Belépés
Mit egyek, ha akut májgyulladá
... * zöldborsópüré- leves, zöldségleves

Levesbetétek:

* cérnametélt
* búzadara
* rizs
* húsgombóc
* májgombóc
* zsemlegombóc

Főzelékek:

* burgonyafőzelék
* finomfőzelék-püré
* parajfőzelék, salátafőzelék
* sárgarépa-főzelék
* tökfőzelék
* zöl...
2011-02-20 21:25:36
sörben sült CSÜLÖK
... húsra, és az edényt légmentesen lezárjuk, sütő...
2010-12-30 11:33:36
Pikáns kacsaragu
... fokhagymát, és a húsra ráöntöm. Jól összeforralom, közben folyamatosan kevergetem, ne...
2010-12-10 06:00:48
x
... sütőben süssük 20 percig.
#3002
2012. január 22. 13:48
Válaszolj!






Máthé Györgyné Rozália [Huga...


Zsemlegombóc
Kell hozzá: 4-5 db zsemle, tojás, liszt, só, őrölt bors, petrezselyem zöldje.
Az apró kockára vágott zsemlét sütőben (kevergetve néha) pirítsd meg kicsit. Két t...
2010-12-03 21:03:05
FŐTT libaHÚS MANDULÁS TORMÁBAN
... visszateszem a sűrű mártásba. Ezután keverem hozzá a mandulát és a res...
2010-12-03 05:47:33
FŐTT libaHÚS MANDULÁS TORMÁBAN
... visszateszem a sűrű mártásba. Ezután keverem hozzá a mandulát és ...
2010-12-01 05:42:16
Sörben sült csülök
... az összes fűszert és ráöntöm a sört meg...
2010-11-27 17:51:08
Tyúkhúsleves zsemlegombóccal
... csontjáról, és kockákra vágjuk. A zöldséget szintén kockára vágjuk. A visszamaradt levest sóval, borssal ízesítjük, leszűrjük, és ismét felforraljuk. Ekkor a petrezselymet belekeverjük a zsemlegombóc tésztába, szerecsendióval ízesítjük, és egy kevés zsemlemorzsával megkötjük. Apró gombóckákat formálunk a masszából, s a forrásban lévő húslevesbe téve kb. 10-15 percig főzzük. Ekkor ...
2010-11-16 20:49:58
Kertész muffin
... várni az első borsótermést, abból lesz az igazán finom a ...
2010-11-12 15:05:36
Tyúkhúsleves zsemlegombóccal
Tyúkhúsleves zsemlegombóccal
............................

Hozzávalók: 1 tyúk, 2 l víz, leveszöldség, (sárgarépa, zeller, stb.)
2 evőkanál zöldborsó, egy kis fej hagyma, só, bors, csirkeaprólék
(zúza, máj, és szív), 2 csokor petrezselyem, 2 szikkadt zsemle, 2
tojás, őrölt szerecsendió, tej a zsemle áztatásához, zsemlemorzsa.

El&...
2010-11-04 04:34:06
1 2 3 4 5 
Címkék: MANDULÁS TORMÁBAN, Máthé Györgyné Rozália, edényt légmentesen, húsra ráöntöm, apró kockára, sűrű mártásba, összes fűszert, zöldséget szintén, visszamaradt levest, petrezselymet belekeverjük, zsemlegombóc tésztába, kevés zsemlemorzsával, forrásban lévő, első borsótermést, igazán finom, zsemle áztatásához, burgonyafőzelék, zsemlegombóccal, szerecsendióval, zsemlemorzsával, petrezselymet, csirkeaprólék, összeforralom, zöldborsópüré, salátafőzelék, parajfőzelék, petrezselyem, zsemlegombóc, belekeverjük, finomfőzelék, levesbetétek, szerecsendió, folyamatosan, leveszöldség, tyúkhúsleves, visszamaradt, visszateszem, zöldségleves, zsemlemorzsa, felforraljuk, borsótermést, cérnametélt, májgyulladá, gombóckákat, áztatásához, légmentesen, fokhagymát, tökfőzelék, hozzávalók, kevergetem, kevergetve, húslevesbe, csontjáról, kacsaragu, formálunk, forrásban, válaszolj, sárgarépa, ízesítjük, megkötjük, masszából, leszűrjük, májgombóc, húsgombóc, zöldborsó, főzelékek, zöldséget, tésztába, györgyné, mandulás, kockákra,
© 2013 TVN.HU Kft.