|
|
|
... Ha a leve elpárologna, pótoljuk. Közben forrásban lév... |
2011-01-26 16:35:16 |
|
|
|
|
|
|
... megmelegíthetjük a mikróban, hogy könnyen el lehessen keverni. Utána hozzátesszük a lisztet és a sütőport. Majd kevergetés közben hozzáöntjük a tejet.
Kivajazott muffin-sütőbe adagoljuk, mindegyik tetejére vághatunk 1-1 banánkarikát. Előmelegített sütőbe toljuk, és 18 percig sütjük 180 fokon.
Megjegyzés:
Lehet, hogy nem kell bele az összes tej, ez az ál... |
2011-01-26 09:36:54 |
|
|
|
|
|
|
... helyre tesszük a kovászt, és hagyjuk megkelni. Ezalatt a margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd a beérett kovászt.
További keverés közben adagoljuk hozzá az ízesítőanyagokat, a tejben feloldott sót, a lisztet és a folyadékot. Addig kell keverni, míg hólyagot nem vet a tészta, és elválik az edény falától. (Ez nem egy perces mutatvány..... |
2011-01-25 19:26:56 |
|
|
|
|
|
|
... vágott hagymát és gombát pirítunk, sóval, bazsalikommal és petrezselyemzölddel fűszer... |
2011-01-25 14:54:21 |
|
|
|
|
|
|
... átnyomjuk, a leszúrt zöldborsóhoz adunk egy deci tejet, jól összeturmixoljuk, és ... |
2011-01-24 21:03:21 |
|
|
|
|
|
|
... vagy élelmekkel (növényi rostok) együtt alkalmazva, azonban kiürülésüket lassíthatjuk, de a megfelelő mennyiség alkalmazása ekkor is szükséges. Gyermekek esetén, súlyuknak megfelelően adagoljuk, napi 6 alkalomra szétosztva, tehát 4 óránkénti bevétele szükséges. A felnőtteknél is ajánlott a 4-6 órás időközben való fogyasztása. Általános alkalmazásban, egymás utáni 5 napon keresztül... |
2011-01-20 13:26:23 |
|
|
|
|
|
|
... olvasztott vajat a cukorral, a tojásokkal és a tejjel,
majd hozzáadjuk a lisztes keverékhez.
Az aszalt szilvát darabokra vágjuk, és hozzáadjuk a tésztához, végül a muffinformákba adagoljuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül, elkészítjük a banánszószt:
A banánokat apróra vágjuk (néhány karikát félretehetünk díszítésnek), egy kevés vajjal és ízlés... |
2011-01-18 13:56:18 |
|
|
|
|
|
|
... Amikor összeestek, rátesszük a paradicsomokat, ha... |
2011-01-18 13:53:47 |
|
|
|
|