlóan szeleteljük. Hevítsünk olajat, és süssük elő benne a cukkinit- és padlizsánt. A paradicsomot hámozzuk meg, karikázzuk föl vastagabb szeletekre, a hagymát szintúgy. A paprikákat csumázzuk ki, vágjuk csíkokra. A füstölt sajtot szeleteljük nagyon vékonyra, vagy már eleve így kérjük... |
2011-07-06 22:00:19 |
|
|
|
|
|
|
... és hosszában vágjuk - fel félcentis szeletekre. A padlizsánt hámozzuk meg, és a cukkinihoz hasonlóan szeleteljük. Hevítsünk olajat, és süssük elő benne a cukkinit- és padlizsánt. A paradicsomot hámozzuk meg, karikázzuk föl vastagabb szeletekre, a hagymát szintúgy. A paprikákat csumázzuk ki, vágjuk csíkokra. A füstölt sajtot szeleteljük nagyon vékonyra, vagy már eleve így kérjük... |
|
2011-06-24 22:06:59 |
|
|
|
|
|
|
... tűzről, és megszórjuk a fűszerpaprikával. Felöntjük annyi vízzel, hogy kétujjnyival ellepje, és ha felforrt, közepes tűzön 10 percig főzzük. Rászórjuk a kockákra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, és habarással besűrítjük. Ha felforrt, sózzuk, borsozzuk, és lehúzzuk a tűzről, hogy ki ne csapódjon a tejföl. Tálaláskor a hússzeleteket a tejfölös tésztára fektetjük, és meglocsol... |
2011-01-14 23:39:02 |
|
|
|
|