Belépés
Már tudom, mitől olyan finom!
... olívaolaj,
só,
őrölt fekete bors,
40 ml balzsamecet.

Elkészítés:

Szeleteljük fel a gombát kisebb darabokra. Ha kicsik a gombák, akkor nem kell felvagdosni. Keverjük össze a fokhagymát az olajjal, a sóval és a többi fűszerrel, az így kapott fűszeres levet öntsük rá a gombára, kavarjuk jól össze és hagyjuk állni 20 percet. Tegyük a go...
2017-06-20 18:52:07
1 
Címkék: gombát kisebb, többi fűszerrel, szeleteljük, balzsamecet, felvagdosni, fokhagymát, elkészítés, darabokra, fűszerrel, olívaolaj, kavarjuk, fűszeres, keverjük, hagyjuk, gombára, olajjal, gombát, kisebb, gombák, tegyük, kicsik, percet, fekete, kapott, öntsük, tudom, össze, olyan, mitől, finom, őrölt, többi, sóval, állni, levet, akkor,
© 2013 TVN.HU Kft.