|
|
|
... burgonyában. Ezekben az élelmiszerekben kevés a nátrium, a nátriumszegény táplálkozás pedig csökkenti a vérnyomást.
Emellett táplálkozzunk kiegyensúlyozottan. Spóroljunk a zsírral, fogyasszunk bőségesen gyümölcsöt és zöldséget, igyunk elegendő mennyiséget - leginkább vizet. Részesítsük előnyben a telítetlen zsírokat, amelyek a halban és a növényi olajokban találha... |
2013-08-19 11:58:48 |
|
|
|
|
|
|
... de nem lekvár, savanyú, de nem savanyúság, fűszeres és gyakran égetően csípős, de nem ételízesítő, ám túl tömény ahhoz is, hogy köretként, főzelékként egyszerre nagyobb mennyiségben fogyasszunk belőle. Nem olyan híg, mint egy mártás; darabos, nem pedig krémszerű, mint egy püré. Zöldségből-gyümölcsből főzik, ecettel-cukorral tartósítják, inkább elteszik, mint frissen tálalják. Hide... |
|
2013-08-18 12:59:53 |
|
|
|
|
|
|
... boldog, kellemes gondolatokkal töltjük meg. Érezzük a szeretet rezgő érzését mindenben, ami szép. Üljünk egyenesen, hallgassunk jó zenét, s csakis jó minőségű, azaz természetes ételeket fogyasszunk. Köszönettel és örömmel gondoljunk minden bennünket körülvevő dologra. Van-e ön számára valamiféle mélyebb jelentése a szeretet, hit, remény és a jóindulat szavaknak? Rendelkeznek-e e... |
2013-08-18 07:36:15 |
|
|
|
|
|
|
... boldog, kellemes gondolatokkal töltjük meg. Érezzük a szeretet rezgő érzését mindenben, ami szép. Üljünk egyenesen, hallgassunk jó zenét, s csakis jó minőségű, azaz természetes ételeket fogyasszunk. Köszönettel és örömmel gondoljunk minden bennünket körülvevő dologra. Van-e ön számára valamiféle mélyebb jelentése a szeretet, hit, remény és a jóindulat szavaknak? Rendelkeznek-e e... |
|
2013-08-17 07:04:43 |
|
|
|
|
|
|
... csökkenthetjük a rák kialakulásának veszélyét:
Ételek készítése: az elfogyasztott ételek egyharmada nyers. Nagyon fontos, hogy elkerüljük a sütést, inkább főtt vagy párolt ételeket fogyasszunk.
Szénhidrát és cukor: csökkentsük vagy teljesen vegyük ki a finomított cukrot, gabona alapú ételeket az étrendünkből. A bio-gabona, feldolgozatlan gabona is ki kell ker... |
|
2013-08-14 14:32:29 |
|
|
|
|
|
|
... a rák kialakulásának veszélyét:
Ételek készítése: az elfogyasztott ételek egyharmada nyers. Nagyon fontos, hogy elkerüljük a sütést, inkább főtt vagy párolt ételeket fogyasszunk.
Szénhidrát és cukor: csökkentsük vagy teljesen vegyük ki a finomított cukrot, gabona alapú ételeket az étrendünkből. A bio-gabona, feldolgozatlan gabona is ki kell kerüljön a... |
2013-08-14 14:18:14 |
|
|
|
|
|
|
... a rák kialakulásának veszélyét:
Ételek készítése: az elfogyasztott ételek egyharmada nyers. Nagyon fontos, hogy elkerüljük a sütést, inkább főtt vagy párolt ételeket fogyasszunk.
Szénhidrát és cukor: csökkentsük vagy teljesen vegyük ki a finomított cukrot, gabona alapú ételeket az étrendünkből. A bio-gabona, feldolgozatlan gabona is ki kell kerüljön a... |
2013-08-12 22:01:08 |
|
|
|
|
|
|
... Erősíti az immunrendszert
A C vitamin hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez, ellenben nem képes
tárolni a szervezet. Éppen ezért nagyon fontos, hogy olyan ételeket fogyasszunk,
amelyek tele vannak C vitaminnal. A citromban lévő bioflavonoidok a C vitaminnal
együtt növelik az antioxidáns kapacitást és erősítik az immunrendszert.
5. Kiváló ... |
2013-08-11 16:36:16 |
|
|
|
|
|
|
... nem tanácsos állítani az otthoni, irodai klímát, mert ha kimegyünk a szabadba, a hirtelen hőmérséklet-változás megterhelő lehet.
Figyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, fogyasszunk elsősorban vizet, teát, gyümölcslét, de jól eshet a paradicsomlé, az aludttej, a kefir, a joghurt és a levesek is. Ne fogyasszunk viszont kávét, alkoholos italt, cukros, illetve szénsavas ü... |
2013-08-10 19:04:52 |
|
|
|
|
|
|
... nem tanácsos állítani az otthoni, irodai klímát, mert ha kimegyünk a szabadba, a hirtelen hőmérséklet-változás megterhelő lehet.
Figyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre, fogyasszunk elsősorban vizet, teát, gyümölcslét, de jól eshet a paradicsomlé, az aludttej, a kefir, a joghurt és a levesek is. Ne fogyasszunk viszont kávét, alkoholos italt, cukros, illetve szénsavas ü... |
2013-08-08 21:36:58 |
|
|
|
|