|
|
|
... kihűlt, de puha vajat, és a tojásfehérje-hab egyharmadát. Végül óvatosan beleforgatjuk a maradék lisztet és ... |
2007-05-04 02:26:41 |
|
|
|
|
|
|
... karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel.
Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal,
nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
|... |
|
2007-04-26 10:00:03 |
|
|
|
|
|
|
... kihűlt, de puha vajat, és a tojásfehérje-hab egyharmadát. Végül óvatosan beleforgatjuk a maradék lisztet és tojáshabot is. A m... |
2007-03-22 11:39:36 |
|
|
|
|
|
|
... Igmándi.
Vacsora : Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.
Szombat :
Reggeli: Jodhurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd : "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.... |
|
2007-03-17 21:36:25 |
|
|
|
|
|
|
...
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.
Szombat
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve. Ebéd: ,,Halászlé, túrós-csusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt Parád-i vízzel,
Vacsora: Paradics... |
|
2007-03-03 22:55:11 |
|
|
|
|
|
|
...
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora: Para... |
2007-02-18 21:00:47 |
|
|
|
|
|
|
...
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölése.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora... |
2007-02-13 11:05:40 |
|
|
|
|
|
|
... Igmándi.
Vacsora: Hasított karalábé, dúsan díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeinek kiküszöbölésére.
SZOMBAT:
Reggeli: Joghurtba mártott almaszeletek, limonádé szaharinnal, nyomelemekkel ízesítve.
Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns epigramma megalkotása, egy teljes kockasajt parádi vízzel.
Vacsora... |
2007-02-12 14:44:17 |
|
|
|
|
|
|
... 1 evőkanál porcukor
Elkészítése:
Az almát megmossuk, meghámozzuk, eltávolítjuk a magházukat, és vékony szeletekre vágjuk. A formát kivajazzuk, és lerakjuk az almaszeleteket (egymásra, mint a tetőcserepeket). Fahéjas cukorral meghintjük. A tetejére vajdarabkákat teszünk. Előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük, hogy a tetejére szórt cukor karamellizálódjon.... |
2006-11-03 22:18:28 |
|
|
|
|
|
|
... Egy kb. 26 cm átmérőjű tortaformát sütőpapírral kibélelünk, és beletesszük a tésztát. Villával megszurkáljuk, és zsemlemorzsával beszórjuk, majd 15 percre hideg helyre tesszük. Az almaszeleteket egyenletesen elosztjuk a tésztán. A szedret, a cukrot és a mandulát óvatosan összevegyítjük, és az almarétegre simítjuk. A maradék tésztát is kinyújtjuk, befedjük vele a tölteléket. A tojá... |
2006-10-05 14:58:44 |
|
|
|
|