|
|
|
... almát, a vizet, az édesítőszert és a fahéjat összeturmixoljuk (ha túl sűrű, még higítjuk vízzel). Ezután beletesszük a maradék alm... |
2010-08-04 11:08:31 |
|
|
|
|
|
|
... enzim... |
|
2010-08-03 15:29:56 |
|
|
|
|
|
|
... a dinnyefélgömböt. Már így is dekoratív!:)
11. Felszeletelek még két banánt, ezekkel a "banánszirmokkal" díszítem.
12. Mi... |
2010-08-02 20:55:24 |
|
|
|
|
|
|
... tesszük.
6. 40-60 percenként négyszer, ötször átkeverjük. Az első keverés alkalmával a fagylal... |
|
2010-08-02 20:42:42 |
|
|
|
|
|
|
... esetén hatékony.
Hasmenésben nem szabad használni, de a székrekedés jól kezelhető vele.
Akinek ismert mustár olaj- vagy tormaallergiája van, az természetesen nem fogyaszthat tormát, mustárolajat, vízitormát, sem külsőleg, sem belsőleg.
Aki túlzott éjszakai izzadástól szenved, annak is le kell mondania a mustárolaj nagyobb mennyiségben történő al... |
|
2010-08-02 18:03:21 |
|
|
|
|
|
|
... minta, a másodiktól kis hurkok keletkeznek.)
5. A márványost 2-3 napig hűvös helyen pihentetjük, hogy a tészta megpuhuljon, a máz pedig megszáradjon. Ezután szeletelhet... |
2010-08-02 15:51:25 |
|
|
|
|
|
|
... (főzés, sütés) után fogyasszuk, a többi csírát azonban feltétlenül nyersen tegyük salátába, joghurtba, szendvicsre.
A legtöbb csíra már a csírázás megkezdődése utáni 2-4. napon fogyasztható, ha azonban a magmaradványoktól nagyon könnyen megtisztíthatóvá akarjuk tenni őket, várjuk ki az egy hetet.
Milyen magokat csíráztassunk?
Szigorúan csak bioboltban, g... |
2010-08-02 11:16:14 |
|
|
|
|
|
|
... 40-60 percenként négyszer, ötször átkeverjük.
6. Az első keverés alkalmával a fagylalthoz ... |
2010-08-01 17:16:49 |
|
|
|
|
|
|
... folyamatait, illetve a fehérjék és zsírok lebontását. A turmix gazdag folsavban, C-vitaminban, káliumban, rézben és kalciumban. Erős méregtelenítő hatású, ezért tisztítókúrák alatt is fogyaszthatod.
Almás shake
Hozzávalók:
1 nagyobb alma
1,5 deci friss narancslé
1 pohár zsírszegény joghurt
fél citrom reszelt héja
1 kiskanál méz
1... |
2010-07-31 15:24:44 |
|
|
|
|
|
|
... mézet vagy cukrot adunk hozzá. Az üveget a rizskenyérrel zárjuk. Naponta meg kell keverni, s 15 nap után gézlapon keresztül le kell szűrni. Nagyjából 40 nap után teljesen letisztul, s fogyasztható!
Ecetet inni
A hagyomány szerint, ha étkezés előtt 2-3 kávéskanál ecetet, szénsavmentes ásványvízben feloldunk és megisszuk, akkor anélkül... |
2010-07-31 12:13:55 |
|
|
|
|