Belépés
Vacsoracsata-Viktor-Főétel
Nyírségi gombóc leves Ózon módra



Hozzávalók 5 személyre:

70 dkg borjúhús
30 dkg répa
1 kisebb zeller
2 db petrezselyem gyökér max 20 dkg
20 dkg burgonya 20
20 dkg liszt
1 egész tojás
1 cs petrezselyem zöld
10 dkg teavaj...
2009-02-17 20:51:17
Vacsoracsata-Viktor-Előétel
Füstölt lazac salátaágyon, tormával



Hozzávalók:

lazac
1 ropogós saláta
1 adag tartármártás
1 citrom
bors

Elkészítés:

A salátát megmossuk, apróra tépkedjük. A tartárt összekeverjük, majd a salátára borítjuk, átforga...
2009-02-17 20:49:43
Vacsoracsata-Kammerer-Desszert
Mézes-mákos guba vörös áfonya lekvárral



Hozzávalók:

8 kifli
6 dl tej
5 dkg vaj
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg mák
3 szegfűszeg
1 mokkáskanál reszelt citromhéj
10 dkg porcukor
3 evőkanál méz

Elkészítés:...
2009-02-17 20:46:38
Vacsoracsata-Kammerer-Főétel
Harcsapaprikás kapros gnocchival



Hozzávalók:

afrikai harcsa
lecsós alaphoz: paprika, paradicsom
vöröshagyma
zsír
2 dl tejföl
20 g liszt
fűszerpaprika

fokhagyma
köménymag
kapor
gnocchi

Elkészít...
2009-02-17 20:45:31
Vacsoracsata-Kammerer-Előétel
Hideg kacsamáj zsírjában sütve, lilahagyma karikákkal



Hozzávalók:

kacsamáj
ízlés szerint fűszerek, só bors,
lila hagyma
pirítós

Elkészítés:

A kacsamájat vágjuk kb. 2 cm vastagságú szeletekre, sózzuk és borsozzuk. Tegyük ...
2009-02-17 20:44:27
Vacsoracsata-Ági-Desszert
Csokoládé mousse



Hozzávalók:

40 dkg étcsokoládé
3 db tojás
0,5 liter tejszín kemény habbá verve
3 evőkanál cukor

Elkészítés:

Vízgőz felett, kevergetés mellett olvasszuk meg a csokoládét. Majd egy nagy keverő tálba üssük ...
2009-02-17 20:43:14
Vacsoracsata-Ági-Főétel
Tejszínes mustáros pulyka olasz tésztával



Hozzávalók:

40 dkg pulykamell filé
3 dl tejszín
3 szál újhagyma
1 csokor bazsalikomlevél

darált bors
4 evőkanál olívaolaj
40 dkg tészta, 2 evőkanál mustár

Elkészítés:...
2009-02-17 20:42:51
Vacsoracsata-Ági-Előétel
Sonkába tekert rukkola saláta



Hozzávalók:

20 dkg juhtúró
2 evőkanál pesto
12 szelet sonka
10 dkg rukkola levél
2 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

Tegyük egy tálba a túrót, kanalazzuk rá a pestót, majd keverjük jól öss...
2009-02-17 20:42:22
Vacsoracsata-Anita-Desszert
Narancsos - diós süti



Hozzávalók:

20 dkg darált dió
20 dkg kristálycukor
1 púpozott evőkanál zsemlemorzsa
1/2 sütőpor
10 tojás
5 dkg kakaó
1 csomag margarin
kávé
tejszín
1 narancs

Elkészítés:
...
2009-02-17 20:41:46
Vacsoracsata-Anita-Főétel
Magyaros- fehérpecsenye



Hozzávalók:

1 kg fehérpecsenye
1 kg paradicsom
1/2 kg paprika
4 hagyma
bors
pirospaprika
mustár

Elkészítés:

A vékony szeletekre vágott húst befűszerezzük és állni hagyjuk. Olajon ha...
2009-02-17 20:38:40
1 2 3 ..................896 897 .........1345 1346 ........1759 1760 1761 .1792 1793 1794 
Címkék: salátát megmossuk, tartárt összekeverjük, salátára borítjuk, kacsamájat vágjuk, nagy keverő, vékony szeletekre, bazsalikomlevél, harcsapaprikás, befűszerezzük, kristálycukor, fehérpecsenye, fűszerpaprika, összekeverjük, vacsoracsata, petrezselyem, tartármártás, zsemlemorzsa, pirospaprika, étcsokoládé, mokkáskanál, salátaágyon, vöröshagyma, leadimages, hozzávalók, kevergetés, elkészítés, pulykamell, csokoládét, karikákkal, vastagságú, szeletekre, lilahagyma, gnocchival, kacsamájat, kanalazzuk, paradicsom, szegfűszeg, narancsos, olívaolaj, borsozzuk, lekvárral, tésztával, zsírjában, tejszínes, olvasszuk, csokoládé, megmossuk, citromhéj, fokhagyma, köménymag, tépkedjük, személyre, vaníliás, kammerer, borjúhús, porcukor, evőkanál, desszert, keverjük, kacsamáj, mustáros, újhagyma, nyírségi, fűszerek, elkészít, magyaros, tormával, salátára, borítjuk, púpozott, burgonya,
© 2013 TVN.HU Kft.